- 15 Ağustos 2009
- 2.826
- 17
- 37
Valla öp çenem ama sabah akşam beray tükürük manyağı yapıyor öpe öpe,her yerim tükürük :roflol:
Yıkıyom ama nereye kaaaa:gitme:
Ben de senin bi hayranınım çenemmm,sabırsızlanıyorum..Ne zaman gelcen bana opuyorumnanaktanmervecim papatocum dilom koptum size :lepi:
otobüs deyince aklıma geldi...
bigün otobüs yolculuğu yapıyorum, dinlenme tesislerinde alışverişe dalmışım, sonra da biraz tıkınmak üzere restoran kısmına daldım
bu arada vakit dolmuş hiç farkında değilim, yapılan anonsları da anlamıyorum, hışır hışır bişeyler
hiç de üstüme alınmıyorum tabi :umursamaz:
sonra baktım muavin bana doğru geliyo, hemen saatime baktım anladım, muavin yaklaştı, hanfendi bütün otobüs sizi bekliyoruz, kaç defa da anons yaptırdık dedi
ben de bozuntuya vermek istemedim, az önce koltuklar tam dolmamıştı, tüm izleyiciler gelmeden sahneye çıkmam prensip olarak dedim
muavin koptu, otobüse bindim herkes cık cık cıklmaz: yapıyor
muavine döndüm, hayran kitlem sabırsızlanmış iyice dedim kaydirigubbakcemile3
Valla çoğu var :lepi:selamlar derinim opuyorumnanaktan gönülçem opuyorumnanaktan dilom opuyorumnanaktan
dilom çeşitli koşullarım var gelmek için, bi kere 1 milyondan az izleyici olmicek
izleyicilerin hiçbiri kel fodul olmicek
kalacağım yerde jakuzi, jaluzi, pvc , lamine , hali , parke , laminat , ahşap, sauna, buhar odası, türk hamamı, masaj salonu olcek zemuszemus
soracıma 24 saat beray bağıracak :1hug:
şimdilik bu kadar aklıma geldi, ayrıntıları sora konuşuruz yerimseniben
Daha ne istiyon,yemek pişirmekten kurtuluyon işte kaydirigubbakcemile5pöffff kaç gündür iftar davetlerine koşuşturuyoruz eşimle..akannehir
napıyonuz hazır cevaplar kaydirigubbakcemile2
çenem çokmu kirlendin kuşum seni keseleyinceye kadar makinaya atalım bi güzel paklanırsın..kaydirigubbakcemile3