merhaba gecemperisi opuyorumnanaktanmrb firstNimbus bende yeni katıldım aranıza seninle aynı dönemde mayada yaptırıyorum belki orada karşılaşırız ben ayın 30 da lucrinle başlıyorum benimde 2 denemem inşallah hayırlısı olur.allah yardımcımız olsun hepimizin, bizi sadece bunu yaşayanlar anlar
guclubacismile
DAİSY-81 tedavin hayırlı olsun herhalde aramızda ilk sen tedaviye başlıyorsun hadi bakalım
bende 22 haziranda adet olacagım ve 23 hazirandada igne vurulmaya başlarım
inşallah seninki pozitif sonuçlanırsa benim tedaviye başladıgım günlerde belli olur
senide listeye ekledim canım
haziranın kaçı gibi tedaviye başlarsın
merhaba kıslar benimde bugün yumoşlarım toplandı 3. denemem ve 26 yaşındayım... hastanemde ınternatıonal hospıtal ...... benide eklerseniz sevinirim...........
merhaba kıslar benimde bugün yumoşlarım toplandı 3. denemem ve 26 yaşındayım... hastanemde ınternatıonal hospıtal ...... benide eklerseniz sevinirim...........
selam canım nasılsın yumoşların toplanmış hadi hayırlısı olsun tranfer zamanı belli oldumu durumun nasıl?
canım gecmıs olsun. bende cok korkuyorum yumurta toplama ıslemınden ya uuufff atlatabılsek hayırlısıyla bu gunlerı keske
canım aramıza hoşgeldinkızlar tedaviniz hayırlı uğurlu olsun bende dondurulmuşlarımla 5. denememi yapıcam 22 mayısta lucrine başladım transfer haziranda.yaşım 34 istanbul amerikan hastanesi.neşecim uzun ömürlü sağlıklı yavruların olur inşallah
YAŞ--------------İSİM------------------------------------MERKEZİN ADI-------------------TEDAVİYE BAŞLAMA TARİHİ----------KAÇINCI DENEME------------------TEMMUZDA SONUCU POZİTİF OLANLAR
26-------------nese 1984-------------------ankara anatolia tüp bebek merkezi------------22 haziran 2010-----------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
26------------melekkose-------------------kadıköy şifa hastanesi------------------------------25 mayıs 2010-------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
26------------sophia 35---------------------kocaeli tıp fakültesi----------------------------------3.haziran 2010---------------------------------2. deneme-------------------------------------------------------------------------------------------------
26------------leydim-------------------------international hastanesi------------------------------29 mayıs 2010------------------------------3.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------
27------------dilserserin--------------------istanbul tüp bebek merkezi-----------------------16 haziran 2010-----------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
29------------daisy-81----------------------ısparta sdü tüp bebek merkezi-------------------8 haziran 2010------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
32------------firstNimbus------------------maya tüp bebek merkezi--------------------------5 haziran 2010------------------------------4.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------
32------------simayy---------------------------------------------------------------------------------------haziran 2010---------------------------------2.deneme---------------------------------------------------------------------------------------------------
34------------angell08----------------------istanbul amerikan hastanesi-----------------------22.mayıs 2010------------------------------5.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------
36------------petek73--------------------------------------------------------------------------------------haziran 2010---------------------------------2.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------
37------------GUL1973---------------------bahçeci kliniği------------------------------------------2.haziran 2010-------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------gecemperisi-----------------maya tüp bebek merkezi---------------------------haziran 2010----------------------------------2.deneme---------------------------------------------------------------------------------------------------
selam kızlar.listeye beni de ekleyin.ilk denemem.medicana beylikdüzü.bugün 6 günüm.iğnelere devam.
ben de çok heyecanlıyım.inşallah başarırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?