haziranda tüp bebek yaptıracaklar

----26------İSİM-------------gecemperisi------------------ankara maya tüp bebek merkezi----------------30 mayıs 2010---2 deneme--------

26-------------nese 1984-------------------ankara anatolia tüp bebek merkezi------------22 haziran 2010-----------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

26------------melekkose---------------------------------------------------------------------------------haziran 2010---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26------------sophia 35---------------------kocaeli tıp fakültesi----------------------------------haziran 2010---------------------------------2. deneme---------------------------------------------------------------------------------------------------

27------------dilserserin--------------------istanbul tüp bebek merkezi-----------------------16 haziran 2010-----------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

29------------daisy-81----------------------ısparta sdü tüp bebek merkezi-------------------8 haziran 2010------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

32------------firstNimbus------------------maya tüp bebek merkezi--------------------------5 haziran 2010------------------------------4.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------

32------------simayy---------------------------------------------------------------------------------------haziran 2010---------------------------------2.deneme---------------------------------------------------------------------------------------------------

37------------GUL1973---------------------bahçeci kliniği------------------------------------------2.haziran 2010-------------------------------ilk deneme-------------------------------------------------------------------------------------------------[/QUOTE]

mrb firstNimbus bende yeni katıldım aranıza seninle aynı dönemde mayada yaptırıyorum belki orada karşılaşırız ben ayın 30 da lucrinle başlıyorum benimde 2 denemem inşallah hayırlısı olur.allah yardımcımız olsun hepimizin, bizi sadece bunu yaşayanlar anlar
guclubacismile

merhaba gecemperisi opuyorumnanaktan
evet çok büyük bir aksilik çıkmazsa mutlaka karşılasacağız canım.kalma işini ne yapacaksınız? ben misafirhanelerinde kalacağım

saol canım.heralde ilk ben başladım.
inşallah canım hayırlısıyla güzel haberler vermek nasip olsun.

kızlar tedaviniz hayırlı uğurlu olsun bende dondurulmuşlarımla 5. denememi yapıcam 22 mayısta lucrine başladım transfer haziranda.yaşım 34 istanbul amerikan hastanesi.neşecim uzun ömürlü sağlıklı yavruların olur inşallah

Merhaba kizlar bende haziranda tup bebek yaptiracagim.Carsamba gunu adetimin ilk gunuyle gonal-f ignesine basladim.36 yasindayim,ikinci denemem ilkinde yumurta toplandiktan sonra bos follikol cikti o yuzden olmadi.Insallah ikincide olur hep beraber hamile kaliriz bu ayin sonunda.

merhaba kıslar benimde bugün yumoşlarım toplandı 3. denemem ve 26 yaşındayım... hastanemde ınternatıonal hospıtal ...... benide eklerseniz sevinirim...........

merhaba kıslar benimde bugün yumoşlarım toplandı 3. denemem ve 26 yaşındayım... hastanemde ınternatıonal hospıtal ...... benide eklerseniz sevinirim...........

canım gecmıs olsun. bende cok korkuyorum yumurta toplama ıslemınden ya uuufff atlatabılsek hayırlısıyla bu gunlerı keske

selam canım nasılsın yumoşların toplanmış hadi hayırlısı olsun tranfer zamanı belli oldumu durumun nasıl?

Merhaba arkadaşlar,
Biz de 10 hziranda lucirnle tedaviye başlayacaktık.ancak mayıs ayındaki reglimin 2. günü yaptırdığım hormon testinde TSH 6.8 çıktı..(bu değerle tedavi olsak bile tutmazmış veya düşük olurmuş) Doktor t3 ve t4 istedi bu sefer de t3 düşük çıktı.Endokkrinoloji doktoruna gitmemi söyledi.End. doktoru 2.5 altında tedaviye başlamayın dedi.Trioid ulstrasonu çekildi (neyseki temiz çıktı) ve antikorlara vs. bakılcak yeniden kan aldılar.salı günü sonuçlar çıkacak.Ona göre ilaç dozu verecek.1 ay ötelemek zorunda kaldık.Gebelik olursa da her ay doktora end. doktoruna gideceğim, 1 ile 2.5 arasında kontrol altında tutmamız gerekir dedi.Durum böyle...

selam canım nasılsın yumoşların toplanmış hadi hayırlısı olsun tranfer zamanı belli oldumu durumun nasıl?

a.s. canım çok teşekkürler darısı en ağrısız bişekilde diğer arkadaşların başına... benimki çok ağır geçti o yüzden .....canım kısmetse transferim yarın belli olucak hayırlısı bakalım.. tedavi sürecinde vücudum su toplamış onu takib edicekler yarın belli olucak dualarınızı eksik etmeyin ne olur..... sen hangi aşamadasın canım.... :1hug:

canım gecmıs olsun. bende cok korkuyorum yumurta toplama ıslemınden ya uuufff atlatabılsek hayırlısıyla bu gunlerı keske

çok saol bitanem ..... benim ilk anestesizm inan çok hafif olmuştu ama bu sefer vücudumda su toplandığı için ağır geçti 2 gün oldu hala kısıtlı hareket edebiliyorum... eğer sende de su toplama riski yoksa merak etme canım kolay geçer... ALLAH yar ve yardımcımız olsun... bütün bu emeklerimiz bir evlat için RABBİM hayırlısıyla muradımıza erdirsin inş. :Saruboceq:

canım aramıza hoşgeldin
teşekkürler inşallah hepimizde anne olacagız
rabbim hepimize tattırır inşallah
listeye ekliyorum

aramıza hoşgeldin tatlım
hayırlı olsun tedavin
inşallah hamile kalırsın listenin karşısına
bu yumoşu koyarım:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

slm kızlar bugün tedavimin 5. günü gonal fe devam ve bugün cetrotide başladı.
ilk gün e2 im 40 dı bugün tekrar yaptırdık 1458 çıktı.sizce nasıl değer
doktor normal dedi ama bu değere göre yumurtaların daha çok büyümesi gerekirmiş.
diğer doktor pco olduğun için normal dedi.
gonalf 225 den 187.5 e düşürüldü.çarşamba tekrar kontrole gidicem.

kıslar kısmetse yarın transferim dualarınızı eksik etmeyin... sanki ilk denememmiş gibi çok heyecanlıyım..... ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun....

mrb canım benide listene eklemeyı unutma.antalya özel vitale hastanesi ilk denemem.ve şimdiden çok heyacanlıyım.tahminen 28 haziranda.

selam kızlar.listeye beni de ekleyin.ilk denemem.medicana beylikdüzü.bugün 6 günüm.iğnelere devam.
ben de çok heyecanlıyım.inşallah başarırız

selam kızlar.listeye beni de ekleyin.ilk denemem.medicana beylikdüzü.bugün 6 günüm.iğnelere devam.
ben de çok heyecanlıyım.inşallah başarırız

hoşgeldin.hayırlı olsun tedavin.aynı gün başlamışız benimde 6. günüm bugün.
hangi iğneleri hangi dozda kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…