haziranda tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba Nesecigim tedavin hayirli olsun.Insallah hayirlisiyla bir kizin daha olur.Allah emeklerini bosa cikarmasin.

teşekkürler canım
yazını yeni gördüm
listede düzenleme yaptım
allahım hepimizin emegini boşa çıkarmasın rabbim

c.tesi teransferim oldu bakalım ne olacak kasıklarım ve karnım çok agrıyo nedense yaa bide gögüslerim

Merhaba kizlar ben bugun dayanamadim yine test yaptim negatif cikti.Bugun transfer gununu saymazsak 10.gun.Adet olacakmisim gibi agrilarim var ama halen olmadim.Sizce hamile olsam 10.gunu idrar testinde cikardi degilmi?Bu sitede okuyorum genelde 8.9. gunlerde belli oluyormus.Offff cok korkuyorum.Icimden hic hamileyim gibi gelmiyor ama kirmiziyi gormedikcede umutlaniyorum.

Slm kizlar bugun adet gordum kirmizi degil kahverengi ama degisir bence cok uzgunum.Ikinci denememde bosa gitti.Allah bir dahaki sefere nasip eder insallah.

kızlar benim ayın 22sinde transferim oldu.ama ben hiçbirşey hissetmiyorum.ne zaman belli olur.

Kizlar benimde test tarihimden 28 i ama bende testten once adet olurum cunku gunum ins olmaz tabiki belim ve kasiklarim agriyo moralim cok bozuk 5 denemem hala yatiyorum allahim nolur yardim et bizlere yalvariyorum

Kizlar benimde test tarihimden 28 i ama bende testten once adet olurum cunku gunum ins olmaz tabiki belim ve kasiklarim agriyo moralim cok bozuk 5 denemem hala yatiyorum allahim nolur yardim et bizlere yalvariyorum

allah yardımcın olsun canım.korkma belkide tutunma belirtisidir.olumsuz şeyler düşünme

Uzuldum petek senin adina bu durumu daha once 4 defa yasamis biri olarak icinin nasil oldugunu biliyorum rabbim sabrinida veriyo nediyim bende bekliyorum bakalim

allah yardımcın olsun canım.korkma belkide tutunma belirtisidir.olumsuz şeyler düşünme

Tskler canim olumsuz dusunmek istemiyorum ama Boyle yattikca ve zaman azaldikca beynime soz geciremiyorum seninde transferin hayirlisi olsun ins guzel haberler verebiliriz birbirimize senin ilk denemenmi

amin inşallah hep birlikte güzel haberler alırız.benim ikinci canım ilkinde dışgebelik geçirdim 5 haftalıktı.bakalım rabbim hayırlısını versin

Uzuldum petek senin adina bu durumu daha once 4 defa yasamis biri olarak icinin nasil oldugunu biliyorum rabbim sabrinida veriyo nediyim bende bekliyorum bakalim

Tesekkur ederim eslin.Allah seninde yardincin olsun.Insallah o uzuntuyu bir daha yasamazsin.Cenabi Allah bu sefer bebegini kucagina almayi nasip eder insallah.

arkadaşlar gelin listemizi yapalım
yaşınızı hangi merkezde ve haziranın kaçında tedaviye başlayacagınızı yazın

benim kardeşim 27 yaşinda ankarada tüp bebek yaptıracak hangi hastahane olacağına tam olarak karar vermedik anotolia hastahanesini düşünüyoruz daha öncesinde laporoskopi olup kistlerinin temizlenmesi gerekiyor bu biraz hata kabul etmeyn bir işlem çunku yapılan en ufak bir hata bir daha çocuğu olmamasını etkiliyor anotolia da laporoskopi olupta ilk seferde tüp bebeği tutanlar varmııı

anotolia da tüp bebek yaptıranlar kadara mal olğunu biz gaziantepte oturuyoruz ve misafir haneleri varmı varsa ücretlimi bana bilgi verir misiniz

Merhaba arkadaslar! Allah hepinize yardimci olsun! Sonuc alamayan arkadaslar cok uzgunum (anlatamam boyle haberleri okuyunca kalbim gidiyor, cunku 37 yasindayim evliligimizin 12 -ci senesidir zaman geciyor, tedavilerden sonuc alamadik yikiliyorum tekrar kalkiyorum bu sefer neticeli olsun diyorum)Allahim yardim etsin Sizlerin de insallah yuzunuz guler Alahim annelik duygusunu nasip etsin!

Ben de haziran 25-inde igneye basladik microenjeksiyon. Duanaiza ihtiyacim var. 1-hafta once sol tarafta kist vardi ilac ictik Allahtan gecti.Solda 4-5 sagda 2 yumurta gorduler simdi yumurta catlasa haftaya toplariz dediler. Eger catlamasa 1-ay erteliyorlarmis.bunu dusunmek istemiyorum.

.Allaha emanet olun dua edin/

Son düzenleme:
arkadaşlar, öncelikle hepinizin tedavisi hayılı olsun. ben puregon arıyorum. tedaviden sonra kalan açık var ise almak istiyoum. biliyosunuz ki 28 günden fazla açık kalanlar kullanılmıyor. özellikle istanbuldan var ise işime çok yarayacak. rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım bende 2 tane var yarım olarak işine yararmı bilmiyorum

canım çok işime yarar. ben özelden sana bilgilerimi vereceğim. bu tür yadımlaşmalar hakikaten çok iyi oluyor. ben de tedavimden kalanları ağustosta tüp bebek yapanlara vereceğim. sonuçta açılanlar 28 gün içinde kullanılmalı. yoksa doğruu çöpee. belki bu iyiliklerimizin yüzü suyu hürmetine rabbim bebeklerimizi bağışlar.

özeline attım.ok dersen yer sölerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…