- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
Gelen giden yokberken diye dusunuyorum açıkçası ben bu persembe kan testini yineleyecegim ve yine negatif cikacak kesin olarak yani eminim...cuma gunu degerim 49 du 8 gun vardibsuanda 6 gun bityor ve degerim 0.5 olmus malesef sonucun yinr kotu oldugunu dusunuyorum ve pazar gunude insallah klomene basliycam. Ovulasyon kitinede 9.gun basliycam buarada yumurta takibinede gidecegim offf uzun oldu belki ama bende durumlar bunlar...buarada goguslerim aciyo kasik ve bel agrim var malesef...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benn ben bennnnn :))) bu ay kendime söz verdim rahat olucam diye..yumurta takibi yapmayı düşünyorum ve de ceviz kuru incir yiyip ovulasyona kadar adaçayı içeceğim.bir de meryem suresi okuyacağım.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.5 ay önce bebeğimi kaybettim 10 haftalıkken kalbi durdu o günden beri içim bomboş
Ada cayi ne icin canim nasil yapiyosun.cok gecmis olsun .insallah bu ay bebisin gelir canim
daha başlamadım canım adaçayı içip hamile kalan çok kişi varmış bu sitede okumuştum yalnız ovulasyona kadar yapılması gerekiyormuş bi denemek istedim bendehem rahatlatır sakinlik verir sanırım :))
daha başlamadım canım adaçayı içip hamile kalan çok kişi varmış bu sitede okumuştum yalnız ovulasyona kadar yapılması gerekiyormuş bi denemek istedim bendehem rahatlatır sakinlik verir sanırım :))
Ben de varım kızlar. ..
Bat 3 Haziran. ..
Ben de bu ay ovulasyon testi alicam takip için eşime de keçi boynuzu pekmezi yediriyorum. ..
Kendim için bisey yapmiycam bu ay...
Bu ay da olmazsa bi dahaki ay incir kurune başlarım artık. ..
Inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız:)
Pharmaton da al esine mutlaka....
Onun faydası ne?
Ginseng etkisi hem cinsel istegi arttiriyor ve icinde bulunanlar sprm kalitesini arttiriyor
Ooo iyiceymiş:)
Tecrubeyle sabit....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?