haziranda evleniyorum inş.. ilk dans ve giriş müziklerine ihtiyacım var

yani insanın içi kıpır kıpr etmelı en mutlu gunumuz o gun

şeker şarkısının sözlerini beğendim ama adamın söylemesi hoşuma gitmedi sadece musti söylemiş olsaydı kesinn tamm derdim yanii ama neyse artıkk =))

önümüzdeki maçlara bakıcaz

amin canım benim inşallah
raviyi ben ilk kez duyuyorum zaten ama bana dokunmadı açıkcası sende dinle bakalım belki sen sewersin =)
dogrudur canm bakalım severım belki sınan akcılla burcu gunes guzelmıs sınan akcılın sesı her ne kadar hosuma gıtmesede sarkı guzel

ravinin şarkısıda cok hosmus canm benım şimdi iyice kafam karıstı bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
Kizlar meraba..
Benm de eylulde dugunum var. ben ilk dans icin ozcan denizin hayat arkadasim sarkisini dusunuodm ama o sarki da baslarda guzel slow, sonradan hareketleniyor. O olur mu ki sizce?? Bi de gokhan tepe adi ask olsun var o da sanki hareketli kacar gibi.. Bilemedim karar vermek cok zor :))

giriş müziği ile dans müziği ayrı mı oluyor biz bi şarkı ayarladık mariah carey without you bununla girer danseder sonra nikaha geçeriz demiştik... ayrıca giriş müziği mi aramalıyım

giriş müziği ile dans müziği ayrı mı oluyor biz bi şarkı ayarladık mariah carey without you bununla girer danseder sonra nikaha geçeriz demiştik... ayrıca giriş müziği mi aramalıyım

canım bızde gelinlik fotoğrafcı makyoz falan onemli cogu seyı hallettık boyle eğlenceli kısımlar kaldı geriye giriş müziği ayarlaman iyi olur ayrıca, ben çok klasik olsa da düğün marşını seçtim, hayırlısı

niran ünsalla özcan denizin aklım hep sende bizim ilk dans şarkımızdı :) bi dinle istersen

Irem derici olmasa napcaktik yahuu :))) benim de ilk dans muzigim o... giris ve pasta kesme muzigi de oluo sanirsam...=))))

Irem derici olmasa napcaktik yahuu :))) benim de ilk dans muzigim o... giris ve pasta kesme muzigi de oluo sanirsam...=))))

bende irem derici dans müziği, ferhat göçer sarıl bana giriş şarkısı die düşünüyorum ..:)))
aynen kızlar ama uzun zamandır sarkıyı beklıyordum zaten , sarkıda gayet guzel ama gorulen o kı bu sene dugunlerde mıllet hep bu sarkıyı duyucak gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…