- Konu Sahibi askrhpozitif
ravinin seside guzeldır aslında ama daha henuz dınlemedım sarkıyı guzel okumamıs olabılır tabıkı:26:
raviyi ben ilk kez duyuyorum zaten ama bana dokunmadı açıkcası sende dinle bakalım belki sen sewersin =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ravinin seside guzeldır aslında ama daha henuz dınlemedım sarkıyı guzel okumamıs olabılır tabıkı:26:
ayy ewet o çok bayar düğünde daha modern daha hoş etkileyici bi dans şarkısı olmalıki insanlar büyülenmeli bence....
arabesk tarzı müzikler düğünlere yakışmıyor yaaa....
ogün insanın en mutlu günü dans şarkısı dediğin biraz içinde harekete olması lazımkii gülücüklerle şarkıya eşlik ederek sewdiğinin gözlerinin içine bakarak dans etmelisin =))
Ben beğendim canım, sözleri yetti açıkçası beğenmeme
Dinle dinle bu da güzel, çoğu dans şarkılarının genelde sözleri etkiliyor beni
Rabbim ağız tadıyla bu iştende sıyrılmayı nasip etsin tatlım
amin canım benim inşallahBen beğendim canım, sözleri yetti açıkçası beğenmeme
dogrudur canm bakalım severım belki sınan akcılla burcu gunes guzelmıs sınan akcılın sesı her ne kadar hosuma gıtmesede sarkı guzelraviyi ben ilk kez duyuyorum zaten ama bana dokunmadı açıkcası sende dinle bakalım belki sen sewersin =)
yani insanın içi kıpır kıpr etmelı en mutlu gunumuz o gun
amin canım benim inşallah
dogrudur canm bakalım severım belki sınan akcılla burcu gunes guzelmıs sınan akcılın sesı her ne kadar hosuma gıtmesede sarkı guzel
bılmıyorum bakalım canm benım hersey son dakıkada oluyor cok sukur yolundada gıdıyor ama ben yınede cok stres oluyorumkesinlikleee canım bakalım düşün düşün napcaz...
ravinin şarkısıda cok hosmus canm benım şimdi iyice kafam karıstı bakalım hayırlısıBen beğendim canım, sözleri yetti açıkçası beğenmeme
dinle bakalımhımmmm merak ettim şimdi sinancığın şarkıınıı =))
ravinin şarkısıda cok hosmus canm benım şimdi iyice kafam karıstı bakalım hayırlısı
dinle bakalım
amin cnm saolehehe Allah kolaylık wersin sana canımm
şuan dinleyemiyorum ama akşam ewde dinlerim artık
giriş müziği ile dans müziği ayrı mı oluyor biz bi şarkı ayarladık mariah carey without you bununla girer danseder sonra nikaha geçeriz demiştik... ayrıca giriş müziği mi aramalıyım
Merhaba kızlar düğün tarihim 21-22 haziran Allah nasip ederse cogu seyleri hallettim cok sukur bi kaç bişey kaldı. salona giriş muzıgi ben ilk dans muzıgıne karar veremıyorum 64 gun gıbı bı sure var bu konuda yardımcı olabılır mısınız
Irem derici olmasa napcaktik yahuu :))) benim de ilk dans muzigim o... giris ve pasta kesme muzigi de oluo sanirsam...=))))
aynen kızlar ama uzun zamandır sarkıyı beklıyordum zaten , sarkıda gayet guzel ama gorulen o kı bu sene dugunlerde mıllet hep bu sarkıyı duyucak gıbıbende irem derici dans müziği, ferhat göçer sarıl bana giriş şarkısı die düşünüyorum ..:)))