HAZİRANDA dondurulmuş transferi yaptiracaklar buraya

pelit86

Rabbimin hediyeleri, hoşgeldiniz dünyama. ..
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
766
916
Arkadaşlar pkoluyum ve 1 yıl önce tüp bebek yaptırdım. 11. Haftada kalbi durdu. Kürtaj oldum. Dondurulmuslar la tekrar yola devam edecegim. Bugün ginera kullanmaya başladım. Adet olunca transfer için pıhtılaşma iğnelerine ve rahim kalınlastirici ilaca baslayacak mışız. Benimle aynı süreci yaşayan deneyimlerini paylaşmak isteyen kardeşlerimi bekliyorum. Rabbim hepimizin kucağına hayırlı evlatlar la doldursun insaallah.

Haziranda dondurulmuş transferi yapılacak süreci ve heyecanı benimle paylaşacak kimse yok mu

Merhaba canim hosgeldin. Senin de durumun benziyor heralde benimkine. Sen ne durumdasin? Ben şimdilik ginera kullanıyorum adet olunca transfer için ilaç lara başlayacağız. Transfer imiz yakın olur inşallah da birbirimizi hem bilgilendirir hem de destekleriz.

Ya selam ben burda yenı kullanıcıyım,anca alısıyorum.benımde transferım bır mani cıkmazsa hazıran sonu.bende cok ılaclar kullandım.ılk denemem olacak.bır kez normal yolla hamıle kaldım oda karnımda öldü.bır suru ıgnem haplarım var ama adetten sonra baslayacagım sanırım.

seninki taze embriyo transferi mi canim? Ilk denemem demişsin. Benimki dondurulmuş transferi olacak kismet se. ..

seninki taze embriyo transferi mi canim? Ilk denemem demişsin. Benimki dondurulmuş transferi olacak kismet se. ..
Merhaba canım,benım taze ıdı fakat bı ufak enfeksıyonum cıkınca ertelndı ıkı aydır beklıorum cmtsı transfer,ıgne kullanıyorum progestan.ilac içi okumam yasak ama bı bakayım dedım ama anlamadım ne ıcn kullanıldıgını (

Geçmiş olsun canım. Bu arada merak etme progestan ıgne olası gebelik durumunda düşugu önlemek için kullanılıyor. Ben de taze embriyo transferinde kullanmıştım. Şimdiki dondurulmuş transferinde de kullanacağım. Rabbim yardımcımız olsun.

Bende şuan kimyasal gebeliğimin sonlanmasını bekliyorum kanama başlayınca tedaviye başlayacağım kısmetse 3 dondurulmuşum var ve 3.denemem olacak inşallah bu ay hayırlısıyla transferim gerçekleşir hepimize Rabbim yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…