Hazirana kadar en az 50 kilo olacağım :)

canım bende 40 kiloyum ama senin dediğin gibi bi durum söz konusu değil bende bana yakıştıgını söylüyolar. boyun ve yaşın kaç?

ben kendimi 1.60 sanıyordum bugün hastanede ölçüldüm boyum 1.63 yaş 25 bana hiç yakışmıyor zayıflık belki kıvrımların vardır o yüzden yakışıyordur benim göğüs möğüs hiçbirşey yok dümdüzüm (

kızlar 3 gündür deli gibi kalorili yiyecekler yiyorum annem bana ''dolgunlaştın sanki'' diyor :))
bilmiyorum belkide bana moral vermek için diyor ama bende kendimi dolgunlaşmış hissediyorum
yemeye devammmmmmmmmmm :))

kızlar 3 gündür deli gibi kalorili yiyecekler yiyorum annem bana ''dolgunlaştın sanki'' diyor :))
bilmiyorum belkide bana moral vermek için diyor ama bende kendimi dolgunlaşmış hissediyorum
yemeye devammmmmmmmmmm :))

aynen canım bende yiyorum hadi hayırlısı hazirana kadar yolumuz var bakalım nolcak:)))

kızlar neler yiyorsunuz..bende 55 olmaya çalışıyorum 51-52 kilodayım..

kızlar neler yiyorsunuz..bende 55 olmaya çalışıyorum 51-52 kilodayım..

kalori hesabı yaptım kalorisi yüksek ve sevdiğim yiyeceklerden oluşan bir liste yaptım onları yiyorum..
ilk mesajımda yazıyor o liste :))

ben bu hafta çikolatamı değiştirdim ara sıra değişiklik iyi olur...

bence doğrudur çünkü eti canganın 100 gramında 515 kalori varmış bir paketi 50 gr olduğuna göre iki paket yersek 515 kalori alırız...

45 kiloyum 50 olmak istiyorum ama tüm gün okuldayım canım bişey yemek istemiyo ama sizleri görünce tekrar başlayasım geldi :))

45 kiloyum 50 olmak istiyorum ama tüm gün okuldayım canım bişey yemek istemiyo ama sizleri görünce tekrar başlayasım geldi :))

canım bende bütün gün okuldayım ama tam aksine okulda canım daha çok yemek istiyo. bak ben sabah kalktıgımda sütlü ekmek yiyorum pekmezde katıyorum içine yanında bi dilim kaşar peyniri sonra okulda 3-4 ders sonra pide sosis döner falan yiyorum yanında meyvesuyuyla sonra 2 tane çikolata yiyorum susamlı çubuk yiyorum eve gelince akşam yemegi 2-3 çeşit yemek yatana kadar abur cubur yatarkende bi bardak pekmez içiyorum :)))

canım bebe mamasına başla artık oda bayagı kilo yapıyormuş bu günde yatarken yersem 3 gündür yiyo olacağım ben :)

ben 52 civarındayım..zaten ben hergün yerdim intense falan bol şekilde..sanırım 4 tane falan yemem gerekicek 55-56 için :)))
her aklıma geldiğinde süt içerim meyveli falan..50 olmak isteyenlere söylüyorum..ben yapıyordum ama şimdi daha fazlasını yapıcam..

kilo almak için ne gerekiyosa yapıcaz artık kızlaar :)) ama senin kilon bende olsa ohhh missssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…