Ya bi market ve ürün ismi vericem ama reklam yapmış sayılırmı sitede :S
sorun olurmu yeni ğyeyim kuralları bilmiyorum .
bilmiyorum ki bende yeniyim canım 3 hafta falan oldu üye olalı ama başka konularda görüyorum bazen ismi veren oluyo sanki
http://imgur.com/nW73J.jpg için Google Görsel Sonuçları
bak bu resme tıkla bu markette satılıyo ve gofretler ince ama o kadar karamelli ve tatlı ki .
buda kilo yapıyor bundan da yiyorum ben.
sonra meyvesuyuda iç kahvaltım var ya onda bir sürü çeşit meyve var gayet iyi .
annemin diyetisyen doktor arkadaşı bana diyet listesi verdi kilo almam için listede boyutu küçük kalorisi büyük şeyler tüketin yazıyordu en çok tatlı fındık ve kuruyemiş çeşitleri sür ve süt ürünleri vardı .
ekmek tatlısı filan gayet iyi bunları yiyormusun ?
birde canım sabahlkarı düzenli kahvaltı yap ve doyduktan sonra biraz daha ye zorla kendini hızlıca yeme yavaş yavaş biraz daha ye doysanda doktor bana bunuda söyledi .
en az 2 3 çeşit yemek ye dedi .
ekmek bol tüket dedi .
evdemi yapıyorsun okulda mı peki ?
bence tartıl bi canım şimdi yaz kenara 3 hafta sonra tekrar tartıl .
daha iyi anlamış olursun işe yarayıp yaramadıgını :)
kaç kilosuun :)
ayy canım bi 42 gösteriyo bi 40 gösteriyo anlamadım:))) neyse canım ben çıkıyorum biraz atıştırıp uyucam öpüyorum iyi geceleer :)))
Siz haftanın hangi günleri tartılıyorsunuz ?
Ben bu gün biraz fazla yemeye özendim mesela normalde yemeyip tabagımda bırakacagım şeyleri bu gün zorla yedim başladım sayılır :)
Aslında az yiyen biride değilim
Ama çok enerjiliyim hareketliyim o yüzden veriyorum kilo
Herkes kilon iyi diyo ama ben +50 olmak istiyorum
Bunuda birlikte başarabiliriz diye düşünüyorum
canım hemen tartılma en az 3 hafta geçsin
iki üç günde bir tartılırsan moralin bozulabilir ben kendime 3 hafta sınır koydum
4 martta tartılacağım :)))
şu an kaç kilosun boy ve yaş kaç ?
boy 160, kilo 45, yaş 26
kızlar sayfanın sağ tarafında kilo aldırıcı reklamı çıkıyor ya bilmem görüyormusunuz oradaki sarı saçlı kız gibiyim hatta ondan daha zayıfım(( yazılanlar cazip geldi bende başlayacağım 40 kiloyum ((((
kızlar sayfanın sağ tarafında kilo aldırıcı reklamı çıkıyor ya bilmem görüyormusunuz oradaki sarı saçlı kız gibiyim hatta ondan daha zayıfım(( yazılanlar cazip geldi bende başlayacağım 40 kiloyum ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?