Hazirana kadar en az 50 kilo olacağım :)

Ya bi market ve ürün ismi vericem ama reklam yapmış sayılırmı sitede :S
sorun olurmu yeni ğyeyim kuralları bilmiyorum .

bilmiyorum ki bende yeniyim canım 3 hafta falan oldu üye olalı ama başka konularda görüyorum bazen ismi veren oluyo sanki

http://imgur.com/nW73J.jpg için Google Görsel Sonuçları

bak bu resme tıkla bu markette satılıyo ve gofretler ince ama o kadar karamelli ve tatlı ki .
buda kilo yapıyor bundan da yiyorum ben.
sonra meyvesuyuda iç kahvaltım var ya onda bir sürü çeşit meyve var gayet iyi .
annemin diyetisyen doktor arkadaşı bana diyet listesi verdi kilo almam için listede boyutu küçük kalorisi büyük şeyler tüketin yazıyordu en çok tatlı fındık ve kuruyemiş çeşitleri sür ve süt ürünleri vardı .
ekmek tatlısı filan gayet iyi bunları yiyormusun ?
birde canım sabahlkarı düzenli kahvaltı yap ve doyduktan sonra biraz daha ye zorla kendini hızlıca yeme yavaş yavaş biraz daha ye doysanda doktor bana bunuda söyledi .
en az 2 3 çeşit yemek ye dedi .
ekmek bol tüket dedi .

canım ben her türkü yiyiceği yerim hiç yemek ayrımı yapmam bu söylediklerinin hepsini keyifle yerim:) bu hafta kahvaltı yapmaya başladım bende sabahları erkenden okula gittiğim için kahvaltı yapmıyodum ama pazartesiden itibaren başladım kahvaltı yapmaya:))

evde yap okuldada yap gerekirse.
poğça al 2 tane yiyorsan önceden artık 3 tane al üçüncüyü zorla ye :)
yada öyle yapamam diyorsan evde kahvaltı yapınca yolda 1 poğca al okulda onuda ye zaman geçince biraz daha iştahın olur.
yani sık tut :) hadi başaracaksın inşallah mesela şimödi bile abur cubur yiyebilirsin..

bence tartıl bi canım şimdi yaz kenara 3 hafta sonra tekrar tartıl .
daha iyi anlamış olursun işe yarayıp yaramadıgını :)

canım hemen tartılma en az 3 hafta geçsin
iki üç günde bir tartılırsan moralin bozulabilir ben kendime 3 hafta sınır koydum
4 martta tartılacağım :)))

kızlar sayfanın sağ tarafında kilo aldırıcı reklamı çıkıyor ya bilmem görüyormusunuz oradaki sarı saçlı kız gibiyim hatta ondan daha zayıfım (( yazılanlar cazip geldi bende başlayacağım 40 kiloyum ((((

Son düzenleme:
boy 160, kilo 45, yaş 26

hmm 50 kilo olsan çok iyi olur canım yaaaa.
bak diğer arkadaşa yazdıklarımı sende ye gerçekten işe yarıyo .
ben dün tartıldım 50 çıkım acaba tok karınla tartıldıgım içinmi bilmiyorum ama yediklerimde işe yarıyor.
unutma yemek yedikten sonra doydugunu hissettiğin halde devam edeceksin miden bulanıyorsa yavaş yavaş ye amaç mideyi büyütmek anladın mı ?
az y,iye yiye midelerimiz küçüldü.
benle yemege oturan biri yemeğini yiyo kalkıyo ben ondan 10 dakika sonra kalkıyorum aynı menü olsa dahi
4 5 kız arkadaşız aynı şeyleri alıyoruz en geç ben bitiriyorum

hmm doğru diyorsun başlamalısın .
diğer önerileride4 oku konuda herkes öneri versin bildiği şeyleri ve sevdiğin yiyeceklerden sen de bi liste oluştur canım kuruyemiş browni filan sevdiğin herşeyi yaz listeye .
bir günde onları yiyemesende benzerlerini yemeye gayret et

canım bende 40 kiloyum ama senin dediğin gibi bi durum söz konusu değil bende bana yakıştıgını söylüyolar. boyun ve yaşın kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…