Hazirana kadar en az 50 kilo olacağım :)

berraksu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
266
7
26
Bursa
geçen sene kalori hesabı yaparak ve bunu düzenli olarak uygulayarak 3 hatada 2,5 kilo almıştım
şuan 45 kiloyum boyum 160...
kendime sevdiğim yiyeceklerden oluşan 2895 kalorilik bir liste hazırladım hazirana kadar en az 50 kilo olmayı hedefliyorum

Günlük Alacağım Kalori

fındık 100 gr - 650
kaşar peyniri 100 gr - 413
boza 2 su bardağı - 400
2 adet tadelle - 308
susamlı çubuk kraker 150 gr - 624
cici bebe - 500 (gece yatmadan önce mama yapıp yiyeceğim)

toplam = 2895 kalori

bu listenin en büyük özelliği severek yediğim yiyeceklerden oluşması...
pazartesi günü başlayacağım :)

canım her gün yapıcaksın dimi bunu? yani şubattayız hazirana kadar 5 kilo alıcaksın:) o zaman bende buna yarın başlıyım bende 40 kiloyum hazirana kadar 5 kilo alırım belki :))) ama bozanın yerine başka bi içicek bulmam lazım tabi :)

evet her gün yapacağım hedefim 50 kilo olmak ama 55 te olsam fena olmaz :)
boza içemiyorsan onun yerine kalorisi yüksek başka yiyecekler dene
ben bu listeyi kendi yiyebileceğim besinlerden oluşturdum :)

kuru yemişlerde çok fazla kalori var

100 gramında (yaklaşık 1 kase oluyor)

badem- 600
hindistan cevizi- 603
fındık - 650
fıstık 560
çam fıstığı - 600
ceviz- 549
patlamış mısır- 478
kabak çekirdeği- 571
ay çekirdeği - 578

az önce marketten aldım bu listedekilere yakın:) tadelle yerine dido boza yerine kayısılı meyvesuyu fındık falan bakalım hazirana kadar kaç kilo alıcam haberleşelim mutlaka bende yarın başlıcam:)

az önce marketten aldım bu listedekilere yakın:) tadelle yerine dido boza yerine kayısılı meyvesuyu fındık falan bakalım hazirana kadar kaç kilo alıcam haberleşelim mutlaka bende yarın başlıcam:)

bende aldım yiyeceklerimi yarın başlıyoruz :))
gelişmeleri burada paylaşırız :)

4 kişi olduk inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşacağız :)
öyle bir hırs yaptım ki sürekli bir şeyler yiyorum :)))))

bende bugün başladım :)
eğer yediğiniz yiyeceklerden bıkarsanız onun yerine aynı kaloride başka yiyeceklere geçin...
mesela fındık yemekten bıktınız diyelim onun yerine listenize fıstık yada ceviz... vb ekleyin
amaç yemekten bıkmamak :)))

Kızlar bende yeni üyeyim :)
Benim boyumda 1 63 kilom 48 buçuk .
Stajdayken yorumlarınızı okudum bende bu diyete başlamaya karar verdim bakalım hazirana kadar kaç kilo olacağız bende yaza güzel girmek istiyorum hem kilo hem saç yönünden :)

aynen canım aynen saçım ve kilom düzene girsin istiyorum artıkk:) biz başladık bu programa sen ne zaman başlıycaksın?

aynen canım aynen saçım ve kilom düzene girsin istiyorum artıkk:) biz başladık bu programa sen ne zaman başlıycaksın?

Siz haftanın hangi günleri tartılıyorsunuz ?
Ben bu gün biraz fazla yemeye özendim mesela normalde yemeyip tabagımda bırakacagım şeyleri bu gün zorla yedim başladım sayılır :)
Aslında az yiyen biride değilim
Ama çok enerjiliyim hareketliyim o yüzden veriyorum kilo
Herkes kilon iyi diyo ama ben +50 olmak istiyorum
Bunuda birlikte başarabiliriz diye düşünüyorum

canım ben bi süre tartılmayı düşnmüyorum 3 hafta falan.
bende çok yerim zaten şimdi dahada çok yiyorum gece yatarken 2 yemek kaşığı pekmez sabah aç karnına pekmez falan.
7-8 kilo alsam yeter bana eminim birlikte başarabiliriz:)

inşallah canım ya sen kaç kilosun boyun ve yaşın kaç ?
yani vücudum orantısız yada çirkin durmuyo aslında beğeniliyo ama benim yaşıtlarım benden en az 4 kilo fazla sinirim bozuluyo

inşallah canım ya sen kaç kilosun boyun ve yaşın kaç ?
yani vücudum orantısız yada çirkin durmuyo aslında beğeniliyo ama benim yaşıtlarım benden en az 4 kilo fazla sinirim bozuluyo

16 yaşındayım boyum 1.57 ve 40 kiloyum.
benmde bacaklarımın öyle aşırı kötü durduğu söylenmiyo ama yinede 40 kilo çok az boyuma ve yaşıma göre

Canım şu an tartıldım şoka girdim hayatımda ilk defa 50 kilo çıktım oha yuhhh inanmıyorummmm.
Yemin ederim şoktayım tartı mı yanluş acabaaa :S
2 3 haftadır tartılmıyordum ve 1 saat öncede yemek yedim onunda etkisi olabilir :S

evet büyük ihtimal yediğin yemegin etkisi olabilir ama yinede sevindim canım inşallah hepimiz kilo alırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…