Ay deme öyle zaten sabır irade sıfır bendeSonucu yaz, vallahi bekliyorum sabahtan beri, cuma git keseni de gor rahatla bence :))
merhaba yazmak istedim denk gelince. benim de transfer sonraki iki hafta ara ara hep lekelenme pembe kahverengi akıntılarım geldi çok üzüldüm ama pozitif çıktı hem de baya yüksek bir değerle. sonra da iki hafta geçti kıpkırmızı şarıl şarıl kanamam oldu proluton depot ile durdurduk hala kahverengi devam ama bugün kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolunda. tüp bebek annelerinde çok oluyormuş kan damarına denk gelebiliyormuş bebiş tutunurken o yüzden çok zor biliyorum ama olumsuz düşünmemeye çalış lütfen...kan sulandırıcı kullanıyor musun? ağrı var mı kanama ile birlikte?bugün kırmızı geliyor, hem de çok. Doktorum kanama olunca progesteron fitili başka bir ilaçla değiştir demişti, o da çocuğun düşmesine engel olmak için,hem başka şeyler için de kullanıyormuç, regli düzene sokmak için mesela. Bir tane de ilaç yazdı, o da çok kan kaybetmeyi önlemek için, ama onu hamileler de kullanıyor. Bugün kan verdim, yarına sonuçu hazır olacak, ama 90% tutunamadı
Bence gayet 2 kat artar gorursun bak; olay stresin azalmasindaydi.Ay deme öyle zaten sabır irade sıfır bendebiraz da bu sonuca bağlı eğer güzel bir değer olursa içim rahatlarsa bekleyebilirim iki gün daha. Ama yine tam iki kat olmazsa kesin giderim doktor yine %60-70 yeterli benim için dedi çift transferlerde olabiliyor, düşüp tekrar yükseldiğini bile görebiliyoruz dedi. Hayırlısı bakalım
Nasıl anlıyorum kuzum seni kanamam olduğunda acile tek gitmek zorunda kalmıştım kanamam gece başladı eşim mecbur kızların başında kaldı hastahanede eşiniz yok mu yada refakatçi diye sorduklarında bir tuhaf hissettim kendimi11:30 da verdim de canım çok yoğundu hastane, 4 gibi çıkar dediler öyle bekliyorum sayfa yenileye yenileye
Sonrasında doktorun yanına çıktım eksilen ilaçlarımı yazdırmak için kolumda bantı gördü duramadın di mi verdin yine dedionun o rahatlığı biraz içime su serpti
Sonuçtan sonra konuşuruz yine ama Cuma kese için gelirsin muhtemelen dedi. Cuma da eşim yok yalnız gitmek istemiyorum. Serum takıldığında falan da yalnızdım kendimi kötü hissettim.
Artık pazartesiyi beklerim herhalde
merhaba canım. ben kan verdim malesef sonucum negatifAllahima hamd olsun, cok sukur, derin bir oh cektim :))
Dur sana da diyeyim ; "dedik dimi" :))
Heyecan sirasinur1134 ile bende herhalde, yanlis hatirlamiyorsam ikimiz de saliyi bekliyoruz.
Amin canım gerçekten çok zorNasıl anlıyorum kuzum seni kanamam olduğunda acile tek gitmek zorunda kalmıştım kanamam gece başladı eşim mecbur kızların başında kaldı hastahanede eşiniz yok mu yada refakatçi diye sorduklarında bir tuhaf hissettim kendimigurbet zor Allah kimseye yaşatmasın
merhaba beni de eklermisiniz :) 22 haziran transfer. (6. gün NGS testi ile transfer) şu an 10 haftalık hamileyim. Darısı isteyen bütün anne adaylarına inşallahhhhhMerhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin ❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Güncelleme
Ultrasonda 7 yumurta görünüyordu ama Opu günü 1 yumurtam çıktı.
Ertesi gun döllenmis olduğu bilgisi verildi.
2. Gün embriyosu olarak transferim yapildi.
ANNE
ADAYLARI
EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜTRANSFER
İŞLEMSONUÇ
@teolog8579 5. Gün
Tek Embriyo24
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@MERAL dlk 3803 3. Gün
Tek embriyo21 Haziran
TransferTest
Günü
3
Temmuz
@Saturnyildizi 5.
Gün
Tek embriyo1 Temmuz
TransferTest
Günü 12
Temmuz
@Alvaro morte 3. Gün
2 Embriyo23
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@Nurzfr Tek
Embriyo21
Haziran
Transfer1
Temmuz
Test
Günü
remziye_06 Tek
5.
Gün
Embriyosu24
Haziran
TransferHamile
@zumramirza 5.
Gün
2
Embriyo2
Temmuz
TransferHamile
@Alyamalis Tek
5.
Gün
Embriyosu2
Temmuz
TransferHamile
@White x Tek
5.
Gün
Embriyosu1
Temmuz
TransferTest
Günü
11
Temmuz
@Ahdeevefa Tek
5.
Gün
Embriyosu17
Haziran
TransferHamile
@nilnec Tek
Embriyo2
Temmuz
TransferHamile
@Sifaabar 3.
Gün
2
Embriyo7
Temmuz
TransferHamile
@Siyahhhinci 5.
Gün
Tek
Embriyo10
Temmuz
Transfer22
Temmuz
Test
Günü
@Eylulll09 3.
Gün
2
Embriyo6
Temmuz
Transfer18
Temmuz
Test
Günü
@Bebegmgelecek 5.
Gün
Tek
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@Hayalim11 5.
Gün
Tek
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@elif06bade 3.
Gün
2
Embriyo12
Temmuz TransferHamile
@Bskrnb 5.
Gün
2
Embriyo26
Haziran
TransferHamile
@mlksnli 5.
Gün
2
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@Serensb 5.
Gün
2
Embriyo8
Temmuz
TransferHamile
@mariaa_ 5.
Gün
2
Embriyo13
Temmuz
Transfer22
Temmuz
Test
Günü
@Beyza- Tek
3.
Gün
Embriyosu15
Temmuz
Transfer27
Temmuz
Test
Günü
N Nisanesintisi01 5.
Gün
2
Embriyo12
Temmuz
TransferHamile
@balkupu 5.
Gün
2
Embriyo17
Temmuz
Transfer29
Temmuz
Test
Günü
@Deryaumutlu Tek
Embriyo12
Temmuz
Transfer23
Temmuz
Test
Günü
@Kentuckychicken 5.
Gün
2
Embriyo16
Temmuz
TransferHamile
Rabbim hayırlı olan en kısa zamanda güzel haberi aldırsın inşallah canımmerhaba canım. ben kan verdim malesef sonucum negatif
inşallah teşekkür ederimmRabbim hayırlı olan en kısa zamanda güzel haberi aldırsın inşallah canım
Yoldayız eve dönüyoz valla ne ıyi ne kötü hbrler kese göründü ama bebek görünmedi. normalde 7hftlk olması lazım mış ama 5hftlk görünüyo dedi geriden geliyo dedi 10gun sonra tekrar bakılcak ya sağlıksız yada gelişecek dedi nasipİşallah ufak Bi kanama yeridir canım bebeginde problem yoktur işallah bizide habersiz bırakma
Canım tebrik ederim inşAllah sağ salim kucağına alırsın.kalp atışı için altdanmı baktı doktor?merhaba yazmak istedim denk gelince. benim de transfer sonraki iki hafta ara ara hep lekelenme pembe kahverengi akıntılarım geldi çok üzüldüm ama pozitif çıktı hem de baya yüksek bir değerle. sonra da iki hafta geçti kıpkırmızı şarıl şarıl kanamam oldu proluton depot ile durdurduk hala kahverengi devam ama bugün kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolunda. tüp bebek annelerinde çok oluyormuş kan damarına denk gelebiliyormuş bebiş tutunurken o yüzden çok zor biliyorum ama olumsuz düşünmemeye çalış lütfen...kan sulandırıcı kullanıyor musun? ağrı var mı kanama ile birlikte?
Ay maşallahKızlar anca kendime gelebildim çok şükür Allah’ıma sonunda oldu496,8 çıktı sonucum
Cok şükür cok cok sevindim kuzum Rabbim sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin insallah canımKızlar anca kendime gelebildim çok şükür Allah’ıma sonunda oldu496,8 çıktı sonucum
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız. kanama alanı görmeyince sevindik bakalım. evet benim doktor hep alttan bakıyorCanım tebrik ederim inşAllah sağ salim kucağına alırsın.kalp atışı için altdanmı baktı doktor?
Canimm gözün aydın olsunnnnnKızlar anca kendime gelebildim çok şükür Allah’ıma sonunda oldu496,8 çıktı sonucum
Ne demistikkkk ♡ Cok sevindimmmmKızlar anca kendime gelebildim çok şükür Allah’ıma sonunda oldu496,8 çıktı sonucum
Gözün aydın canımmmmmAy ben gecmisi okumadim, bu sabah sekeri benden gelsin, damlatir damlatmaz sonuc bu) hatta simdi daha da koyu
Eki Görüntüle 2898715
Ay maşallahdedik dimi allahım kucağına almayı nasip etsin
Cok şükür cok cok sevindim kuzum Rabbim sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin insallah canım
Canimm gözün aydın olsunnnnn
Çok sağolun kızlar gerçekten bir haftadır her değerde benden daha umutluydunuzNe demistikkkk ♡ Cok sevindimmmm
Ohhhhh sonunda canım ya çok sevindimKızlar anca kendime gelebildim çok şükür Allah’ıma sonunda oldu496,8 çıktı sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?