- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
12. gün olarak belirlendi11. Gün mü dediler test gününüze? Benim 13. Gün olarak belirlediler
Endişe etmeyin, ancak ikisi birden tam olarak çıktıysa (dış kılfları değil) yeniden fitil koyabilirsiniz bence. Muhtemelen vajina ve iç taraflar çok kuru, eriyemiyor kısa sürede. Siz söyledikten sonra braz araştırma yaptım, soğuk sıkım doğal hindistan cevizi yağı bulabilirseniz onunla parmağınızı çok az yağlandırıp itekleyebilirsiniz, hem erimesini de kolaylaştırır. Hamilelikte kullanımı güvenliymiş.Günaydın arkadaşlar sabah progestan fitili koydum 1 saate yakın uzandım sonra lavobaya gittim çok afedersiniz büyük abdest icln ama koyduğum ikisi birden cok itelememe rağmen çıktı benim bu yaşadığımı yaşayan var mı çıktığı icin endişe duydumremziye_06
Günaydın arkadaşlar sabah progestan fitili koydum 1 saate yakın uzandım sonra lavobaya gittim çok afedersiniz büyük abdest icln ama koyduğum ikisi birden cok itelememe rağmen çıktı benim bu yaşadığımı yaşayan var mı çıktığı icin endişe duydumremziye_06
Ben bunu hemşireye sorduğumda fitil eridi ise bişey olmaz, erimeden çıktı ise tekrar koymak gerekir demiştiGünaydın arkadaşlar sabah progestan fitili koydum 1 saate yakın uzandım sonra lavobaya gittim çok afedersiniz büyük abdest icln ama koyduğum ikisi birden cok itelememe rağmen çıktı benim bu yaşadığımı yaşayan var mı çıktığı icin endişe duydumremziye_06
Yumuşamış yeni erimeye başlamış ikisi de az yumuşamış esizilmiş gibi ezilmiş olarak çıktı tekrar mı bıraksam acabaBen de progestan fitil 200 kullanıyorum. Geri krem gibi akıyor o çok normal. Bir de bazen tuvalet kağıdına koyu krem gibi neredeyse katı geliyor. Sizinki direk parçalanmamış koyduğunuz kapsül gibi mi geldi?
Hemşire biraz suda ıslatıp öyle koyabilirsin demişti bana, işe yarıyor kuruluk açısından. Bir de her seferinde tek kullanımlık eldiven kullanıyorum benEndişe etmeyin, ancak ikisi birden tam olarak çıktıysa (dış kılfları değil) yeniden fitil koyabilirsiniz bence. Muhtemelen vajina ve iç taraflar çok kuru, eriyemiyor kısa sürede. Siz söyledikten sonra braz araştırma yaptım, soğuk sıkım doğal hindistan cevizi yağı bulabilirseniz onunla parmağınızı çok az yağlandırıp itekleyebilirsiniz, hem erimesini de kolaylaştırır. Hamilelikte kullanımı güvenliymiş.
Evde var bir kavanoz çekilmiş Hindistan cevizi yağı sacım icin almıştım kuzum hemşireye sordum tekrar bırak o erimemiştir dedi tekrar bıraktım teşekkür ediyorum size deEndişe etmeyin, ancak ikisi birden tam olarak çıktıysa (dış kılfları değil) yeniden fitil koyabilirsiniz bence. Muhtemelen vajina ve iç taraflar çok kuru, eriyemiyor kısa sürede. Siz söyledikten sonra braz araştırma yaptım, soğuk sıkım doğal hindistan cevizi yağı bulabilirseniz onunla parmağınızı çok az yağlandırıp itekleyebilirsiniz, hem erimesini de kolaylaştırır. Hamilelikte kullanımı güvenliymiş.
Evet kuzum tekrar koy dedi sen takviye yapmış oluyorsun aynı saatlerde koymaya devam et dediEzilmiş gibiyse sorun olmaz bence ama şimdi hemşirenize yazın. Bir de progestan 200 den 2 tane mi kullanıyorsunuz?
Aynen öyle tekrar takviye olarak koy dedi erimemişti çünkü kuzumBen bunu hemşireye sorduğumda fitil eridi ise bişey olmaz, erimeden çıktı ise tekrar koymak gerekir demişti
Evet 200 lük sabah öğlen akşam 2 şer tane bırakıyorumEzilmiş gibiyse sorun olmaz bence ama şimdi hemşirenize yazın. Bir de progestan 200 den 2 tane mi kullanıyorsunuz?
İkizler geliyor o zamanYok dondurulmuş çift embriyo trnsfer edildi
Hadi güzel haberlerle dön insallahEvet öyle görünüyoryarın gidip test vereceğim
Aynen çok şükür dondurulmuşun var bende oda kalmadı yaşta geçti artık çok zor benim için sen morelini yuksek tut olucak insallahHayırlısı olsun kuzum, çok şükür dondurulmuşun varmış. Rabbim çok bekletmeden kavuştursun inşallah
53 yasında ıüçüzleri doğuran varAynen çok şükür dondurulmuşun var bende oda kalmadı yaşta geçti artık çok zor benim için sen morelini yuksek tut olucak insallah
O sanslilardan hiç olmadım 3kiz kardeşiz ne anlamlarda ne abilerimde nede sülalemde çocuğu olmayan yok bol bol maşallah ama piyango bana vurdu.38yasimda gec evlendim.rahim ters.yumirtalik rezervim düşük.adenomiyosiz çıktı sonradan.kist var.3.gebeliğim hamile kalabiliyorum tedaviylede olsa ama gerisi gelmiyor buda benim hayattaki sınavımmış. Artık kabullenmeye başlıyorum yavaş yavas53 yasında ıüçüzleri doğuran var
Rabbim büyüktür, ol diyen O, olduran O.. Nolur ümidinizi hiç kaybetmeyiniz. Rabbim tez vakitte kucağını doldursunO sanslilardan hiç olmadım 3kiz kardeşiz ne anlamlarda ne abilerimde nede sülalemde çocuğu olmayan yok bol bol maşallah ama piyango bana vurdu.38yasimda gec evlendim.rahim ters.yumirtalik rezervim düşük.adenomiyosiz çıktı sonradan.kist var.3.gebeliğim hamile kalabiliyorum tedaviylede olsa ama gerisi gelmiyor buda benim hayattaki sınavımmış. Artık kabullenmeye başlıyorum yavaş yavas
Şimdi arkadaşım ile konuşuyorduk da onun ilk değeri 50 çıkmış şuan her şey yolunda onun, kuzum hiç üzülme Sağlıcakla artsın değerin inşaallahCanim sonucum çıktı ama 64.9 az değil mipozitif görünüyor ama sevinemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?