Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle katılıyorum bende de pko var bende ohss geçirdim ve çok zor atlattım günlerce alt karnım sanki düşmüş gibi yuruyemedim. Şimdiden onları düşününce canım sıkılıyor. 3. Gün embriyosu mu sizin? Pazartesi test gunuyse

Ayyyy cok teşekkürler içimi rahatlattınız tamam avucuma almamalıyım bal onu da bilmiyordum öğreniyoruz artık umarım benim gibi herkese faydası olmustur paylaşımınızın

Çok ehil bir doktordasınız, hemen her şeyi göz önünde bulundurduğundan emin olun. Biraz sert geliyor tarzı ama çok kaliteli bir hekim.
Kesinlikle dra bilgisi konusunda çok güveniyorum hiçbir durumu riske atmamaya çalışıyor. Bir yıldır epey tanıdım kendisini. Fakat en başında hasimato vs çıkmıştı ama ilaca gerek olmadığını söylemişti acaba gerek varmiydi, yada rahmim çok iyiydi sonradan adomiyozis görünüyor gibi demişti ama buna da bir çözüm yapmadık. Yapılmalı mıydı? Neden iki transferde vücut kimyasal da olsa hamile kalamiyor bu sorular birikti malesef bende

Evet 3.gün iki embriyo transfer oldu. İlki de kimyasaldı ve 10. Günde silik çıkmıştı çıktığında ise beta 27 idi. Onu düşününce yeni doktor arayışlarına başladım

Evet 3.gün iki embriyo transfer oldu. İlki de kimyasaldı ve 10. Günde silik çıkmıştı çıktığında ise beta 27 idi. Onu düşününce yeni doktor arayışlarına başladım
3. Gün evet pazartesi ancak çıkar ama umutluyum senden ve dua edicem inşallah olur nerde yaptirdin ilk ikiside ve buda aynı Dr mu

3. Gün evet pazartesi ancak çıkar ama umutluyum senden ve dua edicem inşallah olur nerde yaptirdin ilk ikiside ve buda aynı Dr mu
Allah razı olsun inşallah. Sen de tez vakitte hayırlısı ile güzel haberler alırsın inşallah. Her olumsuz habere o kadar üzülüyorumki. Ne büyük bir imtihan bu evlat Özlemi. Sabahtan beri burnumun direği sızlıyor. Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah.
İlk doktorumuzu gün araştırmadan tavsiye üzerine gittik. Çevremizde olumlu sonuç alanlar vardı. Onu düşünce hep ilk tedavide olacak sandık. Ama ilkinde kimyasal gebelik yaşadım. Transferin ilk günleri deprem İzmir depremini yaşadığım için umudumu yitirmiştim zaten. Doktorumuza güvendiğimiz için aynı doktorda devam ettik ancak onlar hiç tutunmadı. Sonra doktor değiştirdik, böylelikle doktor değiştirince ilk doktorun yaptığı eksiklikleri bunda görmüş olduk. En azından şuan doktor elinden geleni yaptı diyorum. Elinden geleni yaptığı içinde değiştirsek mi diye düşüyorum. Farklı bakış açı fayda sağlayabilir belki.

İnsallah olmustur kuzum güzel düşün daha dur bugun kaçıncı gun sende günlerini benim gibi kendine zehir ediyorum ben sevinemedim stres yapmaktan tarsfer sonrasında
Şimdiye kadar olumlu düşünüyordum da bugün adet sancılarım başlayınca umudum söndü resmen. 8.gün bugün yarın idrar testi yapıcam varsa çıkar herhalde

Değişir 3. Gün Embriyosu için erken canim ben 11. Gün yaptım Cook silik çıktı sonra 12 gün pozitifti ilk tüp bebek denemesi de sakın moralini bozma stres kötü etkiler seni iyi düşün iyi olsun
Hepiniz yüreğime su serpiyorsunuz. İnşallah hepimizin duası tez vakitte kabul olur.

Benimde öyle valla içime içime ağlıyorum şuan gözyaşı akmıyor ama burnum sabahtir sızlıyor. Bir akıyor bir akmiyor gözyaşı yoruldum. Evet başka Dr da gidebilirsin bende öyle yapicam en azından farklı fikir iyi gelebilir bize de

Hashimato musunuz? Size kortizon verildi mi? Ozelden gorusebilir miyiz? Ben de hashimatoluyum. Bu konu cok vakit kaybettirdi bana ve tanidigim tum hashimatolu gebelere de. Bir goruselim mi?

3. Gün embriyosu için 8. Gün erken biraz. İçinizi ferah turun. Regl belirtisi ile gebelik belirtisi aynı diyor doktorlar
Evet ilk denemem olduğu için endişeliyim biraz umarım gebelik belirtisidir. Yarın test için erken mi dersiniz 9.gün olacak yarın

Hashimato musunuz? Size kortizon verildi mi? Ozelden gorusebilir miyiz? Ben de hashimatoluyum. Bu konu cok vakit kaybettirdi bana ve tanidigim tum hashimatolu gebelere de. Bir goruselim mi?
Ben de tiroit hastayım. Kimyasal gebelikte 11 çıkmıştı tsh değerim. Son doktorum ilaçları artırdı. Histereskopi de yaptı. Hatta serum tedavisi istedim. Gereksiz ama istiyorsun aklında soru işareti kalmasın dedi. Son doktor histereskopiyi şart görmüştü. Ve başarısızlıklarımı TSH’a bağlıyordu. Dediği gibi kullandım ilaçları. Gluteni de bıraktım. Ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…