- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
Amin kuzum sağol seni de heyecanla bekliyorum insallahHadi gözün aydin kuzum ne güzel bir haber. Insallah saglikla kucagina al
Amin insallahAmin kuzum sağol seni de heyecanla bekliyorum insallah
Oyyyy kıyamam kuzum benim yaaa Allah razı olsun amin insallah herkese nasip etsin Rabbim bu duyguyuCanım benim kendim test sonucumu bekler gibi seni bekledim gözün aydın çok sevindim ins darısı kese ve kalp atışı duyamamak insve tabi tüm isteyen herkese allahim nasip etsin
Maşaallah canım rabbım sağlıkla devam ettirsin inşaallahHerkese selamlar. Biz bugun kalp atisini duyduk. 6 hafta 5 gunluk olarak hesaplaniyordu. Aglamam diyordum. Duydugumdan beri durmaksizin agliyorum. Tum anne adaylarina kismet olsun insallah.
Kuzum dilerim kat kat artar degerin ve gönlünce olur yürekten diliyorumGözünüz aydın sağlıkla kucağınız alın inşallahsizinle aynı gündü test günümüz benim 8.27 çıktı iki gün sonra tekrar test vericem
Oyy çok güzel bir haberArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
Aminnn canım benim insallah rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah
Teşekkür ediyorum canımsın Duam herkese insallah tez vakitte herkes evladına kavuşsunOyy çok güzel bir haberMaşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hic belirtim olmadi dense yeridir. Hele ki test gunune kadar sadece gogus agrilarim geldi gitti. Ne bulanti ne agri. Ne de baska bir sey. Sabah uyaninca unutuyor aniden kalkmaya kalkisiyordum. Nadiren bir agri oldu karnimda. Simdi bile bazen gobek deligimin etrafinda bazen cekme gibi agrilar yasiyorum ama bunun nedeni muhtemelen o bölgedeki damarların bebek icin kendini yeniden sekillendirme surecinden kaynaklaniyor.Maşaallah canım rabbım sağlıkla devam ettirsin inşaallahBelirti göstermeye başladın mı acaba
13. gun 610 cikti.Transfer sonrası tam olarak kaçıncı gün 610 çıkmıştı?
Takip icin hekim mi arastiriyorsunuz? Ben Hulya Kula'yi tavsiye ederim. Dogum konusunda cooooooooook iyidir. Gebelik takibinde de oyledir.Ayyy ben de kan verdim tekrar kızlar
5.gun embriyosu,
10.gün 104
12.gün 242
14.gün 596
Bayram sonrası doktorumla bu güzelliği kutlayıp insallah keseyi görüp sonra da Ankara'da gebelik takibi ve doğum için başka bir hekime gidecegim. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al insallah canım Kese ne zaman görünüyor acaba degerin kac olması gerekiyorAyyy ben de kan verdim tekrar kızlar
5.gun embriyosu,
10.gün 104
12.gün 242
14.gün 596
Bayram sonrası doktorumla bu güzelliği kutlayıp insallah keseyi görüp sonra da Ankara'da gebelik takibi ve doğum için başka bir hekime gidecegim. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Teşekkür ediyorum canım insallah amin darısı isteyen herkese olsun tez vakitte hayırlısı ile insallahArada burayı takip ediyor arkadaşlardan ötürü. Hayırlı olsun canıminşaallah sağlıklı bir şekilde ilerler. Darısı diğer arkadaşlara olsun
Çokk sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
Aaa hulya hanımda aralıkta aşılama denedik olmayınca başkent üniversitesi göğşen beye yöneldik tüp bebek icin. Siz kimde takiptesiniz? Hulya hanım aklımda iyi bir seçenek ama tüp bebekte normal doğum seçeneğimiz var mı? Benim ilki normal doğal bir doğumda kolay toparladımTakip icin hekim mi arastiriyorsunuz? Ben Hulya Kula'yi tavsiye ederim. Dogum konusunda cooooooooook iyidir. Gebelik takibinde de oyledir.
Canim tesekkurler inan ben de 2.gebeligim olmasına rağmen hatirlamiyorum cok cahilimHayırlı olsun sağlıcakla kucağına al insallah canım Kese ne zaman görünüyor acaba degerin kac olması gerekiyor
Amin kuzum darısı sana olsun insallahÇokk sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah Allah razı olsunAmin kuzum darısı sana olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?