Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese selamlar. Biz bugun kalp atisini duyduk. 6 hafta 5 gunluk olarak hesaplaniyordu. Aglamam diyordum. Duydugumdan beri durmaksizin agliyorum. Tum anne adaylarina kismet olsun insallah.
Maşaallah canım rabbım sağlıkla devam ettirsin inşaallah Belirti göstermeye başladın mı acaba

Oyy çok güzel bir haber Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Maşaallah canım rabbım sağlıkla devam ettirsin inşaallah Belirti göstermeye başladın mı acaba
Hic belirtim olmadi dense yeridir. Hele ki test gunune kadar sadece gogus agrilarim geldi gitti. Ne bulanti ne agri. Ne de baska bir sey. Sabah uyaninca unutuyor aniden kalkmaya kalkisiyordum. Nadiren bir agri oldu karnimda. Simdi bile bazen gobek deligimin etrafinda bazen cekme gibi agrilar yasiyorum ama bunun nedeni muhtemelen o bölgedeki damarların bebek icin kendini yeniden sekillendirme surecinden kaynaklaniyor.

Takip icin hekim mi arastiriyorsunuz? Ben Hulya Kula'yi tavsiye ederim. Dogum konusunda cooooooooook iyidir. Gebelik takibinde de oyledir.

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al insallah canım Kese ne zaman görünüyor acaba degerin kac olması gerekiyor

Çokk sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Takip icin hekim mi arastiriyorsunuz? Ben Hulya Kula'yi tavsiye ederim. Dogum konusunda cooooooooook iyidir. Gebelik takibinde de oyledir.
Aaa hulya hanımda aralıkta aşılama denedik olmayınca başkent üniversitesi göğşen beye yöneldik tüp bebek icin. Siz kimde takiptesiniz? Hulya hanım aklımda iyi bir seçenek ama tüp bebekte normal doğum seçeneğimiz var mı? Benim ilki normal doğal bir doğumda kolay toparladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…