Canim ben de trasnferden beş gün önce başlamıştım transfer sonrası günde iki kereye çıktı ve daha dün bitti göbek kısmı resmen kaskatı oldu zor oluyordu iğne ama malesef kullanmamız gerekiyorKızlar aranızda prolutex iğne kullanan varmı ?
karnımda şişlik ve ağrı var, iğneyi vurduğum yerler sanki ödem oluyor!
Hiç sevmedim bu iğneyi hiç 3 hafta daha kullanmam gerekiyor
Siz de de oldu mu bu tür yan etkiler?
Hamile kalırsak ne kdar sürecek ki bu iğneler tahminiCanim ben de trasnferden beş gün önce başlamıştım transfer sonrası günde iki kereye çıktı ve daha dün bitti göbek kısmı resmen kaskatı oldu zor oluyordu iğne ama malesef kullanmamız gerekiyoreşim igneyu vururken üzülüyordu artık halime
Bende kullanıyorum canım sabah akşam, ve aynı şeyler maalesef bende de var. İğne yağlı bir iğne olduğu için kolay yayilmiyor bu sebeple böyle ödem ve ağrıya neden oluyor. Doktorum 12. Haftaya kadar kullanmamı istedi katlanacagiz mecburKızlar aranızda prolutex iğne kullanan varmı ?
karnımda şişlik ve ağrı var, iğneyi vurduğum yerler sanki ödem oluyor!
Hiç sevmedim bu iğneyi hiç 3 hafta daha kullanmam gerekiyor
Siz de de oldu mu bu tür yan etkiler?
Bende alkolü pamuk basıyorum her akşam pek anlık bir rahatlama yapıyor o kadar.Bana oscapar daha çok ağrı yaptı. Biraz şişlik bende de. Bugün forumda alkollü pamuğu şişlik morluk üzerine koyup bekletin rahatlatır yazmışlardı. Okuduktan sonra yaptım. Şuan için bir fark yok ama düzenli yapcam çok morardı çünkü
Durumlar aynı canım ya doktor iğneye devam dedi ne olacak bilmiyorumCanim ben de trasnferden beş gün önce başlamıştım transfer sonrası günde iki kereye çıktı ve daha dün bitti göbek kısmı resmen kaskatı oldu zor oluyordu iğne ama malesef kullanmamız gerekiyoreşim igneyu vururken üzülüyordu artık halime
Aynen kuzum ben tutunma evresinde kullanılacak sanıyordum ama gel görki öyle değilmişBende kullanıyorum canım sabah akşam, ve aynı şeyler maalesef bende de var. İğne yağlı bir iğne olduğu için kolay yayilmiyor bu sebeple böyle ödem ve ağrıya neden oluyor. Doktorum 12. Haftaya kadar kullanmamı istedi katlanacagiz mecbur
Evet 5..gün kuzumCanim bana cumartesi yazmışlar seninde beşinci gündü değil mi? Neden ileri yazmışlar anlamadım ama cuma akşam üstü vereceğim
Sağlıkla gelsinler de dayanacağız artıkBenim dün bitti canım ama duruma göre 12 haftaya kadar kullanan okudum doktorlar durumumuza göre karar verecektir ama çok zor
Ne demek canımBende alkolü pamuk basıyorum her akşam pek anlık bir rahatlama yapıyor o kadar.
Hakkımızda hayırlısı kuzum
Durumlar aynı canım ya doktor iğneye devam dedi ne olacak bilmiyorumhayırlısı artık dayanmaktan başka çaremiz yok
Aynen kuzum ben tutunma evresinde kullanılacak sanıyordum ama gel görki öyle değilmiş
Evlat için herşeye değer sağlıkla gelsinler biz bu acılara onlar için dayanıyoruz
Hiç olmazsa tek bende bu tür yan etkilerin olmadığını anlamış oldum sağolun
Benimde 12si transfer 24üne yazdılar 12.gün e yazıyolar test gününü ama 10-12günde belli olur diyolar doktorlar bende oyüzden yarın yaptırmayı düşünüyorum bi yanımda korkuyor bi kere kimyasal gebelik geçirdiğim için artmasını beklemek falan cok zorCanim bana cumartesi yazmışlar seninde beşinci gündü değil mi? Neden ileri yazmışlar anlamadım ama cuma akşam üstü vereceğim
Özele gittim acilden verdim kayit yaparken direk beta bakılacak dedim 25 TL ye baktıKuzum sen kanı nerde verdin devlet mi özel mi bendem 100 tl istiyorlar
Benim hic oyle su gibi akintim olmadiProgestan fitil kullanan var mı aranızda? Ben 13ünde transfer oldum. Transferden sonra da öncesinde de fitilden sonra su gibi akıntım olurdu. Çokça fitil geri gelirdi. Şimdi ise akıntı da çok az fitil de çok az geliyor. Hamile kalınca su gibi akıntı olur diyorlar. Ben de tam tersi oldu. Normal midir herşey, test günüme pazartesi dediler zaman geçmiyor bir türlü
Ben fitilden kaynaklandığını düşünüyordum, hormonlar da bir o kadar etkili demekkiBenim hic oyle su gibi akintim olmadi
Tesekkür ederim canim. Peki yarin regl günüm olmazsam bu bir sey ifade eder mi? Yoksa 27 si test günümden sonra mi aslinda her sey oluyor.Transfer günü sayılmıyor çünkü tıp otoriteleri saymıyor, transferin altıncı günü dendiğinde transfer gününün sıfır kabul edilip üzernde 6 gün geçtiğini anlıyoruz. Bir de tabii herkesin transferi aynı saatte de olmadığından en az 24 saat geçince 1 denmesi daha uygun oluyor.
AmiiinÇok teşekkürler canımkan tahlilinde de umarım güzel sonuç alırız
Merhaba ben de yeni 41 oldum ,ikinci için Ağustos ta başlayacağım inş doktorum hep pozitif düşünmem gerektiğini söyledi öyle de yapıyorum hayırlısı olur inş siizn için de …Kızlar , eylülde ilk kez tüp bebek için başvuru yapacağız. Burada tüm yazılanları okudum , moral veren şeylerden bahsetmişsiniz. Acaba yaşlarınız kaç?
Ay öyleyse Kan ver canim bekleme tabiki benimkini uzun yazmışlar onzamanBenimde 12si transfer 24üne yazdılar 12.gün e yazıyolar test gününü ama 10-12günde belli olur diyolar doktorlar bende oyüzden yarın yaptırmayı düşünüyorum bi yanımda korkuyor bi kere kimyasal gebelik geçirdiğim için artmasını beklemek falan cok zor
İnşAllah hepimiz için sonuçlar hayırlıolurAy öyleyse Kan ver canim bekleme tabiki benimkini uzun yazmışlar onzamanöyle kötü düşünme benim de bebeğim gelisimi durduğu için kaybettim bu ikinci transfer ins güzel sonuçlar alacagiz olumlu düşüneceğiz
Benimdee sanki öyle oluyo siz diyince hatırladım öyle olduğunuKızlar iyi akşamlar size bişi sorcam garip bir durumla karşı karşıyayımiki gündür fitili koyarken sanki o yol kapanmış gibi sağa doğru gidiyor fitil yani direk gönderemiyorum fitili sağa doğru gidiyor ortası kapanmış gibi bilmem anlatabiliyor muyum yaşayan oldu mu benzer bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?