Bir yorum yapmadı o konuda düşen değerin yükseldiği hiç görüldü mü bilmiyorumIlaclara devam et demisler sanirim o zaman hala umut var
Senin 3. Günmüydü canımBenimde 12 Suudi transfer canim Belli olur erken gebelik testi bak ama kasetler çıkmıyor ben dün yaptim çok aşırı silikti yarın yine deneyeceğimcumartesi test günü dediler ama cuma kan testi bakarim
Tamam bir gün kaldı bekliyorum sende Cuma vereceksin insallahBenim ilk transferimde göğüs uçları çok şişti v
Aa doğrudur o zaman canim insnguzel haber alırsın haber ver bize de
Transferin 2.gunu gitti kuzum eşim hep tekim her seti kendlm yaptım evdeki işleri ama sil süpür balkon yıkama gibi seyleri yapamadım ağır kaleıdmadım ama dışarıya 4 defa çıktım hatta 2.gün markete gittim eşimleHaklisin belirsizlik cok kötü ama hayirlisiyla güzel haber ver bize insallah canimyalniz kalman bu dönemde daha zor olmus
Beşinci gün blastokist canim dondurulmuş iki taneSenin 3. Günmüydü canım
Aynen canim çok heyecanliTamam bir gün kaldı bekliyorum sende Cuma vereceksin insallah
Ben 30 yaşındayım canim 6 senedir evliyim sebepsiz infertilite bizimkiKızlar , eylülde ilk kez tüp bebek için başvuru yapacağız. Burada tüm yazılanları okudum , moral veren şeylerden bahsetmişsiniz. Acaba yaşlarınız kaç?
1 2 gün daha bekle kuzum bende pyle seyler yok ben belirtisiz desem yeridir sadece fitil koyarken bir kanama oldu göğüs agrısı yok şişlik yok kasık ağrısı yok ama ama belirtiler güzel işaretler diye düşünüyorumBenimde aynı kızlar ayın 12 sinde transfer oldum göğüslerim çok şiş sizdede öylemi birde kasıklarımda ağrı var 3. Gün embriyosuydu acaba test yapsam belli olur mu çok heyecanlıyım
Aynen canim çok heyecanli
Ben 8 yıllık evliyim , iki yıl önce bebeğimizi kaybettik 6 haftalıkken kalbi durdu. Bir aşılamam negatif ve şuan 41 yaşındayım. Rabbim nasip ederse anne olmak istiyorum . Bizde de bi sorun yok , bize de tanımlanamamış infertilite denildi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBen 30 yaşındayım canim 6 senedir evliyim sebepsiz infertilite bizimki
Bende şişlik yok ama dokununca çok acıyorBenim ilk transferimde göğüs uçları çok şişti v
Aa doğrudur o zaman canim insnguzel haber alırsın haber ver bize de
İns bu kez muradiniza erersiniz benim de ilki 8 haftalıkken kürtaj oldu gelisememis bebeğim şimdi dondurulmus transfer oldum sonuç bekliyorumBen 8 yıllık evliyim , iki yıl önce bebeğimizi kaybettik 6 haftalıkken kalbi durdu. Bir aşılamam negatif ve şuan 41 yaşındayım. Rabbim nasip ederse anne olmak istiyorum . Bizde de bi sorun yok , bize de tanımlanamamış infertilite denildi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İlk transferimde olmuştu benimde ama progestanlardan da olabilir demişlerdi o zaman hemşireler ins iyiye isarettirBende şişlik yok ama dokununca çok acıyor
Ben 8 yıllık evliyim , iki yıl önce bebeğimizi kaybettik 6 haftalıkken kalbi durdu. Bir aşılamam negatif ve şuan 41 yaşındayım. Rabbim nasip ederse anne olmak istiyorum . Bizde de bi sorun yok , bize de tanımlanamamış infertilite denildi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ediyorum ilginize, inşallah sizin de gönlünüzden geçen olsun , pozitif ve sağlıklı sonucunuzu bekliyoruzİns bu kez muradiniza erersiniz benim de ilki 8 haftalıkken kürtaj oldu gelisememis bebeğim şimdi dondurulmus transfer oldum sonuç bekliyorum
İnşallah başkada belirti yok zatenİlk transferimde olmuştu benimde ama progestanlardan da olabilir demişlerdi o zaman hemşireler ins iyiye isarettir
Çok sağolun görüşmek üzereTeşekkür ediyorum ilginize, inşallah sizin de gönlünüzden geçen olsun , pozitif ve sağlıklı sonucunuzu bekliyoruz
Cumartesi benimde test günü günler geçmiyor resmenİnşallah başkada belirti yok zatensizin ne zaman test gününüz
Inan ben de bilmiyorum.Bir yorum yapmadı o konuda düşen değerin yükseldiği hiç görüldü mü bilmiyorum....
Kızlar testlerinizi sabahh ilk idrarlemi yapıyosunuzOyyyy sevsinler o minnosları suan hashas tanesi kadarlar biliyor Musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?