Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi bayramlar benim de bugün 7. Günüm bi belirti yok bekliyorum son iki gün kaldı perşembe erkenden gidip test vericem

Bu ilk
3. Gün embriyosu ve tek yumurta idi....
Öyle olduğu oluyor mu? ( birden fırlama)
Kimyasal gebelik yaşadığımda embriyolog aramıştı beni lütfen ilaclarınızı bırakmayın degeriniz yükselebilir demisti..malesef ki yükselmedi ama artabiliyormus demek ki cnm..bir dahaki testinde belli olur ve umarım bir mucize gerceklesir

Doktorum bir şey demedi
Üzüntüsünü ifade etti ve iğne hariç ilaçlara devam et dedi.

Tekrar test vermeli miyim yine de... Umudum kırıldı...

Kızlar ya göbek deliğinin iki parmak sağı ve solunda yer kalmadı, aynı yere yapınca da çok acıyor sanki içi sertleşmiş Zor giriyor. Acaba göbek deliğinin altından yapan var mı ? Sanki öyle bir şey söylemişti hemşire

C
İyi bayramlar kuzum nasılsın durumun ne suanda bugun de test yaptın mı var mı farklı bir gelişme

İyi bayramlar kuzum nasılsın durumun ne suanda bugun de test yaptın mı var mı farklı bir gelişme
İyiyim canim sen ne durumdasın yarın tekrar erken gebelik alacağım kaset test çıkmıyor zaten bugün transfer günü saymazsak 8 günü dün yaptigiimda baya silikti işte

Göbek deligin altından hiç yapmadım canim hep yanlarından yaptım taş gibi oldu benimde

Canim o yerleşme kanamasi gibi olabilir ona takılma benim arkadaşım doğal yoldan hamile kaldı onda hafif kanama olmuştu idrar testlerinde de çıkmıyor hamile değil sanıyor bir hafta sonra Dr a gidiyor kese bile göründü şuan son günleri hamilelikte korkma yani Allah'ın izini ile sendedir

C

İyiyim canim sen ne durumdasın yarın tekrar erken gebelik alacağım kaset test çıkmıyor zaten bugün transfer günü saymazsak 8 günü dün yaptigiimda baya silikti işte
Testi atmış mıydın kuzum hatırlamıyorum bende de kan testini bekliyorum Perşembe günü yaptıracağım benim gebelik testim kargoda kaldı maalesef yapamayacağım ana kan vereceğim Allah izin verirse kuzum benimde 8.günüm kaldı 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…