- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
İyi bayramlarMerhaba kızlar herkese iyi bayramlarbu benim 2. Transferim bugün transferden sonraki 6. Günüm ilk 3. 4. Gün hafif kasık ağrısı filan oldu sonraki günler hiç his yok ara ara döl yumurtaligima batmalar oluyor. Sizlerdeki belirtiler neler ve kaçıncı günde başladı ?
Kimyasal gebelik yaşadığımda embriyolog aramıştı beni lütfen ilaclarınızı bırakmayın degeriniz yükselebilir demisti..malesef ki yükselmedi ama artabiliyormus demek ki cnm..bir dahaki testinde belli olur ve umarım bir mucize gerceklesirBu ilk
3. Gün embriyosu ve tek yumurta idi....
Öyle olduğu oluyor mu? ( birden fırlama)
Evet canimmmm cok şükür... belirti aramadım ama goguslerde hassasiyetBayram hediyesiAllah tamamina erdirsin canim benim Cok güzel bir haber. Belirtin oldu mu hiç? Kaçinci gün embriyosu?
Canim cok tesekkurler Allahim hepimizin umudunu yesertsin insallahGozunuzaydin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İlk 3 değer de yükselme vardı bugün düşüş çıktıYükselirken mi birden düştü test yaptırdınız mı
Acarvar yeni gordum payalsımınızı inşallah tekrar yukselir bazen embriyo kendi kendini tamir edebilme özelliğine sahipmiş insallah bebeğiniz sağlıklı bir şekilde sizinle kalmasını diliyorum
Doktorum bir şey demediKimyasal gebelik yaşadığımda embriyolog aramıştı beni lütfen ilaclarınızı bırakmayın degeriniz yükselebilir demisti..malesef ki yükselmedi ama artabiliyormus demek ki cnm..bir dahaki testinde belli olur ve umarım bir mucize gerceklesir
Tekrar test vermeli miyim yine de... Umudum kırıldı...Kimyasal gebelik yaşadığımda embriyolog aramıştı beni lütfen ilaclarınızı bırakmayın degeriniz yükselebilir demisti..malesef ki yükselmedi ama artabiliyormus demek ki cnm..bir dahaki testinde belli olur ve umarım bir mucize gerceklesir
İnşallah güzel haberler alırız bizdeİyi bayramlarbenim de bugün 7. Günüm bi belirti yok bekliyorum son iki gün kaldı perşembe erkenden gidip test vericem
Canim dusecekse eger deger sifirlanana kadar ara ara test vermek gerekiyor...sınırlanmazsa da sıkıntı çünkü o yuzden baktirmalisin ne olduğunu anlamak icinTekrar test vermeli miyim yine de... Umudum kırıldı...
Gordum kuzum insallah birden yükselir tekrar dilerimİlk 3 değer de yükselme vardı bugün düşüş çıktı
Canim dusecekse eger deger sifirlanana kadar ara ara test vermek gerekiyor...sınırlanmazsa da sıkıntı çünkü o yuzden baktirmalisin ne olduğunu anlamak icin
İnşallah iyi haberlerinizi alırız Allah yardımcınız olsunAnladım çok teşekkür ediyorum
İyi bayramlar kuzum nasılsın durumun ne suanda bugun de test yaptın mı var mı farklı bir gelişme
İyiyim canim sen ne durumdasın yarın tekrar erken gebelik alacağım kaset test çıkmıyor zatenİyi bayramlar kuzum nasılsın durumun ne suanda bugun de test yaptın mı var mı farklı bir gelişme
Göbek deligin altından hiç yapmadım canim hep yanlarından yaptım taş gibi oldu benimdeKızlar ya göbek deliğinin iki parmak sağı ve solunda yer kalmadı, aynı yere yapınca da çok acıyor sanki içi sertleşmiş Zor giriyor. Acaba göbek deliğinin altından yapan var mı ? Sanki öyle bir şey söylemişti hemşire
Canim o yerleşme kanamasi gibi olabilir ona takılma benim arkadaşım doğal yoldan hamile kaldı onda hafif kanama olmuştu idrar testlerinde de çıkmıyor hamile değil sanıyor bir hafta sonra Dr a gidiyor kese bile göründü şuan son günleri hamilelikte korkma yani Allah'ın izini ile sendedirBen 12 Temmuz’da transfer oldum bugun 8.günüm kuzum bende de 7.aksam fitilden sonra sulu pembe kan geldi cok korktum hemşireye haber verdim ilaçlara devam et dedi bakalım test günümü bekliyorum bana da iki embriyo konulmuştu öyle belirti cok arama sen benim gibi boş yere seyrede sokma kendini bende deli gibi aradım durdum herkese sordum günlerdir ve günler bir türlü geçmiyor şuan sanki zaman durmuş gibi bende eşim de yok yanımda telkim
Testi atmış mıydın kuzum hatırlamıyorum bende de kan testini bekliyorum Perşembe günü yaptıracağım benim gebelik testim kargoda kaldı maalesef yapamayacağım ana kan vereceğim Allah izin verirse kuzum benimde 8.günüm kaldı 2C
İyiyim canim sen ne durumdasın yarın tekrar erken gebelik alacağım kaset test çıkmıyor zatenbugün transfer günü saymazsak 8 günü dün yaptigiimda baya silikti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?