Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öğrendiğinde 5 haftaliga yakin olacak inşallah pozitif olur hamileyim yazarsin buraya

Topigin anne adaylari, taze gebeleri, embriyo anneleri, yumurta buyutenleri, yumurtalari toplananlari, taze umut tasiyanlari evlat sahibi olanlari olacak olanlari hepinize guzel bayramlar dilerim. Bu bayram kimsenin kırıcı sozleriyle cesur kalbinizi incitmemesini dilerim. Hepinizin bayrami kutlu olsun. Ben bu bayram kati halden sivi hale gecmek uzereyim. Bu sicaklar saka degil. Lutfen bu mesaj bir hatirlatma olsun birkac bardak su icin.

Transfer sonrasında bel kasık agrısı yaşayan varsa yazarsanız cok memnun olurum
Ben yaşıyorum canim hemse bel ağrısı çok fazla kasık ağrısı da ara ara yasiyorum

Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar.... 4. Hafta itibariyle değerim düşmeye başladı. Kimyasal gebelik durumu mu sizce doktoruma yazdım ama dönmedi. Yükselişe geçmez artık değil mi

Merhaba kızlar herkese iyi bayramlar bu benim 2. Transferim bugün transferden sonraki 6. Günüm ilk 3. 4. Gün hafif kasık ağrısı filan oldu sonraki günler hiç his yok ara ara döl yumurtaligima batmalar oluyor. Sizlerdeki belirtiler neler ve kaçıncı günde başladı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…