- 8 Ağustos 2016
- 96
- 115
- 93
- 40
Öğrendiğinde 5 haftaliga yakin olacakBenim fikrimce de erken belirti için. Bize transfer edilen embriyolar 2 haftalık bir bebek sayılıyor diye okumuştum. Şu an tutunduysa 3 haftalık oluyor. 7 gün sonra sonucu öğrenicem ya kafayı yemiş olabilirim tabii:)
Amin canım inşallahTeşekkür ediyorum tatlım Rabbim evladını sana bağışlasın
Deme demeOyyyy sevsinler o minnosları suan hashas tanesi kadarlar biliyor Musun
Amiiin insallah kuzum. Hepimize nasip olsun o cümleyi buraya yazmakÖğrendiğinde 5 haftaliga yakin olacakinşallah pozitif olur hamileyim yazarsin buraya
2 gün içinde tutınuyormus kendine cok dikkat et kuzum turunacagına inanıyorum senin minnoşların hislerim öyle söylüyor içimden gelen seni umutlandırmak icin demiyorum İnan belirtin var mı seninDeme demeInsallah tutunmuslardir
Merhabalar...
Günlerdir takip ediyorum sonunda mesaj yazabiliyorum. Yaş 38. İlk tüp bebek tedavisi ile 8i9 yaşında bir kızım var. 2019 da dondurulmuş şartla başarısız denemem var. Sat 4 temmuz ile tedaviye başladım. Dün gece çatlama ipnem vuruldu. Yarın sabah opu var ve ben çok korkuyorum. Kızım çok kardeş istiyor. Umarım sonuç olumlu
Ben yaşıyorum canim hemse bel ağrısı çok fazla kasık ağrısı da ara ara yasiyorumTransfer sonrasında bel kasık agrısı yaşayan varsa yazarsanız cok memnun olurum
Evet canım ortalama iki kat artmalikızlar, bugün beta hcg testim var yine. en son 782 çıkmıştı. 4 gün oldu. şimdi en az 3000 falan çıkmalı di mi?
Hayırlı bayramlar canimKurban bayramımız mubarek olsun hanımlar
İyi bayramlar canimHerkese iyi bayramlar arkadaşlar
Bende aynı durumdayim canimKendimi iyi hissediyorum ama bel ağrım ve kasık ağrım var o yüzden ister istemez tedirgin oluyorum adet olacakmışım gibi hissediyorum.
Değerlerinizin gunlerle siralamasini soyler misiniz?Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar.... 4. Hafta itibariyle değerim düşmeye başladı. Kimyasal gebelik durumu mu sizce doktoruma yazdım ama dönmedi. Yükselişe geçmez artık değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?