- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
Kendimi iyi hissettiğim icin yaptım bunalrı agrılarım sızılarım olsaydı yapmazdım ama rahat oldgum icin bir sıkıntı olmadı bakalım mucize bekliyorumYani sürekli oturup yatmak bana da mantıksız geliyor, hem sürekli onu düşünüyorum hem ayaklarım şişiyorkendimizi iyi hissettiğimiz sürece sıkıntı olmaz inşallah
Eşim evdeyken onunla çıkıp biraz yürüyüş yaptık 2 gün dışarda, parka falan oturuyoruz bir şey olur mu ki
Bizimde aynı canim test sonucu bekliyoruz sonra kese sonra kalp atışı vsAmin hepimize yardım etsin rabbimbenim bugün transferimin 7.günü sabırsızlık son noktada sizin peki?
Ben yapmadım o cesaret yok bende tebrik ederim silik çıktıysa vardır hayırlı olsun ne zaman kan vereceksiniz kac embriyo konuldu sizeHiç sorma vallahi daralıyorum evde çok da sıcak sabah test yaptım silik çıktı
Hayırlı olsun insnguzel olur sizin de5.gun embriyosu genetik testten sağlıklı gelen iki tane transfer edildi inşallahhhhhhh bu sefer çok umutluyum Allah boşa çıkarmasınvalla rahatsaniz süper en güzeli rahat olmak ben sıkıldım evde belki ondan sabırsızlıgim az kaldı güzel günler gelecek Allah'ın izniyle hepimiz için
Allah'ım göstersin o günleri inşallahhhhhhhBizimde aynı canim test sonucu bekliyoruz sonra kese sonra kalp atışı vs
Amin inşallah sonuna kadar gitsinBen yapmadım o cesaret yok bende tebrik ederim silik çıktıysa vardır hayırlı olsun ne zaman kan vereceksiniz kac embriyo konuldu size
İnşallahhhh hepimizin güzel olsun inşallahhhhhhhHayırlı olsun insnguzel olur sizin de
İnsallah Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın insallah Benim de 2 tane koyuldu kuzum belirgin bir belirtin var mıydı sana da sorayım adet yerini bulsun herkese soruyorumAmin inşallah sonuna kadar gitsincuma günü kan vereceğim iki embriyo koyuldu.sizin?
İnşaAllah Rabbim annelik duygusundan mahrum bırakmasın hiç kimseyi bizi de5.gun embriyosu genetik testten sağlıklı gelen iki tane transfer edildi inşallahhhhhhh bu sefer çok umutluyum Allah boşa çıkarmasınvalla rahatsaniz süper en güzeli rahat olmak ben sıkıldım evde belki ondan sabırsızlıgim az kaldı güzel günler gelecek Allah'ın izniyle hepimiz için
Üstteki dün yaptığım kuruduktan sonra çıktı o da alttaki Bugün yaptığım o da kuruduktan sonra çıktı yani 5 6 saat bile olmuş olabilir. Kuruma çizgisi oluyor dimi bunlarKızlar birşey soracağım 4 5 saat kuruduktan sonra çoktan çizgi gebelik çizgisi olmuyor dimi
5 6 saat geçtiyse kuruma çizgisi oluyor canim...test yaptıktan sonra 5-10 dk içinde çıkan dogru sonuc veriyor...Üstteki dün yaptığım kuruduktan sonra çıktı o da alttaki Bugün yaptığım o da kuruduktan sonra çıktı yani 5 6 saat bile olmuş olabilir. Kuruma çizgisi oluyor dimi bunlar
Bir koyulasma var ama sanki...kacinci gun bugunÜstteki dün yaptığım kuruduktan sonra çıktı o da alttaki Bugün yaptığım o da kuruduktan sonra çıktı yani 5 6 saat bile olmuş olabilir. Kuruma çizgisi oluyor dimi bunlar
Bende kuruma çizgisi diye düşündüm. Emin olamadım koyulaşma gibi geldi banada Bugün 9. GünBir koyulasma var ama sanki...kacinci gun bugun
Olmuyor kuzum ilk 10 dk çünkü bebek olmadığında bile sonradan kuruma çizgisi çıkardı bendeKızlar birşey soracağım 4 5 saat kuruduktan sonra çoktan çizgi gebelik çizgisi olmuyor dimi
Ikinci fotoda gordugum sanki bence pozitif b8r cizgiydi. Benim ennn saglam testim predictor erken gebelik oldu hepsi silikken onda boyle kalemle cizilmis gibiydi. Imkaniniz varsa onla yapsanix keskeKızlar birşey soracağım 4 5 saat kuruduktan sonra çoktan çizgi gebelik çizgisi olmuyor dimi
Bende tercihimi erken predictor testten yana kullandım bakalım eğer olursa hatıra olarak saklarım testleri has bi de onu yapacak cesaret gerek kargoda zaten gelmedi o gelene kadar ben kanda öğrenirim artık sonucuIkinci fotoda gordugum sanki bence pozitif b8r cizgiydi. Benim ennn saglam testim predictor erken gebelik oldu hepsi silikken onda boyle kalemle cizilmis gibiydi. Imkaniniz varsa onla yapsanix keske
Direk kan vereceğim eşimin gelmesini bekliyorumIkinci fotoda gordugum sanki bence pozitif b8r cizgiydi. Benim ennn saglam testim predictor erken gebelik oldu hepsi silikken onda boyle kalemle cizilmis gibiydi. Imkaniniz varsa onla yapsanix keske
İnsallah Rabbim yüzüne balsın mübarek arefe günü hürmetine canım gönlüne göre olsun müjdeli haberlerle dönesin insallahDirek kan vereceğim eşimin gelmesini bekliyorumama kuruma çizgisi gibi yani olsa ilk 10 dakika içinde çıkardı diye düşünüyorum gerçi. Diğer testlerimde duruyor onlarda hiç kuruma çizgisi çıkmadı aylar geçti üstünden halen bembeyaz
Amin canımİnsallah Rabbim yüzüne balsın mübarek arefe günü hürmetine canım gönlüne göre olsun müjdeli haberlerle dönesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?