Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar...
Günlerdir takip ediyorum sonunda mesaj yazabiliyorum. Yaş 38. İlk tüp bebek tedavisi ile 8i9 yaşında bir kızım var. 2019 da dondurulmuş şartla başarısız denemem var. Sat 4 temmuz ile tedaviye başladım. Dün gece çatlama ipnem vuruldu. Yarın sabah opu var ve ben çok korkuyorum. Kızım çok kardeş istiyor. Umarım sonuç olumlu olur

İnsallah Rabbim gönlünüze göre verir dilerim

Rahim duvari normalinden daha çok kalinlatigi icin gec gelebilir benim cok yogun geçti uzanamiyordum kanamadan. Degerin dusmus hamile olmadigina eminsen adet söktürücü masaji yap

Kan değerine göre değerim düştü ve hamile deilim rahim duvarı kalınlaşmıştır ama hiç adet olacakmışım gibi bi his de yok ağrı sancı hbişey hissetmiyorum

İnşallah bi bebişiniz daha olur benim de bi kızım var ve kardeş istiyo Allah yardımcımız olsun

Teşekkür ederim canım. Baya ugrasmissin. Ben de Eylül'de kısmetse tekrar deneyeceğim. O zamana kadar çıkarsa sonuç üniversite hastanesinde yaptiririm. Çıkmazsa mecburen özelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…