- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 23
- 36
Canım gözün aydın inşallah sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağına almayı nasip Rabbim. Moral bozmak yok şuan en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri oinşallah sağlıkla kucağına aldığın haberlerini de paylaşcaz.
Benim transfer ikinci adete kaldı canım. Bu adet çok erken geldi ve değerlerim yüksek çıktı bekliyorum bakalımAmiiin canım benim çok sağolSende durumlar ne nasılsın?
Kaliteye hiç takılma canım. İnan olacağı varsa oluyor. Güzel enerji gönder kuzularınaDün oldu transfer canım, 2 tane orta kaliteymiş. Biraz ona canım sıkkın. Sizlere de tabii. Ama bakalım görücez artık burdan sonrasına yapılcak bir şey yok. Bir ton ilaç şu an.
Evet geri akıyor biraz daha derine itelemeye çalış sende en az yarım saat yatTamam canım çok sağolBir de şu vajinal fitil geri akıyor bu normal mi anlamadım.
Heyecanla güzel haberini bekliyorum canımInsallah hepimiz için dua ediyorum hep Rabbım hepiiize nasip etsin inşallah
Di miKaliteye hiç takılma canım. İnan olacağı varsa oluyor. Güzel enerji gönder kuzularına
Teşekkürler canım. Transfer günüm 23 hazirandı benim. Netten blastokist olarak hesaplattım ben 6+1 olarak verdi. Ama bugün 5+6 olarak çıktı.Merhaba hayırlı olsun. Transfer gününü baz alınca kaç oluyor? Ya da ben de mi öyle saymalıyım
Sen bi de sesi duyunca gör kendini, için içine sığmayacakAyy inşallah canım çok heyecanlıyımböyle duyan arkadaşları gördükçe içim kıpır kıpır oluyor
Amin canımCok şükür canimm masallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah
Evet canım benim de öyleydi ilaçlar biraz azaltıyorddubenim ki de nokta ile başlamıştı. Heyecanlandım inşallah pozitifi görürsün canım ya içime güzel şeyler doğuyor bugün kaçıncı günün? Bir de bence direk kan ver ben öyle yapmıştım hiç kaset test yapmadim
Ağzın bal yesin inşllah arefede güzel haberler yazarım burayaVar var senin yerleşme insallah hayırlı haberler arefe gününde insallah
İnşallah görürüm o günleri canımSen bi de sesi duyunca gör kendini, için içine sığmayacak
Onca ilac igne kullaniyoruz onun etkisi ne ki. Tabiki de yan etkiler yazilacak bunu yasayacaksiniz diye bisey yok.Kızlar ovitrelle yan etkisi çok mu prespektüsünü okudum çok korktum ya
İnşallah canimmm ben güzel şeyler hissediyorum seninle alakalıbugün transferden sonraki 7. Günüm 9. Günü de kan testi yaptıracağım varsa inşllah çıkacaktır
Ağzın bal yesin inşllah arefede güzel haberler yazarım buraya
Oksapar hic kullanmadim. Benim kullandığım igne gonalf kalem seklinde olanlardi. Bir dahakine bende boyle denerim bilmiyordum.bu catlatma igneleri dolabin tam kapak/meyve sebze gibi asiri soguk olmayan gozlerinde beklese de hepimizin dolap ayari farkli bazen soguk cikar tabii ki donmuş çözülmüş içerik artık asla kullanılmamalı, gonal f'ler için de böyle, ne kadar soğuk olursa hem enjekte derken acı o kadar çok hem de deri altında topaklanma o kadar fazla oluyor, ben de eczacıya demiştim, o da böyle br şey söyledi, bir kaç dakika avucunuzda olması asla bozulmaya neden olmaz enjeksiyonu da rahatlatır diye ama oksapar için sormadım, kan sulandırıcıları bilmiyorum.
Tabiki eklerim şimdi canm
Ben ağrı kesici bile içemeyen panik atak hastası olarak kafamda çok büyütüyorum ama haklısınızOnca ilac igne kullaniyoruz onun etkisi ne ki. Tabiki de yan etkiler yazilacak bunu yasayacaksiniz diye bisey yok.
Rahat ol canım, tabiki etkileri var ama sen bebişine odaklanBen ağrı kesici bile içemeyen panik atak hastası olarak kafamda çok büyütüyorum ama haklısınız
Kafanıza takmayin lütfen mecburuz kullanmaya sadece vucut kendini hamile hissediyor belirti gösteriyor ve 12. Gune kdar tstte pozitif gösterebiliyor baska yan etkisi göremedim duymadim burda hicBen ağrı kesici bile içemeyen panik atak hastası olarak kafamda çok büyütüyorum ama haklısınız
bugün transferden sonraki 7. Günüm 9. Günü de kan testi yaptıracağım varsa inşllah çıkacaktır
Ağzın bal yesin inşllah arefede güzel haberler yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?