- 19 Kasım 2020
- 22.041
- 48.136
- 548
Canım bu süreçte zor biliyorum ama belirti aramamaya çalış, kendini dinleme çünkü herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok. Benim yüzde yüz hamileyim sandığım zamanlar bile oldu. Hastaneye bebişimle konuşa konuşa gitmiştim bideGünaydın canım hala belirti arıyorum ema yok bugun 4.gün sabah uyandım o kadar hafiftim ki sanki transfer olmamış gibi şu iğne yerleri agrıyor sadece üzüldüm ve ağladım
Bende onu merak ediyordum canım ama 1-2 saatten fazla sürecekse yolculuk çıkma demişti arkadaşlarKızlar siz transfer olduktan sonra hemen yolculuk yaptınız mı?
Canım benim senin o güzel kalbinden öperim bu kadar tatlı insana allahim ins en güzel şekilde anneliği nasip ederAminnnnn insallah canımsın yaaaa Rabbim seni evladına kavuştursun insallah hamilesin ve burda bize moral veriyorsun bebegin cok şanslıçünkü Harika bir annesi olacağına inanıyorum teşekkür ediyorum ben daha önce hiç gebelik geçirmedim her zaman adeti bekledim hep negatif oldu hep bir belirti aradım yumurtlamandan sonraları hiçbir zaman olmadı ondan bunda da olmayınca tabi erken cok haklısnız sabırla bekleyip dua etmeliyim şuan
Amin kuzum ne güzel dualar Rabbim bu kadar insanı bir araya getiriyorsa bir sebebi vardır, kimin duası kime geçer belli olmaz, Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin, Rabbim evladınızı kucağınıza almayı nasip etsinCanım benim senin o güzel kalbinden öperim bu kadar tatlı insana allahim ins en güzel şekilde anneliği nasip ederbende tecrübesizim bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum bende hiç hamile kalmadım ama allahima çok şükür nasip etti ins kucağıma almayı nasip eder bu kadar güzel kalbi olana ben inanıyorum Rabbım nasip edecek çifte bayramını yaşayacaksın ins bide allahim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın her zaman duamdasiniz
Merhaba,Kızlar siz transfer olduktan sonra hemen yolculuk yaptınız mı?
Bizi bizden başkası anlamaz çünkü kuzum bir evlat hasreti için ben maddiyati geçtim (gerçi kolay geçilmiyor ondanAmin kuzum ne güzel dualar Rabbim bu kadar insanı bir araya getiriyorsa bir sebebi vardır, kimin duası kime geçer belli olmaz, Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin, Rabbim evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin
İlk denemem de 2-3 gün sonra çıktık yola doktorum cikabilirsin demişti olumsuz sonuclanadi.İkinci denemem de 6 gün sonra çıktık yine olumsuz sonuçlandı.Bu sefer test yapana kadar çıkmayı düşünmüyorum en azından acaba yolculuk yaptım diye mi olmadı dememek için bekleyecegimKızlar siz transfer olduktan sonra hemen yolculuk yaptınız mı?
Senin transfer oldu mu canım? Ben dün transfer oldum 1 saat hastanede dinlendikten sonra yola çıktım Muş'tan Diyarbakıra gidecektim baktım fazla sarsılıyorum hemen bi otele gittik kaldık gece sabah yola çıktıkBende onu merak ediyordum canım ama 1-2 saatten fazla sürecekse yolculuk çıkma demişti arkadaşlar
Cok duygulandırdın beni İnan sende melek kalplisin bütün anne adaylarının ve senin kalbinden de ben öpüyorumCanım benim senin o güzel kalbinden öperim bu kadar tatlı insana allahim ins en güzel şekilde anneliği nasip ederbende tecrübesizim bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum bende hiç hamile kalmadım ama allahima çok şükür nasip etti ins kucağıma almayı nasip eder bu kadar güzel kalbi olana ben inanıyorum Rabbım nasip edecek çifte bayramını yaşayacaksın ins bide allahim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın her zaman duamdasiniz
Yaptım canım 3 saat adana hatay yaptik yattim arka koltuktaKızlar siz transfer olduktan sonra hemen yolculuk yaptınız mı?
Bence yolculukla bi alakası yoktur ya negatifin öyle olsa doktor neden sıkıntı yok yolculuk yapmakta desin kiİlk denemem de 2-3 gün sonra çıktık yola doktorum cikabilirsin demişti olumsuz sonuclanadi.İkinci denemem de 6 gün sonra çıktık yine olumsuz sonuçlandı.Bu sefer test yapana kadar çıkmayı düşünmüyorum en azından acaba yolculuk yaptım diye mi olmadı dememek için bekleyecegim
Bende yapacaktım da riske atmak istemedimYaptım canım 3 saat adana hatay yaptik yattim arka koltukta
Canım benim allahim bin kere razı olsun sendenCok duygulandırdın beni İnan sende melek kalplisin bütün anne adaylarının ve senin kalbinden de ben öpüyorumnasıl güzel yüce bir duygu annelik sen insallah sağlıkla sıhatle yavrunu kucağına al canım benim güzel duan dileklerin icin sonsuz teşekkür ediyorum bizler aynı yolun yolcusuyuz ne bir eksik ne bir fazla annelik duygusu suan baskın gelen Rabbim evlat hasretiyle yanan yüreklerimize tez vakitte mutlu haberi almayı ve müjdelemeyi nasip etsin insallah kuzum
Allah rası olsun yaaaa güzel yüreğin icin cok cok teşekkür ediyorum insallah dediğiniz gibi olurCanım bu süreçte zor biliyorum ama belirti aramamaya çalış, kendini dinleme çünkü herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok. Benim yüzde yüz hamileyim sandığım zamanlar bile oldu. Hastaneye bebişimle konuşa konuşa gitmiştim bidehalbuki hep iğnelerin ilaçların etkisiymiş sonra öğreniyor insan. Belki sessiz sedasız gelecektir burdayım annecim diyecektir. İnşallah mübarek cuma yüzü suyu hürmetine Rabbim kimsenin emeğini geri çevirmesin. Senin Şuan çok çok keyifli olman lazım stres yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?