- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
- 53
bence sen bi kendine gel burda kaç haftadır biz konuşuyoruz sen gelene kadar böyle konuşmalar hiç olmadı nedense bence dönde bi kendine bak evet sonradan geldin ve ortalığı karıştırmayı seviyorsun anlaşılanAvukatımısınız size hangi kimlikle seslenmeliyim ? BilmiyorumBirincisi biz amanitayla özeldende konuşuyorduk . Hormonlarım gayet yerinde . Ben o üzülmesin yaptığı teste diye o gün kendimce bişeyler anlattım . Bakın benim kimseye çıkıştığım yok arkadaş gelmiş bana bişeyler anlatıyor altı boş bilgiler . Neymiş onunda 20 üstü yumurtası varmış ee bana ne bundan ben sormadımki napa bilirim ? benim ne hastalığımın neyimin olduğundan bi haber doktorumun yaptığı veya yapması gerekenleri söylüyor hangi kimlikle yardımcı doktor ? Doçent? . benim böyle bir talebim olmadıki kendisinden . Ben onun yazdığına yazmadım o benim yazdığıma geldi gelelim diğer konuya hanım efendi pardon ama sonradan gelen biri felan diyorsunuz ama bakın siz yazmıssınız yine benimle ilgili . Sonradan derken ? Forumda bu alanı özel mülk mü sandınız isteyen istediği zaman gelir yorumunu yapar . BEĞENMEYENDE cevap yazmaz .
Hakarete bağlıyan siz ama terbiyesiz olan ben öylemibence sen bi kendine gel burda kaç haftadır biz konuşuyoruz sen gelene kadar böyle konuşmalar hiç olmadı nedense bence dönde bi kendine bak evet sonradan geldin ve ortalığı karıştırmayı seviyorsun anlaşılanayrıca kimse burda mesleğini açıklamak zorunda değil belki karşındaki bir doktor nerden biliyorsun ayrıca herkes birbirine bursa yorum yapıyor destek olmaya çalışıyor bu zamana kadar kimse senin gibi terbiyesizlik yapmadığına göre sorun sende herşeyi yanlış anlayan sensin tabii ki gruplara herkes istediği gibi girer çıkar ama saygıyı korumak zorundasın ben buranın ağası değilim ama kurduğun cümlelerden rahatsızlık duyuyorsam bunu belirtebilirim asıl sen buranın sahibimisin de herkese bi atarlanıyorsun filan hayırdır
Kesinlikle normal tüp bebekten iki kat fazla oluyor maliyeyi.İnsallah 3 tanesi de 5. Güne gider ve sağlıklı gelir.İki yer arasinda bu kadar fark olması şaşırtıcı bugün aradılar 3 tanesi dollenebilmis 5 gun beklenecekmiş sağlam kalırlarsa biyopsi alınıp genetiğe gidecekmiş malum genetikten de hasta olarak dönme ihtimalleri var elde ne kalırsa keşke daha çok olabilseydi ihtimal artardizaten genetige gittiği için maddi olarak zorluyor tutmazsa bir daha denemesi zor
Doktorunuz ne dedi ? Açıklama mutlaka yapmıştır ?Kızlar tedavinin 6.günü e2 değerim 52 olduğu için doktor tedaviyi iptal etti eğer cumartesi gününe kadar yükselirse aşılama yapılacakmış iğnelere hala devam ediyorum.. Çok zor 2 yumurta büyüdü diye sevinmiştim. Var mı hiç bu durumu yaşayan
Çok şükür ki terbiyeniz el vermiyorHakarete bağlıyan siz ama terbiyesiz olan ben öylemişu güne kadar sevyesiz hiç bir yorumda hiç bir konuda olmadım . Kimseyle tartışmam olmadı . Bunu size anlatmak veya kanıtlamak zorunda değilim . Benim kimseye atarlandığım yok . Bir başka arkadaşla konuşurken arkadaşınız konuma dahil oldu . Sonradan doktorumun tedavisiyle ilgili yorumlarda bulunmaya çalıştı . Herkezin kendi aklı fikri bilgisi var . Altı boş internetten okunan bilgilere bende atlamadım diye biraz bozuldu size gelince isteyen istediği zaman istediği yorumu yapar beğenmiyorsanız göz ardı edin lütfen . Mahalle kavgasına çevirmeye gerek yok . Zira buna TERBİYEM el vermiyor . Rica ediyorum iyi geceler diliyorum umarım tedaviniz çok olumlu geçer .
Hanimefendi, ben bu uyenin iceriklerini gormeyi reddettiğim icin sizin beni etiketlemis oldugunuz mesajlari gordum ve buraya sadece size sunlari soylemek icin yazdim. Siz zahmetli bir tedavi surecinin ardindan pozitif gebelik sonucu almis bir anne adayisiniz. Moraliniz her şeyden daha onemli. Zira kendim icin de oyle. Hatta burada tedavinin her asamasindaki anne adayi icin de ayni durum soz konusu. Bu nedenle burada polemikten beslenen, baska anne adaylarini yanlis yonlendiren beni forumdaki diger topiklerde kizim sana soyluyorum gelinim sen anla tadinda (bunu da bir uye bana haber verdi, cok saskinim) cekistirmeye calisan bir uyeye yapabilecegim en guzel seyle yani gormeyerek cevap verdim cunku ben de buradaki tum anne adaylari gibi bu foruma once kendi sagligim ve mutlulugum sonra da ayni yolda yurudugum insanlara destek olmak icin giriyorum. Burada egitimimizi ve unvanlarimizi yazmak isteseydik, zaten o sifatlarla yer alirdik. Sorulariniz olursa ben yine burada olurum. Bazi insanlar catismadan ve polemikten beslenirler, o besini vermezseniz mahrum kalirlar. Sizden tek ricam kendinizi uzmemeniz, 5 dakika dahi olsa hic degmeyecek bir sey icin sinirlenmemeniz. Hic birimizin fazladan ofkeye ve strese ihtiyaci yok. Tipki zamanimiz gibi sabrimiz da kiymetli. Buradaki gereksizliklerle harcamayin. Yine de soylediginiz guzel sozler icin tesekkur ederim. Surecinizi saglikla tamamlamanizi dilerim.bence sen bi kendine gel burda kaç haftadır biz konuşuyoruz sen gelene kadar böyle konuşmalar hiç olmadı nedense bence dönde bi kendine bak evet sonradan geldin ve ortalığı karıştırmayı seviyorsun anlaşılanayrıca kimse burda mesleğini açıklamak zorunda değil belki karşındaki bir doktor nerden biliyorsun ayrıca herkes birbirine bursa yorum yapıyor destek olmaya çalışıyor bu zamana kadar kimse senin gibi terbiyesizlik yapmadığına göre sorun sende herşeyi yanlış anlayan sensin tabii ki gruplara herkes istediği gibi girer çıkar ama saygıyı korumak zorundasın ben buranın ağası değilim ama kurduğun cümlelerden rahatsızlık duyuyorsam bunu belirtebilirim asıl sen buranın sahibimisin de herkese bi atarlanıyorsun filan hayırdır
Yumurta kalitesi açısından E2 değeri 100 üzeri olmalıymış o sebeple tedavi iptal edildi e2 yükselirse aşılama yapılacakmış yumurtalar boşa gitmesin diye bu durumu yaşayan var mıDoktorunuz ne dedi ? Açıklama mutlaka yapmıştır ?
Gerçekten hiç bir bilgim yok amh kaç ? Onunla ilgili bir sorundan dolayı olabilir herhaldeYumurta kalitesi açısından E2 değeri 100 üzeri olmalıymış o sebeple tedavi iptal edildi e2 yükselirse aşılama yapılacakmış yumurtalar boşa gitmesin diye bu durumu yaşayan var mı
katılıyorum boş yere stres veya sıkıntı yapmaya gerek yok hepimizin hormonları tavan zaten uzatmaya gerek yok herkesin hayalini kurduğu bebeğine en yakın zamanda kavuşması dileğiyleLadyNurr remziye_06 zumramirza bayanlar ortak noktayı şöle bulalım isterseniz şu aşamada hayatımızda ne kadar az stres o kadar iyi.Varsa önyargılarım lafım önce kendıme sonra etıketlenen etıketlenmeyen herkese .bir çoğumuz burda gerçek isimlerimizi bile bilmezken bebek konusunda ne kadar yıldır uğrastıgını hangı aşamalar hangı yanlıs dr lar veya guvendım deyıpte yanlıs veya eksik teshıslerle yıllarının geçtiğini bilmiyoruz.bunun için verilen yanlıs yontemler veya umutlar hatta umutsuzluklar olabıleceği gibi prof bıle olsa yogunlugundan maddi çıkardan karsılastıgı hasta örneklerinden ya da insan olmasından kaynaklı eksık yanlıs yontemler de söyleyebılır.
Ayrıca lutfen hemen hemen hepımız benzer hormon ılacları kullandık farkında olsak ta olmasak ta bıraz ruh halımız farklı olabılır bundaan dogal da bısey yok.Gelmişiz buraya dertleşiyoruz paylasıyoruz bu tür gergınlıklerı geride bırakarak ve ınsaallah guzel mutlu haberlerle Sayfa akısına devam edelim.Umarım uzun gıbı gorunse de suankı duygu ve dusuncelerımın özetini anlarsınız.
aynen stres ve sıkıntıya gerek yok uzatmaya da gerek yok umarım herkes bebeğini kucağına alır buradaki birleşme amacımızda buydu zaten hepimizin hakkında hayırlısı olsunHanimefendi, ben bu uyenin iceriklerini gormeyi reddettiğim icin sizin beni etiketlemis oldugunuz mesajlari gordum ve buraya sadece size sunlari soylemek icin yazdim. Siz zahmetli bir tedavi surecinin ardindan pozitif gebelik sonucu almis bir anne adayisiniz. Moraliniz her şeyden daha onemli. Zira kendim icin de oyle. Hatta burada tedavinin her asamasindaki anne adayi icin de ayni durum soz konusu. Bu nedenle burada polemikten beslenen, baska anne adaylarini yanlis yonlendiren beni forumdaki diger topiklerde kizim sana soyluyorum gelinim sen anla tadinda (bunu da bir uye bana haber verdi, cok saskinim) cekistirmeye calisan bir uyeye yapabilecegim en guzel seyle yani gormeyerek cevap verdim cunku ben de buradaki tum anne adaylari gibi bu foruma once kendi sagligim ve mutlulugum sonra da ayni yolda yurudugum insanlara destek olmak icin giriyorum. Burada egitimimizi ve unvanlarimizi yazmak isteseydik, zaten o sifatlarla yer alirdik. Sorulariniz olursa ben yine burada olurum. Bazi insanlar catismadan ve polemikten beslenirler, o besini vermezseniz mahrum kalirlar. Sizden tek ricam kendinizi uzmemeniz, 5 dakika dahi olsa hic degmeyecek bir sey icin sinirlenmemeniz. Hic birimizin fazladan ofkeye ve strese ihtiyaci yok. Tipki zamanimiz gibi sabrimiz da kiymetli. Buradaki gereksizliklerle harcamayin. Yine de soylediginiz guzel sozler icin tesekkur ederim. Surecinizi saglikla tamamlamanizi dilerim.
Yaş 36 amh 0,4Gerçekten hiç bir bilgim yok amh kaç ? Onunla ilgili bir sorundan dolayı olabilir herhalde
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim, ancak cok sevdigim bir soz vardir, iyilige iyilikle art niyete de adaletle hukmetmem gerek cunku artniyeti gormezden gelirsem bu kez iyiye verecek bir ödülüm kalmıyor. Ben ayni hormon ilaclarini kullanirken nasil ki hem ozel hayatimda hem de sanal ortamda dahi belli bir cizgi icerisinde saygi ile muamele edip karsimdaki insanlara kizkardesim icin nasil ayaga kalkarsam nasil savunursam nasil hak ararsam o duyarlilikla yaklastim, yine ayni hassasiyetle ve saygi ile muamele beklemek hakkimdir. Gormezsem de kendi sagligim ve huzurum icin o ortami terk ederim ama hepimiz biraz gerginiz hepimiz alttan alalim dediginizde bir insanin hadsizligi ile benim sukunetim ayni kefeye konur. Bu kez soylediginize en hafif ifadeyle incinirim. Umarim ben de uzun duygularimi burada aktarabilmisimdir. Cabaniz ve iyiniyetiniz icin tekrar tesekkur ederim.LadyNurr remziye_06 zumramirza bayanlar ortak noktayı şöle bulalım isterseniz şu aşamada hayatımızda ne kadar az stres o kadar iyi.Varsa önyargılarım lafım önce kendıme sonra etıketlenen etıketlenmeyen herkese .bir çoğumuz burda gerçek isimlerimizi bile bilmezken bebek konusunda ne kadar yıldır uğrastıgını hangı aşamalar hangı yanlıs dr lar veya guvendım deyıpte yanlıs veya eksik teshıslerle yıllarının geçtiğini bilmiyoruz.bunun için verilen yanlıs yontemler veya umutlar hatta umutsuzluklar olabıleceği gibi prof bıle olsa yogunlugundan maddi çıkardan karsılastıgı hasta örneklerinden ya da insan olmasından kaynaklı eksık yanlıs yontemler de söyleyebılır.
Ayrıca lutfen hemen hemen hepımız benzer hormon ılacları kullandık farkında olsak ta olmasak ta bıraz ruh halımız farklı olabılır bundaan dogal da bısey yok.Gelmişiz buraya dertleşiyoruz paylasıyoruz bu tür gergınlıklerı geride bırakarak ve ınsaallah guzel mutlu haberlerle Sayfa akısına devam edelim.Umarım uzun gıbı gorunse de suankı duygu ve dusuncelerımın özetini anlarsınız.
LadyNurr remziye_06 zumramirza bayanlar ortak noktayı şöle bulalım isterseniz şu aşamada hayatımızda ne kadar az stres o kadar iyi.Varsa önyargılarım lafım önce kendıme sonra etıketlenen etıketlenmeyen herkese .bir çoğumuz burda gerçek isimlerimizi bile bilmezken bebek konusunda ne kadar yıldır uğrastıgını hangı aşamalar hangı yanlıs dr lar veya guvendım deyıpte yanlıs veya eksik teshıslerle yıllarının geçtiğini bilmiyoruz.bunun için verilen yanlıs yontemler veya umutlar hatta umutsuzluklar olabıleceği gibi prof bıle olsa yogunlugundan maddi çıkardan karsılastıgı hasta örneklerinden ya da insan olmasından kaynaklı eksık yanlıs yontemler de söyleyebılır.
Ayrıca lutfen hemen hemen hepımız benzer hormon ılacları kullandık farkında olsak ta olmasak ta bıraz ruh halımız farklı olabılır bundaan dogal da bısey yok.Gelmişiz buraya dertleşiyoruz paylasıyoruz bu tür gergınlıklerı geride bırakarak ve ınsaallah guzel mutlu haberlerle Sayfa akısına devam edelim.Umarım uzun gıbı gorunse de suankı duygu ve dusuncelerımın özetini anlarsınız.gerçekten uzatmıyorum . Benim durumum biraz normalin dışında ve benim tedavimle ilgili bilgi sahibi değilken kulaktan dolma bilgilere ihtiyaç duymadım.
Bazı durumlar hastaya özeldir . Kişi kendi kulaktan dolma bilgilerle burada insanların doktorlarının dediklerini yargılayamaz kaldıki bu doktora saygısızlıktır . Bende durumumun farklı olduğunu kendisiyle kıyaslamaması gerektiğini söymeye çalıştım fakat arkadaş biraz fazla alınganlık yaptıLadyNurr remziye_06 zumramirza bayanlar ortak noktayı şöle bulalım isterseniz şu aşamada hayatımızda ne kadar az stres o kadar iyi.Varsa önyargılarım lafım önce kendıme sonra etıketlenen etıketlenmeyen herkese .bir çoğumuz burda gerçek isimlerimizi bile bilmezken bebek konusunda ne kadar yıldır uğrastıgını hangı aşamalar hangı yanlıs dr lar veya guvendım deyıpte yanlıs veya eksik teshıslerle yıllarının geçtiğini bilmiyoruz.bunun için verilen yanlıs yontemler veya umutlar hatta umutsuzluklar olabıleceği gibi prof bıle olsa yogunlugundan maddi çıkardan karsılastıgı hasta örneklerinden ya da insan olmasından kaynaklı eksık yanlıs yontemler de söyleyebılır.
Bise olmaz inşallah ya canım tutacağı varsa onun git kendini
Teşekkür ediyorum canım açıklaman için herşey Allah’ın izniyle güzel olacakTabiki herseyde korkuyor insan hemsire in bana soylendiği normal hayatta aslında neyden uzak durmamız gerekiyorsa onlardan uzak dur artı bitki cayı artı maydonoz dedi Baskada birsey soylemedi canım benımde en buyuk korkum maydonoz dur bitki cayı zaten tuketmem için rahat olsun Bi seferlik ten hicbisey olmaz Allahın izniyle
Kesinlikle canım maalesef kendi doktorumuzdan öğrenmemiz gereken çoğu şeyi buradan öğrendik. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Bu günlerde stres çok önemli dediğin gibi arka sayfalarda kalsın tatsızlıklar. İnşallah hepimiz mucizemize kavuşuruz hayırlısıyla sağlıklaLadyNurr remziye_06 zumramirza bayanlar ortak noktayı şöle bulalım isterseniz şu aşamada hayatımızda ne kadar az stres o kadar iyi.Varsa önyargılarım lafım önce kendıme sonra etıketlenen etıketlenmeyen herkese .bir çoğumuz burda gerçek isimlerimizi bile bilmezken bebek konusunda ne kadar yıldır uğrastıgını hangı aşamalar hangı yanlıs dr lar veya guvendım deyıpte yanlıs veya eksik teshıslerle yıllarının geçtiğini bilmiyoruz.bunun için verilen yanlıs yontemler veya umutlar hatta umutsuzluklar olabıleceği gibi prof bıle olsa yogunlugundan maddi çıkardan karsılastıgı hasta örneklerinden ya da insan olmasından kaynaklı eksık yanlıs yontemler de söyleyebılır.
Canım benim gönlünü ferah tut inşallah bugün değer sağlıkla artmış olur. Bebişin seninledir inşallahYarın ikinci testi yaptırıcam umutlarım tükenmişti çünkü dün yaptığım testte bi önceki yaptığım teste göre çok çok silik çıkmış oyüzden de hemen hastaneye gidip test vermiştim bugün 12.günüm oldu transferimin az önce bi erken gebelik testi aldım sonuç bu Eki Görüntüle 2888964
Canım benim gönlünü ferah tut inşallah bugün değer sağlıkla artmış olur. Bebişin seninledir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?