• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o yüzden doktorum benim için en iyisini düşünüyor ve bütün tahlillerim sonucunda ne istediğini biliyordur . ( almacada rakamlar birbirine yakın olduğu için 15 i 50 ye yakın olduğu için söyledi ne kadar toplayacağı henüz belli değil tabikide ayrıca nerede hangi doktora sorarsanız sorun yumurta dayısı arttıkca kaliyesi düşer bunu her doktor söyler ) henüz ilk kontrolüm bile olmadı şuanda kaçtane var nekadarı gelişiyor bilmiyorum .
Hanımefendi, aynı dili konuşmuyoruz, bu nedenle iletişime devam etmemeyi tercih edeceğim.

Hanımefendi, aynı dili konuşmuyoruz, bu nedenle iletişime devam etmemeyi tercih edeceğim.
Siz yazdınızya benim arkadaşla konışmama 😀 aynı dili konuşmamayı tercih ederim . Zira sanki doktor gibi gelmiş burada doktorumun söylediklerini yargılıyorsunuz benim durumumu bilmeden . Her konuda bilginizin var gibi yorumlar yapıyorsunuz . Ben size yanlış bişey söylemedim anlatmaya çalışıyorum durumumun farklı odluğunu bana doktorumun dediklerini yargılıyorsunuz hayır kendisi prof doktor sizden bişeyler öğrenmesi gerekiyorsa kendisine yönelmdiriyim .

Yarın ikinci testi yaptırıcam umutlarım tükenmişti çünkü dün yaptığım testte bi önceki yaptığım teste göre çok çok silik çıkmış oyüzden de hemen hastaneye gidip test vermiştim bugün 12.günüm oldu transferimin az önce bi erken gebelik testi aldım sonuç bu
IMG_20210715_191812.jpg

Yarın ikinci testi yaptırıcam umutlarım tükenmişti çünkü dün yaptığım testte bi önceki yaptığım teste göre çok çok silik çıkmış oyüzden de hemen hastaneye gidip test vermiştim bugün 12.günüm oldu transferimin az önce bi erken gebelik testi aldım sonuç bu Eki Görüntüle 2888964
🥰🤓🤓 resmen buradayım diyorrr bebek

🥰🤓🤓 resmen buradayım diyorrr bebek

İnşallah canım 10.gün test yaptım belirgin iki çizgi vardı sonra 11.gün yani dün yaptım ikinci çizgi o kdr silikleşmişti ki dedim artık git kan ver öyle gittim ve sonuç 43.1 çıktı doktorum da her ihtimal var deyince moralim yerle bir oldu yarın artış var mı diye ikinci kan testini vericem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebeğim benimledir 😇❣️

Kuzum aynen bende önce test sonra kan testi eğer varsa insallah bizimle olurlar duam Rabbim bu yolda olan herkesin Emeklerini boşa çıkarmasın insallah herkes evlat sahibi ana baba olsun aile olsun 🥰🥰🤲🏻Bende de yok lekelenme bana 1 2 gun içinde olur dedi doktor işlemden dolayı ama olmadı kuzum onun dışında hiç bir tik yok bende sen gibi belirti bekliyorum ama ypk şuan
Benim sanki biraz belirti başladı idrara çıktıktan sonra sol tarafımda yanma oldu ağrım yok inş idrar yolu enfeksiyonu değildir 😰

İnşallah canım 10.gün test yaptım belirgin iki çizgi vardı sonra 11.gün yani dün yaptım ikinci çizgi o kdr silikleşmişti ki dedim artık git kan ver öyle gittim ve sonuç 43.1 çıktı doktorum da her ihtimal var deyince moralim yerle bir oldu yarın artış var mı diye ikinci kan testini vericem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebeğim benimledir 😇❣️
Seninle benceeeee🤩🤩🤩 cok guzel cikmis cizgi deee

Yarın ikinci testi yaptırıcam umutlarım tükenmişti çünkü dün yaptığım testte bi önceki yaptığım teste göre çok çok silik çıkmış oyüzden de hemen hastaneye gidip test vermiştim bugün 12.günüm oldu transferimin az önce bi erken gebelik testi aldım sonuç bu Eki Görüntüle 2888964
Masallah insallah darisida kese görmelere kalp atışını duymaya

Bende 21inde kan testi verecegim. Ilk denememde direkt 0 çikmisti. 2. Denememde 9 çikmisti (cok dusuk tabii) 2 gun sonra tekrar kan vermistim 2 cikmisti yani sanki çabalamis ama tutunamamis gibi.. sonra histeroskopi yapildi. Tutunacagi yer biraz dardi genislettim dedi doktor. Bu 3. Denemem, bakalim neler olacak, umarim guzel haberler aliriz arkadaslar.. maddi manevi çok zor bir durum. Bu Sefer ilk gunden beri ara ara yumurtaliklarim agriyor ama hem ilaclardan hemde klimadan dolayi olabilir .. dinlememeye calisiyorum kendimi 🌸🍀🍀🍀 Haydi Temmuz ugur getirsin hepimize 🧡saglikli bebeklerimiz gelsin artik 🍀🎈🧡

Bende 21inde kan testi verecegim. Ilk denememde direkt 0 çikmisti. 2. Denememde 9 çikmisti (cok dusuk tabii) 2 gun sonra tekrar kan vermistim 2 cikmisti yani sanki çabalamis ama tutunamamis gibi.. sonra histeroskopi yapildi. Tutunacagi yer biraz dardi genislettim dedi doktor. Bu 3. Denemem, bakalim neler olacak, umarim guzel haberler aliriz arkadaslar.. maddi manevi çok zor bir durum. Bu Sefer ilk gunden beri ara ara yumurtaliklarim agriyor ama hem ilaclardan hemde klimadan dolayi olabilir .. dinlememeye calisiyorum kendimi 🌸🍀🍀🍀 Haydi Temmuz ugur getirsin hepimize 🧡saglikli bebeklerimiz gelsin artik 🍀🎈🧡
22 Temmuz benimde hayırlısı ile yavuzlarımıza kavuşuruz inşallah 🥰🥰🤲🏻🤲🏻❤️❤️

Bana bise demediler bende dün yayla çorbası ictim ama cok agrim oldu bugün de corba dan bir kase içeyim dedim araştırdım içmedim
Anladim canım benim ben transfer olduğum gün dendi nane kekik maydanoz kuru yada yas fark etmiyor uzak kal asitten uzak dur kahve icme falan dendi ama bir seferden birsey olmaz canım benim sende bundan sonra dikkat edersin 😊

Anladim canım benim ben transfer olduğum gün dendi nane kekik maydanoz kuru yada yas fark etmiyor uzak kal asitten uzak dur kahve icme falan dendi ama bir seferden birsey olmaz canım benim sende bundan sonra dikkat edersin 😊
Bende içtim transferin ilk günü öğlen ve akşam içtim 😔😔çorbada biraz kuru nane vardı

Bende içtim transferin ilk günü öğlen ve akşam içtim 😔😔çorbada biraz kuru nane vardı
Canım normalde bunu söylüyorlar ama belki unutulmustur sizlerin bir seferden de birsey olmaz hem canım bundan sonra sende dikkat edersin allahin izniyle bebisinin müjdesini verirsin 🥰😊

Back