• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet şuanda hiç belirti yasamayan tek kişiyim sanırım topikte 🙈🙈 acaba ne oldu olmadı mı diye düşünmeye baslaıdm ondan bu endişem 😢😢
Ben de de belirti yok yarın test günüm canim elimden gelenin en iyisini yaptım verirse Rabbım verecek inşallah bak avakadolar kabak çekirdekleri sebzeler folik asit diye roka yemekten roka kokar oldum :) deodorant dahi sikmiyorim ki kimyasal diye ambalajlı hic bir şey kullanmaz oldum bol bol yatiyorum ilaçlarımı saatli inşallah Rabbım görsün emeklerimizi o halimize acısın onun hazinesi cok geniş bizi de sevindisin su mübarek günler de

Ben de de belirti yok yarın test günüm canim elimden gelenin en iyisini yaptım verirse Rabbım verecek inşallah bak avakadolar kabak çekirdekleri sebzeler folik asit diye roka yemekten roka kokar oldum :) deodorant dahi sikmiyorim ki kimyasal diye ambalajlı hic bir şey kullanmaz oldum bol bol yatiyorum ilaçlarımı saatli inşallah Rabbım görsün emeklerimizi o halimize acısın onun hazinesi cok geniş bizi de sevindisin su mübarek günler de
Evet canım benim ya o kadar haklsın ki insallah mucizelerin seninledir yarın hayırlı haberlerini alasın insallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kendinizi sakin tutun içinizi ferah tutun 💚 belirtiler aradıkça bende niye olmuyor stresi yaparsınız sizin için iyi değil. Bunu öğrensekte öğrenmesekte olucak bi şekilde yada olmayacak. Biz elimizden geleni yaptık sonuçta maddi manevi herşeyi yapıyoruz geriye birtek dinlenmemiz kalıyor sizde öyle yapın lütfen kafanızı rahatlatın bakın benim ailem yanımda olmasına rağmen yatamıyorum yürüyorum evde oturuyorum ara ara uzanıyorum sadece bunlar zarar vermezki içiniz rahat olsun🥰
Suan bende sen gibiyim ufak tefek işler yapıyorum evde

Amin şuan topigin en aktif üyesi benim sanırım 🙈🙈🙈
Canım senin aramızda 1 gün var galiba bende de belirti olmuyordu ama dün beri kasık ağırlarım var özellikle dün baya vardı ama bugün ayakta çok kalırsam oluyor onun dışında göğsümde ağrılar başladı şişlerdi zaten ilaçlardan şimdide ağrı başladı büyük ihtimalle içtiğimiz progesteron ilacından dolayı diye düşünüyorum birde ben de bugün cesaret edip duş aldım onun öncesinde başımı yıkadım hep ama korktum duş almaya🙈😂

Kilo fazlam yok aslında kilo eksiğim vardı . Ama şuan o aşşa yukarı olması gerektiği gibi ilk tedavimde 39 kiloydum . İğneler kilo yaptı şimdi 50 kilo oldum . Benim multi kistik over canım . Pco gibi çok sayıda yumurta var ama pco değil . çok sayıda yumurta var ilk tedavimde istenilenden fazla yumurta gelişti, beklenilmeyen bir durumdu . Ve ben 1 hafta daha ilaç tedavisinde kaldım ( günlük kullanmam gereken 5/6 ilaç antibiyotik vardı ) buradaki doktorumun ilk opuda toplanılan sayıdan gözü korktu . 15 in üzerini istemiyor o yüzden temkinli gidiyor .
Benim dün opu yapıldı ancak sayı 15'in bir hayli üstünde. Bunun sıkıntısı neymiş acaba? Doktor 15 üzerini istemiyor demişsiniz ya

Canım senin aramızda 1 gün var galiba bende de belirti olmuyordu ama dün beri kasık ağırlarım var özellikle dün baya vardı ama bugün ayakta çok kalırsam oluyor onun dışında göğsümde ağrılar başladı şişlerdi zaten ilaçlardan şimdide ağrı başladı büyük ihtimalle içtiğimiz progesteron ilacından dolayı diye düşünüyorum birde ben de bugün cesaret edip duş aldım onun öncesinde başımı yıkadım hep ama korktum duş almaya🙈😂
Kaçıncı günün kuzum benim 3 trasferi saymıyormuşuz evet progestan yapabilir suan hamilelik hormonu veriyor bize suan ama benim öyle göğüs agrım şişliğim yok şuan insallah bebeğinin tutunma belirtisidir dilerim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

Benim dün opu yapıldı ancak sayı 15'in bir hayli üstünde. Bunun sıkıntısı neymiş acaba? Doktor 15 üzerini istemiyor demişsiniz ya
Benim ilkinde sayı 40 üzeriydi . Çok fazla oluştu . Daha az yumurta uyarıp daha kaliteli olmasını istedi . Daha doğrusu ohss riskimi göze almak istemedi gereksiz sayıda yumurta istemiyolar . Taze transfer olacak eğer sayı ilk opum gibi olursa taze olamaz ve ohss olurm .

Kilo fazlam yok aslında kilo eksiğim vardı . Ama şuan o aşşa yukarı olması gerektiği gibi ilk tedavimde 39 kiloydum . İğneler kilo yaptı şimdi 50 kilo oldum . Benim multi kistik over canım . Pco gibi çok sayıda yumurta var ama pco değil . çok sayıda yumurta var ilk tedavimde istenilenden fazla yumurta gelişti, beklenilmeyen bir durumdu . Ve ben 1 hafta daha ilaç tedavisinde kaldım ( günlük kullanmam gereken 5/6 ilaç antibiyotik vardı ) buradaki doktorumun ilk opuda toplanılan sayıdan gözü korktu . 15 in üzerini istemiyor o yüzden temkinli gidiyor .
Benim 20 yumurtam gelismisti, 18i dollenmisti, doktor bundan hic rahatsizlik duymamisti. OHSS icin dikkatli olup opu esnasinda bulanti onleyici verirlerse neden folikul sayisi istenmesin anlam veremedim.

Back