Katılırız bro Allahin izniyle ama ten rengimiz mor olacak gibi geliyor bana :)Ohooo doktor devam edin derse 9ay kullanacağım ben bundan, kan pıhtılaşma eğilimim var genetik sonucumda. Şu iğne biriktirip bebeğin etrafina çember gibi dizip foto çekinme modasına katılırız ahauahuaua
İkiz olma ihtimali var miKan sonucum çıktı 106.30 3.gun embriyosu ve 9.gune göre değerin çok iyi dedi Dr aradım cu.rtesi tekrar vericem 10 gün sonra kese görmeye cagirdi
Ben çok iyi anlıyorum her yerde araştırma yapıyordum soruyordum herkese üzülüyordum hatta ağladım bile trasnfer olmamış gibiydim sonucumu öğrenene kadar da yoktu simdi simdi ağrılarım var ama sefer de bu ağrılar korkutuyor yani biz tup bebek anneleri hep endişe ve korku içindeyiz malasef ama ins sağ salim evlatlarımızı alalim hepsini unutacağız insEvet şuanda hiç belirti yasamayan tek kişiyim sanırım topikteacaba ne oldu olmadı mı diye düşünmeye baslaıdm ondan bu endişem
Canimm ya allahim gönlüne göre versin insAyyy insallah hamile duası aldımsizde sağlıkla kucağınıza alın insallah
Canım nane kekik maydonoz bunlar hep yasak o yüzden kullanmayın bana dr direk söyledi uzak dur diyeSuan öğrendim kizlar nane rahmin gevşemesine sebep olduğu için onerilmiyormus bilginiz olsun
Evet kucağımıza alana kadar o endişe devam edecek tahmin ediyorum canım benimBen çok iyi anlıyorum her yerde araştırma yapıyordum soruyordum herkese üzülüyordum hatta ağladım bile trasnfer olmamış gibiydim sonucumu öğrenene kadar da yoktu simdi simdi ağrılarım var ama sefer de bu ağrılar korkutuyor yani biz tup bebek anneleri hep endişe ve korku içindeyiz malasef ama ins sağ salim evlatlarımızı alalim hepsini unutacağız ins
Henüz birsey demediler 10 gün sonra bayram dan sonraya kaldı Dr gidicez kese görmeye ancak ultrasonda belli olurİkiz olma ihtimali var mi
Amin inşallah cümlemize nasip etsin Rabbım sağlıkla sıhhatli hayirli evlat nasip etsinHayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah
Benim 5. Gün canım transferi saymazsak 2 gün Var demekki aramızdaKaçıncı günün kuzum benim 3 trasferi saymıyormuşuz evet progestan yapabilir suan hamilelik hormonu veriyor bize suan ama benim öyle göğüs agrım şişliğim yok şuan insallah bebeğinin tutunma belirtisidir dilerim
Zaman geçiyor çabuk evde keyifli vakit geçiriyorum kendimle bol bol dinleniyorum şimdilik test günün bayram günü o zaman seninBenim 5. Gün canım transferi saymazsak 2 gün Var demekki aramızda
İlk tedavide folükül 50 üzeri olunca istenilmeye biliyor . Zira çok fazla olduğu için çok sarsıyor ve taze transfere izin vermiyor . Her hastanın öyküsü kendisine özgündür .Benim 20 yumurtam gelismisti, 18i dollenmisti, doktor bundan hic rahatsizlik duymamisti. OHSS icin dikkatli olup opu esnasinda bulanti onleyici verirlerse neden folikul sayisi istenmesin anlam veremedim.
Kesinlikle ben de bunu diyorum. Her hastanin oykusu ve her doktorun tercihi ve protokolu kendine ozgudur ve genellestirmeden kacinilmalidir. 50 folikulun istenmemesi ile 15 folikulun istenmemesi arasinda cok fark olmasi gibi.İlk tedavide folükül 50 üzeri olunca istenilmeye biliyor . Zira çok fazla olduğu için çok sarsıyor ve taze transfere izin vermiyor . Her hastanın öyküsü kendisine özgündür .
Hadi gozun aydın canım Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsinKan sonucum çıktı 106.30 3.gun embriyosu ve 9.gune göre değerin çok iyi dedi Dr aradım cu.rtesi tekrar vericem 10 gün sonra kese görmeye cagirdi
Amin canım hepimize inşallahHadi gozun aydın canım Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Amin canım hepimize inşallahHadi gozun aydın canım Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Kesinlikle ben de bunu diyorum. Her hastanin oykusu ve her doktorun tercihi ve protokolu kendine ozgudur ve genellestirmeden kacinilmalidir. 50 folikulun istenmemesi ile 15 folikulun istenmemesi arasinda cok fark olmasi gibi
Her birimizin farklı demek kuzum senin fazla olduğu için sorun oluyor, benim az olduğu için. Azıcık sen gel, azıcık ben ortada buluşalımo yüzden doktorum benim için en iyisini düşünüyor ve bütün tahlillerim sonucunda ne istediğini biliyordur . ( almacada rakamlar birbirine yakın olduğu için 15 i 50 ye yakın olduğu için söyledi ne kadar toplayacağı henüz belli değil tabikide ayrıca nerede hangi doktora sorarsanız sorun yumurta dayısı arttıkca kaliyesi düşer bunu her doktor söyler ) henüz ilk kontrolüm bile olmadı şuanda kaçtane var nekadarı gelişiyor bilmiyorum .
Evet canım aynen dediğin gibi . Keşke dediğini yapsak ahahah benim için süper olurdu . Ama insanlr anlayamaya biliyot bu durumu her beden her işlemi kaldıramıyor .Her birimizin farklı demek kuzum senin fazla olduğu için sorun oluyor, benim az olduğu için. Azıcık sen gel, azıcık ben ortada buluşalım
Bana bise demediler bende dün yayla çorbası ictim ama cok agrim oldu bugün de corba dan bir kase içeyim dedim araştırdım içmedimCanım nane kekik maydonoz bunlar hep yasak o yüzden kullanmayın bana dr direk söyledi uzak dur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?