Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence degeeinnartacak canim öyle hissediyorum ben

B
Bizim için dua edin hayırlısı olsun sizin için inşallah devamı gelir

Yakarsa korkmayın yakıyor ama birden batırdım ilk gün hızlıca yaptım bpyle bir acı yok sonra arkdas dedi yavaş batır yavaş enjekte et dedi öyle yaptım en azından ilk gün kadar acıtmıyor yaparken
Yaptığınız iğneleri ucunda hafif açık olan yer orayı batırın kendinize ve dik değil hafif eğik yapın ve çektikten sonra kolonyalı pamukla basıp ovun morarmaz ve acı çok olmaz ben bir buçuk ay kullandım çok şukur kesti dr ama çok sorun yaşamadım bu sayede canim

Aaa cok sevindim tamam canım teşekkür ediyorum ebet yumru yumru oldu şimdiden

Aaa cok sevindim tamam canım teşekkür ediyorum ebet yumru yumru oldu şimdiden
Rica ederim canım basta bende bilmiyordum sorun oluyordu sonra dediğim şekilde yapınca sıkıntı yaşamadım ins sizde yaşamazsınız güzel sonuçlar alirsiniz bide başka topicde beni bilirler hiç belirtisi olmayan kişiydim hatta çok üzülüyordum allahima çok şükür sonucum pozitif oldu o yüzden hiç takılmayın bunlara ins güzel sonuçlar almaya

Doktoruma aynı şehirde değilim. Neysek bu konuda hep yardımcı oluyorlar ama baktım sağlık ocağıda yazıyor aynı şekilde artık aile hekimine yZdırıyorum
Sağlık ocağına yazdıracağım yarın 4.gunum o kadar hiç çıkmadım dışarı korkuyorum aslında biraz da yokuş suan fiyatı ne kadar acana bilginiz var mı cok fark ediyor mudur reçeteli fiyatı ile

Evet şuanda hiç belirti yasamayan tek kişiyim sanırım topikte acaba ne oldu olmadı mı diye düşünmeye baslaıdm ondan bu endişem

Bazı arkadaşlar cok panik yapıyor doktor yada hemşireleriniz söylemedi mi banyo yapabilceğinizi normal yaşantınıza dönebilceğinizi ilk iki gün istirahat edin yormayın kendinizi sonra normal yaşama dönün ağır kaldırmayın yüksekten bişey almaya çalışmayın kabız olmayın yeterli Kasık batmaları ağrılar baş ağrısı vs gibi şeyler belirti de olabilir olmayadabilir ilaçların etkisiyle görebilirsiniz diye söyledi bizim hemşiremiz

Ayyy insallah hamile duası aldım sizde sağlıkla kucağınıza alın insallah

Yavrularımızın doğacağı gün saat yazılı Rabbim nasip ettiyse zamanı geldiyse yavrularımıza kavuşacağız hepimiz kafa olarak rahat tutun kendinizi panik ve stres yapmak elimize hiç bişey getirmeyeceği gibi aksine bizler için zararlı Kan verrceğiniz günü bekleyip yavrularımıza kavuşcağımız günün hayalini kuralım

Bu ben oluyorum sanırım canım herseyi söylediler ama korkuyorum dogal olarak omlara karşı sorumluluk hissediyorum endişe duyuyorum tabi ister istemez yaşadıklarımı sadece sizinle paylaşıyorum kimseye anlatamıyorum suan beni anlayacak kimse yok çevremde yalnızım eşim de baska şehirde calsıyor bol bol dua ediyorum dinleniyorum ve burası bir de

Hic takilma ben 3 saat geldim antakyaya arkada yata yata stres cok oluyor ama hani onu diyim bende oldu baya ilk gece panik atak krizi geçirdim.

Yok canim sadece 3 gun sonra göbekten 1 tane var onu veriyor gonapeptyl diye igne bitti sizde sonra bende hergun var ama

Kendinizi sakin tutun içinizi ferah tutun belirtiler aradıkça bende niye olmuyor stresi yaparsınız sizin için iyi değil. Bunu öğrensekte öğrenmesekte olucak bi şekilde yada olmayacak. Biz elimizden geleni yaptık sonuçta maddi manevi herşeyi yapıyoruz geriye birtek dinlenmemiz kalıyor sizde öyle yapın lütfen kafanızı rahatlatın bakın benim ailem yanımda olmasına rağmen yatamıyorum yürüyorum evde oturuyorum ara ara uzanıyorum sadece bunlar zarar vermezki içiniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…