Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa benim 11.gün sonucum 43.1 çıktı değer beklediğimden çok düşük çıktı ama doktorum 17 ile bile hamile kalanlar oldu dedi şuan allak bullak oldum

Yaaaa benim 11.gün sonucum 43.1 çıktı değer beklediğimden çok düşük çıktı ama doktorum 17 ile bile hamile kalanlar oldu dedi şuan allak bullak oldum
Önemli olan değerin düşük olması değil canım 2 günde bir katlanarak ilerlemesi. Hiç canını sıkma değerlerin katlanarak ilerleyecek inşallah

Tebrikler canimmmm cok cok guzel artmis degerin

Tebrikler canimmm kat kat katlansın degerin insallah
Şimdi ben hamile miyim doktorum çok ortada bi durum var cuma günü tekrar test istedi beklediğimizden daha düşük çıktı ama 17 sonuçla hamile kalan bile var o yüzden şimdi bişey söylemek için çok erken dedi bu arada bugün 11.gün

10.gun 15 değer ile sağlıklı Doğum olduğunu yazmıştı olmazların olduran Allah’tır muhakkak yiyecek ekmeği varsa seninle olmaya devammedecektir Allahım izniyle kuzum dua et bol bol dua Meryem süresi dinle

c-life bitkisel macunu tavsiye ederim size bence bir araştırın

Sağlıkla büyüsün inşaallah canımm

Belirtileriniz oldu mu ya da ne Zaman başladı cok sevindim sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum
Amin çok teşekkür ederim. Hiçbir belirtim olmadı hala da yok. 28 Haziranda transfer oldum. Beta HCG değerlerim 7 temmuz 50, 9 temmuz 58, 12 temmuz 125, 14 temmuz 309. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Canım ınan araştır et bu kulüpte paylasanlara12. Gun değerı 20 gıbı baslayıp suan kucagına almış ta okudum test gunu gusel deger alıp ne yazıkkı negatıfe donen de elımızde umutla beklemekten başka çare yok ınsaallah gönül sakinliği ile sabırla dıger sonuclarını al canım ınsaallah guzelce katlanır

Masallah kuzum bende bekliyorum şuan belirtisiz bir şekilde bakalım minik mucizelerim bana sürpriz yapacak mı değeriniz güzel katlamış masallah sübhaballah

Çok teşekkür ederim canım kalbimi sıkıntıya sokan dün evde test yaptım ikinci çizgi çok belirginleşmişti bugün yine yaptım dünküne göre daha daha azdı haliyle üzüntüye kapılıp test için hemen gittim hastaneye 12.günü beklemeden 43.1 görünce inşallah katlanarak artar hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…