Ben kan değeriniz yüksekti ondan ötürü sordum yazdıklarınızı daha sonra gördüm, bi çıkarım yapmadım.Aman aman yanlış anlaşılma olmasın. Ben ikiz demedim, tek yumurta ikizlerinde doktor belli bir haftaya kadar söyleyemez. görmek ister dedim. Rica ediyorum buraya yazdıklarım okunmadan çıkarım yapılmasın.
Göğüslerime hala dokunamıyorum ben de, progestan falan da almadık, hamıle olmamız da imkansızOpudan sonra hala şişkinlik gitmedi gaz sancıları oluyor ve arada çok pis uyku basıyor anında pat diye uyuyorumnormal dimi bunlar
Ha bak onu saymayı unutmuşumGöğüslerime hala dokunamıyorum ben de, progestan falan da almadık, hamıle olmamız da imkansız
Kabızlık da geçmedi benımHa bak onu saymayı unutmuşumvalla çıkan göbeğe bakınca bi 3-5 aylık var gibi dimi
Daha erken baksak çıkar mı acaba 6. gün de falanBenim de test günüm 22 Temmuz ama ben 8.gun bakmayı düşünüyorum
İki embriyo mu konuldu kuzum kaçıncı günler 5.gun mü pek belli olmuyor kimisinin 7 de kan da çıkmıyor 10.gun çıkıyor kimisi 5.gunde cok belirgin çıkıyor hepsine şahit oldum ama en az 8 i bekleyelim derim o da RAM bayram gününe denk geliyor bend eşyan hiçbir belirti yok yani ne sancı ne göğüs haasşyeti hiçbiri senin durumun nasılDaha erken baksak çıkar mı acaba 6. gün de falan
Rabbim feraha çıkarsın inşallah tedaviye kalmadan kendiliğinden nasip etsin tez vakitteBenim sonucum negatif.. 12 gundur ilaclar o kadar yan etki yapti ki hastanelik oldum, ac kaldim agri cektim..Ona yaniyorum..
bu son denememde 2.5 yilda o kadar vitamin kullandım 4 opu oldum ancak 3 embriyo elde etmistik..elde 1 tane kaldi.. cozdurup donduruldugu icin ondan da umidim yok..bu yasadigim 4.negatif.. artik devam edemem sanirim yasim genc olsaydi belki ama maddi olarak bitirdi beni..Allah hamile kalanlariniza kucagina almayi nasip etsin..
Bende progesteron hormonu içimin bu ilacı verdi estfom kullanıyorum kan sulandırıcılar var birde progesteron hormonu içim veriyorlar bu ilacıDusuk olmasini engelliyor
Tedavim başladı da yumurta oluşmasını bekliyoruz kendiliğinden ilaç iğne vermiyor doktorTedaviniz bitene yumurta toplanana kadar sadece macun ve havuc suyu adet zamanları ve tedaviniz başladığında kulanın
Canım rabbım gönlune bedenıne şifalar nasip etsin inşaallahBenim sonucum negatif.. 12 gundur ilaclar o kadar yan etki yapti ki hastanelik oldum, ac kaldim agri cektim..Ona yaniyorum..
bu son denememde 2.5 yilda o kadar vitamin kullandım 4 opu oldum ancak 3 embriyo elde etmistik..elde 1 tane kaldi.. cozdurup donduruldugu icin ondan da umidim yok..bu yasadigim 4.negatif.. artik devam edemem sanirim yasim genc olsaydi belki ama maddi olarak bitirdi beni..Allah hamile kalanlariniza kucagina almayi nasip etsin..
Canim cok üzüldümBenim sonucum negatif.. 12 gundur ilaclar o kadar yan etki yapti ki hastanelik oldum, ac kaldim agri cektim..Ona yaniyorum..
Daha erken baksak çıkar mı acaba 6. gün de falan
Benim transfer gününü sayarsak 5. Saymazsak 4. Gün bugün bende 8. Gün idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum oysa bu tedaviye başlarken kendime söz vermiştim kan tahlili haricinde hiç test yapmaycağıma ama şuan dayanamıyorum geçi benim taze transfer 5. Gün 1 kalite ama taze transfer olduğu için dondurulmuşa göre tutma ihtimali daha düşük yinede Ümit işte olursa da allahtan olmaz ise de allahtanİki embriyo mu konuldu kuzum kaçıncı günler 5.gun mü pek belli olmuyor kimisinin 7 de kan da çıkmıyor 10.gun çıkıyor kimisi 5.gunde cok belirgin çıkıyor hepsine şahit oldum ama en az 8 i bekleyelim derim o da RAM bayram gününe denk geliyor bend eşyan hiçbir belirti yok yani ne sancı ne göğüs haasşyeti hiçbiri senin durumun nasıl
Ben t rahim ameliyatı oldum sonra gebe kalamadım yine tekrar gittim tup bebeğe başladık bilgili ve ilgili ama tabii beni izle sen bakalim cuma günü test sonucum belli olacak canim yani güveniyorum cok iyi tavsiye ederim başarılı da ama her hastaya her doktor iyi gelmiyor tabii o yüzden bilemiyorumMrb arkadasim bulent beyi cok duydum onceden baskentteydi. Bende adana da doktor ariyorum yillarca baskent esra hanima gittim artik baska hastane ve doktor ariyorum. Sen memnun kaldin mi arkadasim bulent beyin tedavisinden nasil sence
Icindeki yangini su an bende yaşıyorum cok zor..Benim sonucum negatif.. 12 gundur ilaclar o kadar yan etki yapti ki hastanelik oldum, ac kaldim agri cektim..Ona yaniyorum..
Rabb'im inşallah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin.Benim sonucum negatif.. 12 gundur ilaclar o kadar yan etki yapti ki hastanelik oldum, ac kaldim agri cektim..Ona yaniyorum..
Taze transfer niye dondurulmusa gore dusuk ihtimal ??Benim transfer gününü sayarsak 5. Saymazsak 4. Gün bugün bende 8. Gün idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum oysa bu tedaviye başlarken kendime söz vermiştim kan tahlili haricinde hiç test yapmaycağıma ama şuan dayanamıyorum geçi benim taze transfer 5. Gün 1 kalite ama taze transfer olduğu için dondurulmuşa göre tutma ihtimali daha düşük yinede Ümit işte olursa da allahtan olmaz ise de allahtanBakalım belki yaparım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?