Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende aranıza katılayım benim 3. Denemem temmuz adetimi bekliyorum nasip olursa bu ayın sonu gibi adet olmam gerekiyor doktorum adetin 2. Günü gel hormonlar uygun ise başlarız dedi mayıs da on muayane olmuştum
Insallah hepimizin yüzü güler güzel haberler veririz birbirimize

Bilmiyorm kizlar adet sancim var ve leke kirmizo gibiydi cok korktum bi aglama krizine girdim iyi degilim cumadan beri kahve leke vardi bu kez hafif kirmizilik gorunce butun umutlarım çöp su an
İnsallah düşündüğün gibi değildir hiç belli olmaz arkdasımın banyoda bacağından akmış korkmuş Meğer yerleşme şimdi kucağına aldı Gün doğmasdan neler doğar

Hayırlısı olsun inşallah

Hayırlı olsun kızlar
Bende temmuz sonu gibi başlıyacağım
Bu ay doktora ön görüşme randevusu alacağım ❤
Merhaba kızlar bugun transferin 2 günü

Duphaston mu??
İlk kez transferden sonra bu ilacın kullanıldığını duyuyorum canim...opudan sonra veriyor bu ilacı doktorum bana adet söktürücü ilac o...yanlışım varsa düzeltin kizlar ???
Ne ise yaradigini net bilmiyorum ama Bana da vermisti..lucrin yapilmisti onceki ay..sanirim adet gelsin diye verdi.. bir kutu bitince adet olacaksin demisti oyle olmustu..

Baktim az once dusuk tehlikesinde de kullaniliyormus..

Son düzenleme:
Duphaston mu??
İlk kez transferden sonra bu ilacın kullanıldığını duyuyorum canim...opudan sonra veriyor bu ilacı doktorum bana adet söktürücü ilac o...yanlışım varsa düzeltin kizlar ???
Dusuk olmasini engelliyor

Kizlar ben transferden bu yana progesteron ve kan sulandirici ignelerini hep ayni saatte aksam 9 da yaptim.. bugun bi yere gitmem gerekiyor ve yanimda goturmem mumkun degil..7 bucukta yapsam 1.5 saat erken bisey olur mu acaba?
Ben progesteron icin sormustum bir iki saat erken ya da gec sorun olmaz dedi.

Etkilemiyor canım. Ben 3.gün vuruldum, 5.gün erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Yani silik bile yoktu düşün

Merhaba kizlar transferin 11 günü sabah 10.00da beta hcg 573 cikti . Sonra bidaha verdim 14. günü sabah 9.30 da 1753 ciktii doktorum dedi gününe göre fazla dedi cok iyi dedi. Ikiz olabilirmi diye sordum cevap alamadim bisey söylemek istemedi ultrasonda belli olur dedii. Sizce bi degerlere göre ikiside tutmus olabilirmi acaba ??

Ikiz gibi canım. İlk değerin de yüksek

Bende de benzer bir durum var. Gerci tek embriyo ama, kesede bile kesin olmuyor, kalp atimini gorurken anlariz dedi ama benimki tek yumurta ikizleri icin. Doktorunuz asla kesin konusmak istemez. Iyi doktor istemez en azindan onu diyeyim. Bakin burada okuyorum, kesin hamilesin mutlaka hamile kalirsin deyip transfer sonrasi negatif çıkan insanlar daha com üzülüyorlar. Bir doktorun elinden geleni yapmasi, yaptigini size hissettirmesi daha onemlidir. Ikiz olabilir dese siz o heyecanla olsaniz size daha cok zarar. Kalp atisini 10. haftaya kadar dinletmeyen Nazi subayı gibi doktorlar da var. :) Neyse ozetle eger iki embriyo konduysa ve bhcg degerleriniz bu sekilde ciktiysa benim gorusum ikiz ihtimalinin hala var olmasidir. Cogul gebeligin de kendine gore riskleri vardir. Bunca zaman hasret ve cabadan sonra insan iki kucagi dolsun istiyor ama en dogrusunu Allah bilir. Saglicakla kavusmaniz dilegiyle.

Etkilemiyor canım. Ben 3.gün vuruldum, 5.gün erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Yani silik bile yoktu düşün
Yalniz gonapeptyl icerisinde bhcg vardir ancak her vucutta yarilanma ve vucuttan atilma suresi farklidir bu nedenle gonapeptyl gibi bhcg iceren ilaclar verildiyse transfer gunu ya da sonrasinda yine de idrar testinin false positiv (yalanci pozitif) gosterme riskini de goz onunde bulundurmak gerekir. Sizde sifirlanabilir ama baska bir bunyede sifirlanmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…