Ekledim guzel haberler alin inşallahBenim de 5. Gün 2 embriyo 13 temmuz transfer sonuç 22 temmuzda hayırlısı olsun
Merhaba kızlar bende aranıza katılayım benim 3. Denemem temmuz adetimi bekliyorum nasip olursa bu ayın sonu gibi adet olmam gerekiyor doktorum adetin 2. Günü gel hormonlar uygun ise başlarız dedi mayıs da on muayane olmuştumMerhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin ❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Güncelleme
Ultrasonda 7 yumurta görünüyordu ama Opu günü 1 yumurtam çıktı.
Ertesi gun döllenmis olduğu bilgisi verildi.
2. Gün embriyosu olarak transferim yapildi.
ANNE
ADAYLARI
EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜTRANSFER
İŞLEMSONUÇ
C Capanin Gururu Teyom 5. Gün
Tek Embriyo24
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@MERAL dlk 3803 3. Gün
Tek embriyo21 Haziran
TransferTest
Günü
3
Temmuz
@Saturnyildizi 5.
Gün
Tek embriyo1 Temmuz
TransferTest
Günü 12
Temmuz
@Alvaro morte 3. Gün
2 Embriyo23
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@Nurzfr Tek
Embriyo21
Haziran
Transfer1
Temmuz
Test
Günü
remziye_06 Tek
5.
Gün
Embriyosu24
Haziran
TransferHamile
@zumramirza 5.
Gün
2
Embriyo2
Temmuz
TransferHamile
@Alyamalis Tek
5.
Gün
Embriyosu2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
@White x Tek
5.
Gün
Embriyosu1
Temmuz
TransferTest
Günü
11
Temmuz
@Ahdeevefa Tek
5.
Gün
Embriyosu17
Haziran
TransferHamile
@nilnec Tek
Embriyo2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
@Pasamabr 3.
Gün
2
Embriyo7
Temmuz
Transfer19
Temmuz
Test
Günü
@Siyahhhinci 5.
Gün
Tek
Embriyo10
Temmuz
Transfer22
Temmuz
Test
Günü
@Eylulll09 3.
Gün
2
Embriyo6
Temmuz
Transfer18
Temmuz
Test
Günü
@Nazzzz01 5.
Gün
2
Embriyo5
Temmuz
Transfer16
Temmuz
Test
Günü
@Bebegmgelecek 5.
Gün
Tek
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@Hayalim11 5.
Gün
Tek
Embriyo30
Haziran
Transfer12
Temmuz
Test
Günü
@elif06bade 3.
Gün
2
Embriyo12
Temmuz TransferTest
Günü
24
Temmuz
@Bskrnb 5.
Gün
2
Embriyo26
Haziran
TransferHamile
@mlksnli 5.
Gün
2
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@Serensb 5.
Gün
2
Embriyo8
Temmuz
Transfer18
Temmuz
Test
Günü
İnsallah düşündüğün gibi değildir hiç belli olmaz arkdasımın banyoda bacağından akmış korkmuş Meğer yerleşme şimdi kucağına aldı Gün doğmasdan neler doğarBilmiyorm kizlar adet sancim var ve leke kirmizo gibiydi cok korktum bi aglama krizine girdim iyi degilim cumadan beri kahve leke vardi bu kez hafif kirmizilik gorunce butun umutlarım çöp su an
Hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar bende aranıza katılayım benim 3. Denemem temmuz adetimi bekliyorum nasip olursa bu ayın sonu gibi adet olmam gerekiyor doktorum adetin 2. Günü gel hormonlar uygun ise başlarız dedi mayıs da on muayane olmuştum
Insallah hepimizin yüzü güler güzel haberler veririz birbirimize
Insallah insallah cok tesekkur ederimHayırlısı olsun inşallah
Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin ❤
Güncelleme
ANNE
ADAYLARI
EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜTRANSFER
İŞLEMSONUÇ
Tek Embriyo24
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@MERAL dlk 3803 3. Gün
Tek embriyo21 Haziran
TransferTest
Günü
3
Temmuz
@Saturnyildizi 5.
Gün
Tek embriyo1 Temmuz
TransferTest
Günü 12
Temmuz
@Alvaro morte 3. Gün
2 Embriyo23
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@Nurzfr Tek
Embriyo21
Haziran
Transfer1
Temmuz
Test
Günü
remziye_06 Tek
5.
Gün
Embriyosu24
Haziran
TransferHamile
@zumramirza 5.
Gün
2
Embriyo2
Temmuz
TransferHamile
@Alyamalis Tek
5.
Gün
Embriyosu2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
@White x Tek
5.
Gün
Embriyosu1
Temmuz
TransferTest
Günü
11
Temmuz
@Ahdeevefa Tek
5.
Gün
Embriyosu17
Haziran
TransferHamile
@nilnec Tek
Embriyo2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
@Pasamabr 3.
Gün
2
Embriyo7
Temmuz
Transfer19
Temmuz
Test
Günü
@Siyahhhinci 5.
Gün
Tek
Embriyo10
Temmuz
Transfer22
Temmuz
Test
Günü
@Eylulll09 3.
Gün
2
Embriyo6
Temmuz
Transfer18
Temmuz
Test
Günü
@Nazzzz01 5.
Gün
2
Embriyo5
Temmuz
Transfer16
Temmuz
Test
Günü
@Bebegmgelecek 5.
Gün
Tek
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@Hayalim11 5.
Gün
Tek
Embriyo30
Haziran
Transfer12
Temmuz
Test
Günü
@elif06bade 3.
Gün
2
Embriyo12
Temmuz TransferTest
Günü
24
Temmuz
@Bskrnb 5.
Gün
2
Embriyo26
Haziran
TransferHamile
@mlksnli 5.
Gün
2
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@Serensb 5.
Gün
2
Embriyo8
Temmuz
Transfer18
Temmuz
Test
Günü
Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Eki Görüntüle 2863420
Güncelleme
ANNE
ADAYLARI
EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜTRANSFER
İŞLEMSONUÇ
Tek Embriyo24
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@MERAL dlk 3803 3. Gün
Tek embriyo21 Haziran
TransferTest
Günü
3
Temmuz
@Saturnyildizi 5.
Gün
Tek embriyo1 Temmuz
TransferTest
Günü 12
Temmuz
@Alvaro morte 3. Gün
2 Embriyo23
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@Nurzfr Tek
Embriyo21
Haziran
Transfer1
Temmuz
Test
Günü
remziye_06 Tek
5.
Gün
Embriyosu24
Haziran
TransferHamile
@zumramirza 5.
Gün
2
Embriyo2
Temmuz
TransferHamile
@Alyamalis Tek
5.
Gün
Embriyosu2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
@White x Tek
5.
Gün
Embriyosu1
Temmuz
TransferTest
Günü
11
Temmuz
@Ahdeevefa Tek
5.
Gün
Embriyosu17
Haziran
TransferHamile
@nilnec Tek
Embriyo2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
@Pasamabr 3.
Gün
2
Embriyo7
Temmuz
Transfer19
Temmuz
Test
Günü
@Siyahhhinci 5.
Gün
Tek
Embriyo10
Temmuz
Transfer22
Temmuz
Test
Günü
@Eylulll09 3.
Gün
2
Embriyo6
Temmuz
Transfer18
Temmuz
Test
Günü
@Nazzzz01 5.
Gün
2
Embriyo5
Temmuz
Transfer16
Temmuz
Test
Günü
@Bebegmgelecek 5.
Gün
Tek
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@Hayalim11 5.
Gün
Tek
Embriyo30
Haziran
Transfer12
Temmuz
Test
Günü
@elif06bade 3.
Gün
2
Embriyo12
Temmuz TransferTest
Günü
24
Temmuz
@Bskrnb 5.
Gün
2
Embriyo26
Haziran
TransferHamile
@mlksnli 5.
Gün
2
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@Serensb 5.
Gün
2
Embriyo8
Temmuz
Transfer18
Temmuz
Test
Günü
@mariaa_ 5.
Gün
2
Embriyo13
Temmuz
Transfer22
Temmuz
Test
Günü
Merhaba kızlar bugun transferin 2 günüHayırlı olsun kızlar
Bende temmuz sonu gibi başlıyacağım
Bu ay doktora ön görüşme randevusu alacağım ❤
Duphaston mu??Sadece duphaston hap kullaniyorum
Ne ise yaradigini net bilmiyorum ama Bana da vermisti..lucrin yapilmisti onceki ay..sanirim adet gelsin diye verdi.. bir kutu bitince adet olacaksin demisti oyle olmustu..Duphaston mu??
İlk kez transferden sonra bu ilacın kullanıldığını duyuyorum canim...opudan sonra veriyor bu ilacı doktorum bana adet söktürücü ilac o...yanlışım varsa düzeltin kizlar ???
Dusuk olmasini engelliyorDuphaston mu??
İlk kez transferden sonra bu ilacın kullanıldığını duyuyorum canim...opudan sonra veriyor bu ilacı doktorum bana adet söktürücü ilac o...yanlışım varsa düzeltin kizlar ???
Ben progesteron icin sormustum bir iki saat erken ya da gec sorun olmaz dedi.Kizlar ben transferden bu yana progesteron ve kan sulandirici ignelerini hep ayni saatte aksam 9 da yaptim.. bugun bi yere gitmem gerekiyor ve yanimda goturmem mumkun degil..7 bucukta yapsam 1.5 saat erken bisey olur mu acaba?
Duphaston bana da verildi. Hala kullaniyorum.Ne ise yaradigini net bilmiyorum ama Bana da vermisti..lucrin yapilmisti onceki ay..sanirim adet gelsin diye verdi.. bir kutu bitince adet olacaksin demisti oyle olmustu..
Baktim az once dusuk tehlikesinde de kullaniliyormus..
Insallah sadece lekelenmedir. Insallah.Adet olucam sanırım...
Etkilemiyor canım. Ben 3.gün vuruldum, 5.gün erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Yani silik bile yoktu düşünHerqlde bende olsam bende ağlardım o şekilde insan ister istemez arıyor ama sizleri dinledikçe suan rahatladım gerçekten 1.gunu de bitiriyoruz bakalım günler günleri kovalıyor bayram gelince benim telaş başlar artık heyecan iyice yukselir bayramda Buraya girmeyi unutmayın 8.gun erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum Perşembe günü gonapeptyl vurulacağım sonucumu etkiler mi acaba merqk ediyorum
Estagfurullah, saglikla bebeginize kavusmanizi dilerim.Çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
İnşallah yanlış alarmdır canım, yerleşmedirAdet olucam sanırım...
Ikiz gibi canım. İlk değerin de yüksekMerhaba kizlar transferin 11 günü sabah 10.00da beta hcg 573 cikti . Sonra bidaha verdim 14. günü sabah 9.30 da 1753 ciktii doktorum dedi gününe göre fazla dedi cok iyi dedi. Ikiz olabilirmi diye sordum cevap alamadim bisey söylemek istemedi ultrasonda belli olur dedii. Sizce bi degerlere göre ikiside tutmus olabilirmi acaba ??
Bende de benzer bir durum var. Gerci tek embriyo ama, kesede bile kesin olmuyor, kalp atimini gorurken anlariz dedi ama benimki tek yumurta ikizleri icin. Doktorunuz asla kesin konusmak istemez. Iyi doktor istemez en azindan onu diyeyim. Bakin burada okuyorum, kesin hamilesin mutlaka hamile kalirsin deyip transfer sonrasi negatif çıkan insanlar daha com üzülüyorlar. Bir doktorun elinden geleni yapmasi, yaptigini size hissettirmesi daha onemlidir. Ikiz olabilir dese siz o heyecanla olsaniz size daha cok zarar. Kalp atisini 10. haftaya kadar dinletmeyen Nazi subayı gibi doktorlar da var. :) Neyse ozetle eger iki embriyo konduysa ve bhcg degerleriniz bu sekilde ciktiysa benim gorusum ikiz ihtimalinin hala var olmasidir. Cogul gebeligin de kendine gore riskleri vardir. Bunca zaman hasret ve cabadan sonra insan iki kucagi dolsun istiyor ama en dogrusunu Allah bilir. Saglicakla kavusmaniz dilegiyle.Merhaba kizlar transferin 11 günü sabah 10.00da beta hcg 573 cikti . Sonra bidaha verdim 14. günü sabah 9.30 da 1753 ciktii doktorum dedi gününe göre fazla dedi cok iyi dedi. Ikiz olabilirmi diye sordum cevap alamadim bisey söylemek istemedi ultrasonda belli olur dedii. Sizce bi degerlere göre ikiside tutmus olabilirmi acaba ??
Evet biraz arastirdim yüksek biraz bide bir gün erken yaptim testimi normalde 12. gün demisti doktor . Bakalim hayirlisi allahim neyi nasil nasip ederse öyle olsun insallahIkiz gibi canım. İlk değerin de yüksek
Yalniz gonapeptyl icerisinde bhcg vardir ancak her vucutta yarilanma ve vucuttan atilma suresi farklidir bu nedenle gonapeptyl gibi bhcg iceren ilaclar verildiyse transfer gunu ya da sonrasinda yine de idrar testinin false positiv (yalanci pozitif) gosterme riskini de goz onunde bulundurmak gerekir. Sizde sifirlanabilir ama baska bir bunyede sifirlanmayabilir.Etkilemiyor canım. Ben 3.gün vuruldum, 5.gün erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Yani silik bile yoktu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?