Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım suan hiç sanki olmamış gibi hissediyorum acaba tutan arkdasarın ilk belirtileri ne zaman başladı merak ettim ben bir de Perşembe günü gonapeptyl igne vurulacakmışım
Benım hic belirttim yok bugun 13.gunum cumartesi kese gormeye gidicez işallah belirti aramayın lutfen daha cok erken agrı sızıyı ilaclar yapıyor

Bitanem Mayıs topiginde hemen hemen herkesin bir dönem kanaması oldu, sonra geçti, seninki de inşAllah önemli bir şey değildir. Sımsıkı tutunsun sana, sağlıkla doğsun canım benim
Aminnn canım benim ins Cook teşekkür ederim Allah razı Rabbım hepimizin bebislerini kucağına almayı nasip etsin inş

Benım hic belirttim yok bugun 13.gunum cumartesi kese gormeye gidicez işallah belirti aramayın lutfen daha cok erken agrı sızıyı ilaclar yapıyor
Bende size soracaktım gerçekten mi ne bilim cok erken benim icin ama kuş gibi hissediyorum kendimi sanki transfer öncesi gibi sadece uykum erken geliyor o da progestan yapıyor belirtim olmayınca kimisi ilk günden sancılarım var yazıyor bende endişe duyuyorum

Inanin hic belirtisi olmasa da oluyor. Belirti denen seylerin cogu ilactan.

AA gozunuz aydın canım işallahhh guzel haberlerini alırız 2 gun evde ıstırahat eymrnı tavsiye ederim
Yok zaten vazgeçti sen gelme diyor dedim sorumluluk senin deyince endişe duydu hemen teşekkür ediyorum heyecanlı bekleyiş sırasını aldık insallah güzel haberler bende verebilirim

Yaa canım, çok sevindim ne zaman gittin doktora, bir de değerin kaç iken görüldü kese
Matematiksel olarak degerim 1500lerin cok uzerine ciktiginda, embriyo takvimine gore 5 hafta 3 gunlukken kardindan ultrasonla gebelik kesesi görüldü, 24 Haziranda transfer edilen tek 5 gunluk embriyo icin adet tarihi 5 haziran olarak kabul ediliyor. Yolk kesesi icin beyazlasan hucreler de goruldu. Zaten haftaya gore beklenen de buydu.

Muhtesem olmus 8 yaaaa onlarla bir voleybol takimi bile kurariz yedeklerle ♡ Masallah

Bende ecopirin ve oksapar alıyorum hic söylenenlere kulak asma sen canim dr bilir hemsire değil
Oksaparı tam saatinde mi alıyorsunuz dün hemşire öyle cok beklemeyin bir kaç saat öncesinden vurun illa saatini beklemeyin dedi size nasıl dediler acaba bri de ekopirin de mi tam saatinde alıyorsunuz

Herkesinki farklı oluyor canım benım ilk iki transferinde bisuru belirttim vardı ama negatif ti bunda hic belirttim yok hatta 8. Gunumde aglamısım hunharca niye hic belirttim yok tutmadımı yıne diye ben agşayınca annem dayanamadı test cubugu aldı geldi oyle gorduk pozitifi kendimi uzdugımle kaldım dinleme kendini belirti arama lutfen

Oksaparı tam saatinde mi alıyorsunuz dün hemşire öyle cok beklemeyin bir kaç saat öncesinden vurun illa saatini beklemeyin dedi size nasıl dediler acaba bri de ekopirin de mi tam saatinde alıyorsunuz
Ben cok ilac alıyorum canim hepsinin alarmı var ve evet saatlerinde alıyorum sadece fitillerim biri sabah kalkınca koyuyorum biri de o gün kacta yatarsam o saatte koyuyorum onun dışındakiler evet saatinde igne özellikle 18 10 :)

Hala bu konu acikliga kavusamadi cunku ikizse de bu kese içinde bölünduklerinden olacak. Ancak bayram sonrasi. Benim içime hep tek doguyor, tek embriyoydu neticede. En guzeli, hayirlisi, sagliklisi nasilsa oyle olsun.
aynen cnm sağlıklı olsun inşallah hayırlısıyla kucağına almak da nasip olur

Happy mom diye bir uygulama var ilac saatlerimi oraya kaydettim mesaj olarak geliyor oksaparı öyle dedi bilmiyorum normalde dün 6 5 gece yapmıştım şimdi 4 30 da yaptım onlar öyle söyleyince bugün yavaş yaptım cok dünkü gibi yakmadı

Herqlde bende olsam bende ağlardım o şekilde insan ister istemez arıyor ama sizleri dinledikçe suan rahatladım gerçekten 1.gunu de bitiriyoruz bakalım günler günleri kovalıyor bayram gelince benim telaş başlar artık heyecan iyice yukselir bayramda Buraya girmeyi unutmayın 8.gun erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum Perşembe günü gonapeptyl vurulacağım sonucumu etkiler mi acaba merqk ediyorum

Ben kendim yapamıyorum cok yakiyor ya ama pozitifi görürsem inşallah yapmak zorunda kalacam gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…