- 21 Haziran 2021
- 772
- 1.278
- 63
- 39
hoşaf da işe yarar ama sabah aç karnına 4-5 tane kuru ya da taze kayısıyı yanında 2-3-4 bardak oda sıcaklığında su içerek yemek gerçekten çok işe yarıyor, tavsiye ederim. kayısı ya da hoşaf yiyeceğiniz zaman aç olmaya dikkat edin bence, diğer türlü pek etki etmiyor.Kayısı hoşafı yaptım canımı bakalım fayda edecek mi zor anlar yaşıyorum suan iinsallah işe yarar kuzum
evet bir önceki adetimden tam 21 gün sonra oldu.Seninki de erken olmus
Bu benim 2. Tüp bebek denemem bir kızım var 6yaşında onda da aynı süreçten geçtim hatta 11.gün test yapmışım sallıyormuşum bundan daha silikmiş ilk defa sizden duyuyorum ilaçların etkisiyle bu testler sonucu verecekse o zaman güvenilirliğinden şüphe ederim nerden duydunuzCanim insallah bebegin seninledir onun cizgisidir.daha once bazi yerlerde ilacin etkiside olabilir diye okumustum oyle bisey degildir insallah
Neden tutmasın canım, benim de ağrılarım o zamanlar başlamıştı iyi düşün iyi olsunKızlar bugün transferimin 3. Günü bugüne kadar bşr problemim yoktu ama bugün kaşığımdan bacağıma ağrı vuruyor tutmadımı acaba ya
Hanimefendi, benim bu konuda artik soyleyecek cumlem kalmadi... Siz elbette kendiniz, kendi sagliginiz icin en dogrusunu bilirsiniz.Bilmiyorum kuzum ona da bir kadın söylemiş şakın içme diye o da 3.gubden sonra bir iki defa icmis illa bana bekle diyor içme diyor ama oeriaqn oldum daha ilk günden hoşaf yaptım ama içeceğim öyle olsa doktorum bana içme derdi kendi yazdı zaten
Ys canım ne güzel belliKızlar bugün 9.gün şükürler Olsun gittikçe belirginleşiyo
Eki Görüntüle 2887567
Evet negativ sonuç aldım insan bi gel şimdiden sonra nasıl ilerlememiz gerekiyo konuşalım demez mi demediler bile sadece bir kaç güne adet başlar dediler ve yolda iken başladı bir tane embriyom var şu anda onuda kullanmak istiyoruz oda tutmazsa işten çıkar Tür alıp Türkiye eşimde Çalışmıyo herşey iki kere zor benim için am
Ben negativ olduğum icin aradım bana sadece bu hafta adet olmaya başlarsın başlamazsa ara dediler ve bugün de başladı
Gelin konuşalım yeni bi plan yapalım demediler bile.Bir tane embriyom var umutsuz olsam da kalsın istemiyorum ikinci transferi bekliyorum
ben bide çalışıyorum eşim işsiz
Senelik izni bile 2 haftadan fazla alamıyorum
İkinci de olmazsa işten çıkar bi şekilde giderim
Çok güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah sağlıkla gelsin bebeğin
[/QUOTE
Evet canim aynen öyle ilgilenmiyor hic . Üc denemem gecti orda hic memnun kalmadim. Ama insallah son embriyon tutar trye gitmene gerek kalmaz. Hersey allahdan allah isterse her türlü olur.
2 yil once ilk tup bebek denememizde yine burda forumlari takip ediyordum forumlarda okumustum transfer sonrasi ilk 6 7 gun icinde test yapanlarda ilacin etkisiyle cift cizgi cikabilir 9.10.gunden sonra dogru bilgi verir testler diye yazanlar vardi yanlis bir bilgiyse ozur dilerim dogru mu degil mi bilmiyorum yaniltmak istemem insallah hamilesinizdirBu benim 2. Tüp bebek denemem bir kızım var 6yaşında onda da aynı süreçten geçtim hatta 11.gün test yapmışım sallıyormuşum bundan daha silikmiş ilk defa sizden duyuyorum ilaçların etkisiyle bu testler sonucu verecekse o zaman güvenilirliğinden şüphe ederim nerden duydunuz
Catlatma ignesi yapılmadığında (dondurulmus transferlerde yapilmaz genelde) igne etkisi ilac etkisi diye bir sey olmaz ki...2 yil once ilk tup bebek denememizde yine burda forumlari takip ediyordum forumlarda okumustum transfer sonrasi ilk 6 7 gun icinde test yapanlarda ilacin etkisiyle cift cizgi cikabilir 9.10.gunden sonra dogru bilgi verir testler diye yazanlar vardi yanlis bir bilgiyse ozur dilerim dogru mu degil mi bilmiyorum yaniltmak istemem insallah hamilesinizdir
sağol cnmmHarikaaaa
evett cnmm çok teşekkür ederimAa senin de pozitif olmuş. Hayırlı olsun canım benim
Peki bi sonraki ay yumurtalama gördün müevet bir önceki adetimden tam 21 gün sonra oldu.
inşallahhh cnm benim çokk teşekkür ederim Rabbim hepimize yaşatsınCanımm gözünaydın ınsaallah saglıkla katlanıp hayırlarla kese ve kalp atısı ıle gonlunu daha da ferahlandırırsın
sağoll cnmm çok teşekkür ederimmmTest gunumu beklicem canm
Hadi inşallah
Canm cok sevindim❤❤❤
sağol cnm benimmÇok sevindimmmmm maşallah sanabeni bayramdan sonra çağırdı çok üzüldüm
Bakalım canım bende öyle düşünüyorum, yoksa beklemek çok zor olursağol cnm benimmgeç olsun güç olmasın kuzum istersen başka bi doktora git sadece keseyi görüp içinin rahat etmesi için
cnm senin doktorun testi tekrarlatmadı birdaha değil mi benimki 2 kez yaptırttı değerim artınca birdaha yap demedi ultrasona çağırdı cumartesi ama ben çarşamba günü tekrar yaptırsam mı diyorum 12.günüm oluyor transfer sonrasıAy bana da ;( Tatile cikiliyor sanirimBaska yerde gidip keseyi gorecegim dayanamayip galiba
yaaa inşallah canım ben çok istiyorum ikizzYaa öyle mi diyorsun tek embriyo transferi oldum ben ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?