Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kayısı hoşafı yaptım canımı bakalım fayda edecek mi zor anlar yaşıyorum suan iinsallah işe yarar kuzum
hoşaf da işe yarar ama sabah aç karnına 4-5 tane kuru ya da taze kayısıyı yanında 2-3-4 bardak oda sıcaklığında su içerek yemek gerçekten çok işe yarıyor, tavsiye ederim. kayısı ya da hoşaf yiyeceğiniz zaman aç olmaya dikkat edin bence, diğer türlü pek etki etmiyor.

Canim insallah bebegin seninledir onun cizgisidir.daha once bazi yerlerde ilacin etkiside olabilir diye okumustum oyle bisey degildir insallah
Bu benim 2. Tüp bebek denemem bir kızım var 6yaşında onda da aynı süreçten geçtim hatta 11.gün test yapmışım sallıyormuşum bundan daha silikmiş ilk defa sizden duyuyorum ilaçların etkisiyle bu testler sonucu verecekse o zaman güvenilirliğinden şüphe ederim nerden duydunuz

Hanimefendi, benim bu konuda artik soyleyecek cumlem kalmadi... Siz elbette kendiniz, kendi sagliginiz icin en dogrusunu bilirsiniz.

2 yil once ilk tup bebek denememizde yine burda forumlari takip ediyordum forumlarda okumustum transfer sonrasi ilk 6 7 gun icinde test yapanlarda ilacin etkisiyle cift cizgi cikabilir 9.10.gunden sonra dogru bilgi verir testler diye yazanlar vardi yanlis bir bilgiyse ozur dilerim dogru mu degil mi bilmiyorum yaniltmak istemem insallah hamilesinizdir

Catlatma ignesi yapılmadığında (dondurulmus transferlerde yapilmaz genelde) igne etkisi ilac etkisi diye bir sey olmaz ki...

Ay bana da ;( Tatile cikiliyor sanirim Baska yerde gidip keseyi gorecegim dayanamayip galiba
cnm senin doktorun testi tekrarlatmadı birdaha değil mi benimki 2 kez yaptırttı değerim artınca birdaha yap demedi ultrasona çağırdı cumartesi ama ben çarşamba günü tekrar yaptırsam mı diyorum 12.günüm oluyor transfer sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…