- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 53
- 31
Evet canım doğru diyorsunOlsun canım artık saglıklı bisekilde orada oldugunu biliyorsun zaman cabuk ge cer
Sağol kuzum benim cok şükür allahima şuan 6+4 oldum ins ikiz annesi olacağımCok sagol canım Rabbim sizede nasip eder işallah tez zamanda
İl dışından mı gidip geliyorsunuz?Doktoruma sordum gitme direk bana gel dedi kafam karıştı, bir de çok uzun dayanmak çok zor olacak
Amin tatlım inşallahEvet canım doğru diyorsunAllahım kucağımıza almayı da nasip etsin
Aaaa harikaaaa canım gozun aydınnSağol kuzum benim cok şükür allahima şuan 6+4 oldum ins ikiz annesi olacağımRabbım isteyen herkese nasip etsin bizlerde evlatlarımızı kucağımıza allahim ins
Sağol canım benim teşekkür ederim sende ins keseni sonrada kalp atışını duyarsın ins dünyanın en güzel sesi çünküAaaa harikaaaa canım gozun aydınnişallahhh
Amin canım benımSağol canım benim teşekkür ederim sende ins keseni sonrada kalp atışını duyarsın ins dünyanın en güzel sesi çünkü
Ben de eğer yetismezse mecbur özelde yaparım.3 ay sonra 37 oluyorum. Zaman benim için önemliAntalya'dayım .evet geçen gittim sordum tekrar 8 aya kadar dediler. Doktor dedi sonuç çıkmadan hiç birşey yapma ama daha beklemek istemiyorum belki transferden önce çıkar sonuç
Hayır canım aynı il ama uzak yine de benim konumuma ters kalıyorİl dışından mı gidip geliyorsunuz?
Hiç bilmiyorum canım 6 aydan sonra önerilmiyor ama erken gebeliklerde sıkıntı olmaz sanırım, yine de doktoruna Daniş benceGebelikte yolculuk için bir engel var mı arkadaşlar? Özellikle uzun yol...
Bir de uçağa binmek sıkıntı mı?
Normal canım cetrotide yapıyor, yan etkisi bir nevi. Bende de oluyordu hem şişlik hem kızarıklık. Kötü bir şey değil merak etme. İlaç kullanımı anlatan hemşireler normal de uyarıyor kızarıklık olabilir korkmayın diye.Merhaba kızlar bugün merionala ilave Cetrotide başladım. Cetrotide iğne yerimde el ayası kadar kızarıklık var sizce bu normal mi iğneyi sabah vurulmuştum yarına korkuyorum alerji falan olsa daha geniş ölçekte olurdu sanırım bilemedim
Oluyor canım hemen geçer merak etmeMerhaba kızlar bugün merionala ilave Cetrotide başladım. Cetrotide iğne yerimde el ayası kadar kızarıklık var sizce bu normal mi iğneyi sabah vurulmuştum yarına korkuyorum alerji falan olsa daha geniş ölçekte olurdu sanırım bilemedim
Benimkisinin de 750 liraCok haklısın canım ama ben keseden sonra degiştirme zorundayım benım tup bebek doktorunun muayyen ucreti 750 lira su durumda her ay verebilecek durumum yok benımde araştırmam lazım hic bırakmak istemıyorum doktorumu kendimi bastan beri ona emanet ettim insan bıraz korkuyor degişik lik olunca bakalım hayırlısıyla keseyi gorelim de
Cetrotayt bendede kızarıklık yapıyordu canım merak etme yarına gecer işallah gecmezse doktorunla iletişime gecersşn tedavim hayırlı olsun bu aradaMerhaba kızlar bugün merionala ilave Cetrotide başladım. Cetrotide iğne yerimde el ayası kadar kızarıklık var sizce bu normal mi iğneyi sabah vurulmuştum yarına korkuyorum alerji falan olsa daha geniş ölçekte olurdu sanırım bilemedim
İçini gçferah tut ve boool umutla basla tatlım işallah hayırlı sonuca ulasırsınÇok teşekkür ederim arkadaşlar, yanımda kimse yok ve anksiyete hastasıyım bu yüzden zor geçiriyorum bu dönemi. Yaş 36 ve folikülümün az. Prp ile biraz da olsa arttı. İnşallah her şey hepimiz için çok güzel olur
Anladım umarım yakınında ilgili elektriğiniz tutacak bir hekime denk gelirsinHayır canım aynı il ama uzak yine de benim konumuma ters kalıyor
Dayanmaz tabi canım arastırmamız lazım artık benım aklımda 2 doktor var ama balım karr veremedik henuzBenimkisinin de 750 liraçok pahalı zaten bu dönemlerde sürekli muayeneye gidiyoruz, her gittiğimiz de versek ekonomi dayanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?