Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eger ki tup bebek doktorunuz uzak degilse gebelik takibi yapıyorsa gidebilirsin canim..ha yapiyor ama cok ta pahalıysa kendine iyi bir uzman dr bulabilirsin..
Uzak canım ya 2 saatlik mesafe de Allah korusun acil bir şey olsa gitmek çok zaman alacak. Gebelik takibi kalp atışına kadar yapıyor sanırım sonrası ile alakalı hiç bir şey demedi, kendine soracağım bayramdan sonra hayırlısıyla

Ayyyy harika bir sayi masallah
Insallah bu kez ennnn az 3 olur blastin...cok cok kaliteli bi cok embriyon olsun insallah

Kalp atışı keseden sonra hemen duyulur zaten pit pitlari duyunca iyi bir kadın dogumcu bul kendine...Mesela ben minik bir yerde yaşıyorum çevre illere gidiyoruz cok zor oluyor ama olsun
Buyuk bir yerde yaşıyorsan ya da orda iyi bir dr var ise gidersin guzel guzel...Ozel hastane olsun ama bence Ne bileyim devlettekiler her hamileye ayni gozle bakıyorlar bizim bebeler ozel

Ayyyy harika bir sayi masallah
Insallah bu kez ennnn az 3 olur blastin...cok cok kaliteli bi cok embriyon olsun insallah
İnsallah canım en az 2 transferlik cıksaydı diyorum, oncekınde 3 tane blast 5aa oldu, 2 tanesini koydular, dıger teki zaten tutar gozuyle baktıkları ıcın dondurmadılar, o kadar pişman oldum kı ısrar etmedıgime. Yenıden hormon yükledik vucudumuza
Bu arada yaklasık kac gunde adet olurum, 14 gun sonra mı olur yıne acaba

İnşallah canım kalp atışından çok korkuyorum, ilk gebeliğim de duyamamistim o yüzden çok tedirginim. İstanbul da yaşıyorum canım doktor araştırıyorum, evet bende Senin gibi düşünüyorum o yüzden özel hastane bakıyorum

5aa ise neden dondurmadilar ki canim yaa..4ba 4ab ler bile cok kaliteli görülürken seninki 5aa imiş bir de..Neyse olan olmus canim üzme canını ama bu kez oyle birsey olursa transferden sonra kesin dondur ısrar et..kiz ben 1 tane 4ba icin vs uğraşıyorum ya

Ben opudan sonra hep gununde adet oldum gecikme de 3 4 gun gecikir daha fazlasını sanmiyorum canim..

Asırı guven sonucu tepetaklak olduk ıste. Asılama ile gebe kalmıssın, 5aa kalite rahım cok ıyı durumda hormonlar ideal, olur %90 dedıler. Ne bilim kandım onlara
İyi o zaman,zamanında geliyorsa benım ıcın cok daha ıyı, memlekete gıdıcem kafam dağılsın diye, daha fazla kalırım

Ben 5.gün adet olmuştum canım

Yok canım özel dosya
Bir dosyaniz var mi? Tum girisimlerinizi, tahlillerinizi, sonuclarinizi içeren? Eger ozelde yaptirdiysaniz tahlilleriniz ve bazi seyler e nabizda olmayabilir. Dosyanizla gidip durumu anlatirsaniz daha rahat ederseniz.

Evet biz yaptırdık ama devlette randevu bulamadık o yuzden ozelde yaptırdık 800 liraydı sanırım
Özel dosya yapmadım canım. Himm ben daha pahalı sanıyordum. Bakalım tanıdık var hastanede,randevu ayarlayabilirsem iyi olur

Biz Şubat'ta yaptırdık hala sonuç çıkmadı. 1 tane başka çıktı sadece trombofili falan kromozom hala bekliyorum.eşimle verdik .direk gittim anlattım kimyasal oluyor falan filan işte öyle verdik
Geçmiş olsun. Verdiğiniz şehir yoğun herhalde,aylar geçmiş üstünden. Ben de evrakla uğraşmak istemiyorum artık. Öyle deyince yapıyorlarsa iyi. Teşekkür ederim canım

Geçmiş olsun. Verdiğiniz şehir yoğun herhalde,aylar geçmiş üstünden. Ben de evrakla uğraşmak istemiyorum artık. Öyle deyince yapıyorlarsa iyi. Teşekkür ederim canım
Antalya'dayım .evet geçen gittim sordum tekrar 8 aya kadar dediler. Doktor dedi sonuç çıkmadan hiç birşey yapma ama daha beklemek istemiyorum belki transferden önce çıkar sonuç

Kizlar bugun sabah kalktım ve yutkunurken asiri boğazım aciyor aynı zamanda dis etim şişmiş ya of byle bise neden olmuş sizce

Ayy canım gozun aydın cok sevındım rabbim saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsşn kesinlikle katılıyorum benım hala Bi belirtin yok bugun 12. Gunum degerim de iyi cıktı cok sukur ama Bi belirti yok biraz biraz kasıgım da agrı oluyor ayaga kalktıgımda daha cok kimse umitsizlige kapılmasın belirti aramasın gercekten

Cok haklısın canım ama ben keseden sonra degiştirme zorundayım benım tup bebek doktorunun muayyen ucreti 750 lira su durumda her ay verebilecek durumum yok benımde araştırmam lazım hic bırakmak istemıyorum doktorumu kendimi bastan beri ona emanet ettim insan bıraz korkuyor degişik lik olunca bakalım hayırlısıyla keseyi gorelim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…