- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 53
- 31
Uzak canım ya 2 saatlik mesafe de Allah korusun acil bir şey olsa gitmek çok zaman alacak. Gebelik takibi kalp atışına kadar yapıyor sanırım sonrası ile alakalı hiç bir şey demedi, kendine soracağım bayramdan sonra hayırlısıylaEger ki tup bebek doktorunuz uzak degilse gebelik takibi yapıyorsa gidebilirsin canim..ha yapiyor ama cok ta pahalıysa kendine iyi bir uzman dr bulabilirsin..
Ayyyy harika bir sayi masallahİnşallah yarına rahatlarız
9 yumurta canımilk tedavimde 5 taneden 3 tanesi 5.güne gelmişti, bakalım bunda nasıl Olcak, yarını iple cekiyorum benım transferi eykül diye dusunduk, adet sonrası histerekopı ve bagısıklık testı yapılacak, lucrın vurulacak, adet ile transfer hazırlığı baslayacak
Kalp atışı keseden sonra hemen duyulur zatenUzak canım ya 2 saatlik mesafe de Allah korusun acil bir şey olsa gitmek çok zaman alacak. Gebelik takibi kalp atışına kadar yapıyor sanırım sonrası ile alakalı hiç bir şey demedi, kendine soracağım bayramdan sonra hayırlısıyla
İnsallah canımAyyyy harika bir sayi masallah
Insallah bu kez ennnn az 3 olur blastin...cok cok kaliteli bi cok embriyon olsun insallah
İnşallah canım kalp atışından çok korkuyorum, ilk gebeliğim de duyamamistimKalp atışı keseden sonra hemen duyulur zatenpit pitlari duyunca iyi bir kadın dogumcu bul kendine...Mesela ben minik bir yerde yaşıyorum çevre illere gidiyoruz cok zor oluyor ama olsun
Buyuk bir yerde yaşıyorsan ya da orda iyi bir dr var ise gidersin guzel guzel...Ozel hastane olsun ama benceNe bileyim devlettekiler her hamileye ayni gozle bakıyorlar bizim bebeler ozel
Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin ❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Güncelleme
Ultrasonda 7 yumurta görünüyordu ama Opu günü 1 yumurtam çıktı.
Ertesi gun döllenmis olduğu bilgisi verildi.
2. Gün embriyosu olarak transferim yapildi.
ANNE
ADAYLARI
EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜ 3.günTRANSFER
İŞLEM 09.07SONUÇ 21temmuz test günü
@teolog8579 5. Gün
Tek Embriyo24
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@MERAL dlk 3803 3. Gün
Tek embriyo21 Haziran
TransferTest
Günü
3
Temmuz
S Saturnyildizi 5.
Gün
Tek embriyo1 Temmuz
TransferTest
Günü 12
Temmuz
A Alvaro morte 3. Gün
2 Embriyo23
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@Nurzfr Tek
Embriyo21
Haziran
Transfer1
Temmuz
Test
Günü
@remziye_06 Tek
5.
Gün
Embriyosu24
Haziran
TransferHamile
@zumramirza 5.
Gün
2
Embriyo2
Temmuz
TransferHamile
@Alyamalis Tek
5.
Gün
Embriyosu2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
@White x Tek
5.
Gün
Embriyosu1
Temmuz
TransferTest
Günü
11
Temmuz
@Ahdeevefa Tek
5.
Gün
Embriyosu17
Haziran
TransferHamile
@nilnec Tek
Embriyo2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
@Pasamabr 3.
Gün
2
Embriyo7
Temmuz
Transfer19
Temmuz
Test
Günü
@Siyahhhinci 5.
Gün
Tek
Embriyo10
Temmuz
Transfer22
Temmuz
Test
Günü
@Eylulll09 3.
Gün
2
Embriyo6
Temmuz
Transfer18
Temmuz
Test
Günü
B Bebegmgelecek 5.
Gün
Tek
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@elif06bade 3.
Gün
2
Embriyo12
Temmuz TransferTest
Günü
24
Temmuz
@Bskrnb 5.
Gün
2
Embriyo26
Haziran
TransferHamile
@mlksnli 5.
Gün
2
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
5aa ise neden dondurmadilar ki canim yaa..4ba 4ab ler bile cok kaliteli görülürken seninki 5aa imiş bir de..Neyse olan olmus canim üzme canını ama bu kez oyle birsey olursa transferden sonra kesin dondur ısrar et..kiz ben 1 tane 4ba icin vs uğraşıyorum yaİnsallah canımen az 2 transferlik cıksaydı diyorum, oncekınde 3 tane blast 5aa oldu, 2 tanesini koydular, dıger teki zaten tutar gozuyle baktıkları ıcın dondurmadılar, o kadar pişman oldum kı ısrar etmedıgime. Yenıden hormon yükledik vucudumuza
Bu arada yaklasık kac gunde adet olurum, 14 gun sonra mı olur yıne acaba
Asırı guven sonucu tepetaklak olduk ıste. Asılama ile gebe kalmıssın, 5aa kalite rahım cok ıyı durumda hormonlar ideal, olur %90 dedıler. Ne bilim kandım onlara5aa ise neden dondurmadilar ki canim yaa..4ba 4ab ler bile cok kaliteli görülürken seninki 5aa imiş bir de..Neyse olan olmus canim üzme canını ama bu kez oyle birsey olursa transferden sonra kesin dondur ısrar et..kiz ben 1 tane 4ba icin vs uğraşıyorum ya
Ben opudan sonra hep gununde adet oldum gecikme de 3 4 gun gecikir daha fazlasını sanmiyorum canim..
Ben 5.gün adet olmuştum canımİnsallah canımen az 2 transferlik cıksaydı diyorum, oncekınde 3 tane blast 5aa oldu, 2 tanesini koydular, dıger teki zaten tutar gozuyle baktıkları ıcın dondurmadılar, o kadar pişman oldum kı ısrar etmedıgime. Yenıden hormon yükledik vucudumuza
Bu arada yaklasık kac gunde adet olurum, 14 gun sonra mı olur yıne acaba
Bir dosyaniz var mi? Tum girisimlerinizi, tahlillerinizi, sonuclarinizi içeren? Eger ozelde yaptirdiysaniz tahlilleriniz ve bazi seyler e nabizda olmayabilir. Dosyanizla gidip durumu anlatirsaniz daha rahat ederseniz.
Özel dosya yapmadım canım. Himm ben daha pahalı sanıyordum. Bakalım tanıdık var hastanede,randevu ayarlayabilirsem iyi olurEvet biz yaptırdık ama devlette randevu bulamadık o yuzden ozelde yaptırdık 800 liraydı sanırım
Ooo o da çok erken sankiBen 5.gün adet olmuştum canım
Hayırlı olsun canım. Yarın öğlen 12 gibi ararlar seniBugün oldu opu 8 yumurta toplandı canım şimdi aramalarını bekliyorum artık
Evet doktor da erken olmuşsun demiştiOoo o da çok erken sanki
Evet ben de iki adet dinlenmiş olcam, olsun artık rahatladıkEvet doktor da erken olmuşsun demiştiama zaten 2 adet dinlendirmişti beni
Geçmiş olsun. Verdiğiniz şehir yoğun herhalde,aylar geçmiş üstünden. Ben de evrakla uğraşmak istemiyorum artık. Öyle deyince yapıyorlarsa iyi. Teşekkür ederim canımBiz Şubat'ta yaptırdık hala sonuç çıkmadı. 1 tane başka çıktı sadece trombofili falan kromozom hala bekliyorum.eşimle verdik .direk gittim anlattım kimyasal oluyor falan filan işte öyle verdik
Antalya'dayım .evet geçen gittim sordum tekrar 8 aya kadar dediler. Doktor dedi sonuç çıkmadan hiç birşey yapma ama daha beklemek istemiyorum belki transferden önce çıkar sonuçGeçmiş olsun. Verdiğiniz şehir yoğun herhalde,aylar geçmiş üstünden. Ben de evrakla uğraşmak istemiyorum artık. Öyle deyince yapıyorlarsa iyi. Teşekkür ederim canım
Olsun canım artık saglıklı bisekilde orada oldugunu biliyorsun zaman cabuk ge cerBayramdan sonra gel dedi ya çok uzun geldi cumartesi çağırır diye düşünüyordum
Ayy canım gozun aydın cok sevındım rabbim saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsşn kesinlikle katılıyorum benım hala Bi belirtin yok bugun 12. Gunum degerim de iyi cıktı cok sukur ama Bi belirti yok biraz biraz kasıgım da agrı oluyor ayaga kalktıgımda daha cok kimse umitsizlige kapılmasın belirti aramasın gercektenKizlar sizle bisey paylasmak istiyorum . Ben üc kere denemem oldu taze transfer oldum pko hastasiyim ve bisey fark ettim taze transfer oldugumda negativ oldugum zamanlar daha cok hamilelik belirtileri vardi daha cok kasik agrilarim bel agrisi meme hassasiyetii yani aklinizdan ne gecerse . Ve 4. denememde rahim dinlendirmesinden sonra amelyatsiz dinlenmis bi sekilde transfer oldum . Ve sadece size sunu söyleye bilirim evet bi gün hafif kahve rengi lekelenmem oldu bu zamana kadar 3 denememde olmamistii . Arada hafif adet gelicekmis gibi his oldu baslarda ama sonradan gercekten hatta suan positivim hic bi agrim sizim belirtim hic biseyim yok yani hic bi sekilde kendimi hamile hiss etmiyorum inanamiyorumda gercekten hic kalamicam diye düsünüyordum cünkü . Yani hep aramizdaki arkadaslar soruyor belirtileriniz nelerdi bunu bende soruyordum ama taze transferde amelyatdan dolayi aldigimiz ignelerden dolayi bu kasik cekmeler oluyor. Tabi her kadinda farkli buda bi gercek demek istedigim suki hic bisey hiss etmeyen belirtisi olmayan yol arkadaslarimiz hic ümitsizlige kapanmasin. Belirtisizde hamile kaliniyor. Vee düsünün ben cok sapsal bi insan olarak transferden sonra zar zor iki gün dinlendim annemin zoruyla daha sonra dügüne gittim oynadim trden almanyaya ucakla ucdum transferin 4. gününde eve geldi koca evdeydi tabi ben ordayken orasini siz düsünün kimseden yardim almadan camasirimi ev isimi temizligimi kendim yaptim alisverise gittim yürüyüse gittim. Ben evde durdukca uzandikca kaffayi yedim oldumu olmadimi diye Yatmak bana hic iyi gelmedi . Üc denememdede yattim vallah negativdi . Bu seferde dedim yatmicam yatmadim oldu . Tabikide yediklerime icdiklerime dikkat ettim bende bitkisel caylari icmedim kahve icmedim türk cayida icmedim daha cok sebze agirlikli beslendim meyvede cok yedim özellikle ananas arkadaslar bide cig kabak cekirdegi. Ve arkadaslar gercekten oldu ya simdi bende insallah kucagimada almayi nasip ederim allahim. Hayirli neyse o olur . Ama herzaman söyle dua etmisimdir allahim bir gün cocuk sahibi olursam bana yasadiklarimi unutturma . Okadar insan var bildigimiz bilmediklerimiz bizim gibi ugrasan bi cocuk görünce bile üzülen birini hamile oldugunu duyunca sevinip ama kendine üzülen.. cok hassas durumlar 6 senedir yasadigim icin cok iyi billiyorum . Allahim insallah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah
Cok haklısın canım ama ben keseden sonra degiştirme zorundayım benım tup bebek doktorunun muayyen ucreti 750 lira su durumda her ay verebilecek durumum yok benımde araştırmam lazım hic bırakmak istemıyorum doktorumu kendimi bastan beri ona emanet ettim insan bıraz korkuyor degişik lik olunca bakalım hayırlısıyla keseyi gorelim deBen nacizane su tavsiyede bulunayim 12 13. haftaniza dek takibinizi tup bebek hekiminizle yapmanizda fayda var. Ilaclariniz ve diger ayarlamalariniz icin. Bununla beraber bir normal kadin dogumcuyla da olmak isterseniz, en azindan simdi keseyi gormek icin, ben sahsen gidecegim ama bu benim tercihim. Tup bebek hekimini de bayram sonrasi ayrica gorecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?