- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 53
- 31
Bayramdan sonra gel dedi ya çok uzun geldi cumartesi çağırır diye düşünüyordumCok ıyı canım hadi gozun aydın cok sevindim rabbim tez zamanda kavuştursun kese için ne zaman cagırdı
Ay bana da ;( Tatile cikiliyor sanirimBayramdan sonra gel dedi ya çok uzun geldi cumartesi çağırır diye düşünüyordum
Yaa öyle mi diyorsun tek embriyo transferi oldum ben ama bilemedim
Emin ol aynı şeyi düşündüm 10.gün test yaptırmasam belki bu sıkıntıları yaşamayacaktım.Canım sen 12. Gunden sonrasını baz al ınsaallah saglıkla katlanırlar
Ya çok güzel bir şeyaman allahimm ..hic o düsünceyle koydurmamistim cünkü üc kere negativ aldigim icin hepde ikiser koYdurmustum. Amac birinden biri tutsunduu. Iki tane bebis gelirse ben büyük sok olurum hatta elim ayagim birbirine girer heralde .
Saol canım Allah razı olsun yordum senide helal et hakkınıBen ankarada 3 merkez denedim...
1.si gurgan klinik 2012 4 yumurta 1 tanesi 2.kalite 4.gune gitti negatif
2.si 2020 ankara bahceci 6 yumurtadan 1 tanesi 2.kalite 6.gune gitti negatif
3.su 2021 nisan ankara memorial 2 yumurta 2 side 1.kalite 5.gune gitti kimyasal gebelik oldu
4.su gene ankara memorial 2 yumurtadan 1 tanesi gelişti o da 1.kalite 5.gune gitti...
Yumurta sayim cok olsa idi eminim daha cok sayida giderdi Ankara memoriali ben öneririm canim...belki diğer merkezler de iyiydi bilemiyorum ama bende öyle olmadı...
Ama senin en az 3 4 tane 5.gun embriyon kalirdi onu biliyorum eminim..arkadasim da benim tavsiyemle Ankara memorial e basladi 6 yumurtasından 3 tanesi blast oldu donduruldu..
Yoedum seni yaNe uzun yazmışım yaw
Amin inşallah Rabbim buradaki herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sonuç olumsuz olursa tavsiyenizi mutlaka dikkate alacağım çok teşekkürler.Bu sefer yavrunuza saglikla kavusmanizi dilerim, insallah degeriniz kat kat artar. Ama bu kez de negatifle sonuclanirsa size ERA testi yapacak bir doktorla gorusmenizi tavsiye ederim sadece bir tavsiye.
Ya bende öyle düşündümAy bana da ;( Tatile cikiliyor sanirimBaska yerde gidip keseyi gorecegim dayanamayip galiba
Insaallah guzel katlanmalarla rabbım sevındırsınEmin ol aynı şeyi düşündüm 10.gün test yaptırmasam belki bu sıkıntıları yaşamayacaktım.
Ayyy canım çok sevindim zaten bir yumurta yetiyorKizlar son durumu hakkında bilgi alamamistim embriyomun mesaj attım aradilar1 yumurtam vardi zaten cok korkuyordum4.gun aksami blast olmus ve dondurulmuş 1 tane embriyom bekliyor beni orada
Bal arisutu propolis karışımını basladim bir de sabahlar incir.. tabi gunde 6 7 vitamin de kullanıyorum insallah agustosta sayim 1 değilde 2 3 olur
Saol canım Allah razı olsun yordum senide helal et hakkını
Canim benim hic.onemli degil benim faydam oldu ise.ne mutlu banaYoedum seni ya
Sagol kuzum benim yaa tazecik anneAyyy canım çok sevindim zaten bir yumurta yetiyorAllahım hayırlısını versin sana
Çok sevindimmmmm maşallah sanaKızlarr 2. beta hcg 360 şükürler olsunn doktorum cumartesi ultrasona çağırdıı
YaaaSagol kuzum benim yaa tazecik anne
Canim degerin cok cok guzel artmis bence canini sıkacak bir durum yokEmin ol aynı şeyi düşündüm 10.gün test yaptırmasam belki bu sıkıntıları yaşamayacaktım.
Amin çok teşekkür ediyorum. İnanın sayenizde keyfim yerine geldi. Çok umutsuzdum. Dilerim buradaki bütün anne adayları bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar.Canim degerin cok cok guzel artmis bence canini sıkacak bir durum yokcarsamba gunu de katlanacak insallah tutundu annesi
Çok sevindim canım gözün aydın massalh çok iyi degerKizlarrr suan elim ayagim titriyorr test sonucum geldi transferin 11. günü yaptirdim 573 hcg ciktiiiiSevinmekten cok agldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?