Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Çok bilmek işe yaramıyor bazen. Belirtileri net bilmesem, okumasam belki de bu kadar sıkıntıya sokmayacaktım kendime. Bana da bişeyler oldu bu ay deyip geçecektim. Yola devam ediyorum tabi ki ama o kadar şeyi kendime yaşatmışım ki hamileyim diye düşünüyordum olmadığını anlayınca üzüldüm. Yoksa burada bebek için yıllarını verenler var onlara büyük ayıp etmiş olurum, Rabbimin de gücüne gider.

Kan testi yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum. Üstüne görmedeki kanla regl kanı farklı bence. Sanırım gördüğünde anlıyorsun. Kanın rengi ve miktarı farklı.

Sen yine de ümitvar ol, senin BAT geçmedi daha. BAT birkaç gün geçmeden de test yapma.

"Çok bilmek işe yaramıyor bazen." en doğrusu bu sanırım çok güzel söylemişsin. Test falan yapmayacağım merak etme o bir kerelik hevesti sanırım geçti bitti.

Hayırlısını diliyorum senin için. Cümlelerini okurken küstüm oynamıyorum işte diyen bir kız çocuğunun hüznünü hissettim. Üzme kendini,, dermansız derdimiz yok şükürler olsun,,, ayak uyduralım zamana bakalım neler getirecek bize..

oy canim gecmis olsunnn bebisim benim haziran kirmizi cicekleri acti da kurudu bille simdi temmuzu bekliyorum ay adet gelse bile sevinicem kiz pco magdurlarindanizz mademmm

Merhabalar canlar bu sabah gıremedım netim yok tu şimdi geldi nasıl olduysa sanırım o da sıcaklardan kafayı yemiş durumdaşunu anladımkı güne sizlerle başlamak cok guzelmiş sizsiz ne kötüymüş gün vallaa

kızlar bugün yine nöbetçiyimmmm(( ama hastanemizde bu akşam film çekilicekmişşş belki bende oynarımmm yönetmen belki beni başrolde oynatır bende bu güzellik cazibe varkennn ooooo o yönetmen başrolde oynayan kızı anında kovar ahahahaha.filmde oynarken size el sallıcam kadınlar kulübündeki arkadaşlarıma selam söylicemmmm.

Ayyy hiç artiz arkadaşım olmamıştı

hadi yaaa
hayatımmm hastanede film çekiliceğini bilseydim sabahtan kuaföre gider gelin topuzu yaptırıp üzerinede porselen makyaj yaptırırdımmm(dermişimmmm)

Adı ne kızzz öğrende bıze haberdar et kacırmayalım hatta seyrederken derım aha bakın bu kız benım en yaın dostum artiz gibidir maşallah der hava atarım

Adı ne kızzz öğrende bıze haberdar et kacırmayalım hatta seyrederken derım aha bakın bu kız benım en yaın dostum artiz gibidir maşallah der hava atarım
hadiii yaaa ama diyeceksiinn ok suya düşen balık mı sudan çıkmış balıkmı değişik birşey tam öğreneyim söylerimmm

nasıl yani ne ihaneti kim ihanet etttiii ne oluyor yaaa banada anlatın

mağazamda iki tane bayan çalıştırıyordum arkamdan iş cevirmişler şirket bilgilerini aktarmışlar müşterileride çalıp benim çalıştığım firmayla çalışıp kendilerine yeni mağaza açacak kadar parayıda cukkaladıktan sonra yer tutmuşlar iyimi
ya ne insanlar var...

ahlaksızlarrr ne biçim insanlar var yaaaa töğbe töğbe

Bazen ALLAH'tan dua isterken ALLAH'ım hakkımda hayırlıssa ver deriz,sonrada hakkımızda hayırlı olanı verdiğinde biz beğenmeyiz.Hz.ALİ(r.a)şöyle dua ederdi:ALLAH'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olanıda gönlüme razı eyle...Bu dua ile hayırlı cumalar canlarım....

Son düzenleme:
günaydınnn herkese hayırlı cumalar

günaydın güzel annee :)) hayırlı cumalarımız olsun inşallahhh

günaydın eceliiii, ne güzel dua etmişsin, hayırlı cumalar sana da, Allah hakkımızda hayırlısını versin ve hayırlısına sabretmeyi nasip etsin inşallah

ne güzel bi dua tam benim ruhuma göre şu sıralar. neyse

bugün doktor günümüzdü gittik bebeişkoyu gördük doktor 10 haftalık dedi ama bana göre 11 haftalık. kan testi yaptı tekrardan saat 2 de çıkıcak. bebeişko hareketli ve canlı bi ruh halindeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…