- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.861
Canım üzdün beni de sabah sabah kıyamam yaa... Üzülmek yok ama yaa engel yok bir şey yok kendi kendimizi dolduruyoruz sanırım. Bende ezberledim artık belirtiler yapılması lazımlar şunlar bunlar okumadığım site kalmadı.. Hayır ne var bu kadar dicem ama yinede aklım testlerde..çok başka bir heyecanmış ..
Sen kan testi yaptırdınmı bu arada ? üzerine görme denen bie şey var duydunmu hiç ?
Çok bilmek işe yaramıyor bazen. Belirtileri net bilmesem, okumasam belki de bu kadar sıkıntıya sokmayacaktım kendime. Bana da bişeyler oldu bu ay deyip geçecektim. Yola devam ediyorum tabi ki ama o kadar şeyi kendime yaşatmışım ki hamileyim diye düşünüyordum olmadığını anlayınca üzüldüm. Yoksa burada bebek için yıllarını verenler var onlara büyük ayıp etmiş olurum, Rabbimin de gücüne gider.
Kan testi yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum. Üstüne görmedeki kanla regl kanı farklı bence. Sanırım gördüğünde anlıyorsun. Kanın rengi ve miktarı farklı.
Sen yine de ümitvar ol, senin BAT geçmedi daha. BAT birkaç gün geçmeden de test yapma.
yerleştim canım 16 haziranda taşındık 2 günde ev yerleşti şükür... adet geliyorum diyo sanki bugün 23. gün.. ben mantar oldumdaonunla uğraşıyorum kaç gündür.. önceki mantar olduğumda bi antibiyotik vermişti doktor onu kullanıyorum dünde fitil aldım eczaneden sonra antibiyotik kullanıcam diye bide test alayım dedim.. testi yaptım dün negatif çıktı.. en azından ilacı gönül rahatlığıyla içerim dedim bu ayda bebiş yok zannımca... kasıklarıma hafif baskı yaptığımda çok ağrıyo enfeksiyon var baya sanırım.. doktora gitsem iyide hiç gitmek istemiyorum.. dün ayşem bi krem adı verdi onun siparişini verdim bugün kullanırım inşallah.. benden haberler bunlar.. sen ne yaptın bebişim..? geldimi kırmızılar..?
ihanete uğradım hemde mağazamda çalıştırdığım kızlar yüzünden iyimi
seniii seviyoruummmmm (ne yalakaca oldu ama) hahahahahaMerhabalar canlar bu sabah gıremedım netim yok tu şimdi geldi nasıl olduysa sanırım o da sıcaklardan kafayı yemiş durumdaşunu anladımkı güne sizlerle başlamak cok guzelmiş sizsiz ne kötüymüş gün vallaa
nasıl yani ne ihaneti kim ihanet etttiii ne oluyor yaaa banada anlatınihanete uğradım hemde mağazamda çalıştırdığım kızlar yüzünden iyimi
kızlar bugün yine nöbetçiyimmmm(( ama hastanemizde bu akşam film çekilicekmişşş belki bende oynarımmm yönetmen belki beni başrolde oynatır bende bu güzellik cazibe varkennn ooooo o yönetmen başrolde oynayan kızı anında kovar ahahahaha.filmde oynarken size el sallıcam kadınlar kulübündeki arkadaşlarıma selam söylicemmmm.
hadi yaaaAyyy hiç artiz arkadaşım olmamıştı
hadi yaaa
hayatımmm hastanede film çekiliceğini bilseydim sabahtan kuaföre gider gelin topuzu yaptırıp üzerinede porselen makyaj yaptırırdımmm(dermişimmmm)
hadiii yaaa ama diyeceksiinn ok suya düşen balık mı sudan çıkmış balıkmı değişik birşey tam öğreneyim söylerimmmAdı ne kızzz öğrende bıze haberdar et kacırmayalım hatta seyrederken derım aha bakın bu kız benım en yaın dostum artiz gibidir maşallah der hava atarım
hadiii yaaa ama diyeceksiinn ok suya düşen balık mı sudan çıkmış balıkmı değişik birşey tam öğreneyim söylerimmm
nasıl yani ne ihaneti kim ihanet etttiii ne oluyor yaaa banada anlatın
mağazamda iki tane bayan çalıştırıyordum arkamdan iş cevirmişler şirket bilgilerini aktarmışlar müşterileride çalıp benim çalıştığım firmayla çalışıp kendilerine yeni mağaza açacak kadar parayıda cukkaladıktan sonra yer tutmuşlar iyimi
ya ne insanlar var...
günaydınnn herkese hayırlı cumalar
Bazen ALLAH'tan dua isterken ALLAH'ım hakkımda hayırlıssa ver deriz,sonrada hakkımızda hayırlı olanı verdiğinde biz beğenmeyiz.Hz.ALİ(r.a)şöyle dua ederdi:ALLAH'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olanıda gönlüme razı eyle...Bu dua ile hayırlı cumalar canlarım....
Bazen ALLAH'tan dua isterken ALLAH'ım hakkımda hayırlıssa ver deriz,sonrada hakkımızda hayırlı olanı verdiğinde biz beğenmeyiz.Hz.ALİ(r.a)şöyle dua ederdi:ALLAH'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olanıda gönlüme razı eyle...Bu dua ile hayırlı cumalar canlarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?