- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.701
Bircok ilac kullandim suan hamilede kalsam plaquenil kullanmaya devam edecekmisim dr ole soyluyor.sagligim suan iyi ama yinede ilaci kesmiyor.bende acaba diyorum dogum sonrasi bi atagi engellemek icin mi hastaligi yinede bastiriyor?Canım aynen iltihaplı romatizma benimkide.Doktorum bagısıklık sisteminin kuvvetlenmesi için hamilelik önerdi.
Hastalıgım cok fena bi durumda degil su sıralar iyiyim.
Günde 4 mg. kortizon kullanıyordum birkaç ay oldu bırakalı.Durum böyle..
Canım doktora göründün mü, iltihap olabilir allah korusun. Benim 26 haziran ilk evlilik yıldönümüm:) aslında 2 yıl istemiyorduk borçlarda dolayı. Sonra birden istemeye başladık 2 ay korunmadık ve hemen oldu çok şükür:) Öyle özel bişe de yapmadım,yumurtlama gününe baktım sadece. O hafta gün aşırı oldu. Çok kafaya takmamak gerek bence.herkes bunu söylüyo ve doğru da. Göğüs ağrısı da batma şeklinde olmuştu benm,iğne batar gibi ve kasık ağrısı vardı
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN
tuze – bat HAMİLEEEE
ceyz- bat HAMİLEEEE
gamzelihatun HAMİLEEEE
egzantrikressam HAMİLEEEE
earlgrey HAMİLEEEE
dfa_17 HAMİLEEEE
tiwinky HAMİLEEEE
esra59 HAMİLEEEE
nazelmas_41 HAMİLEEEE
nagishe - bat 12 haziran
kardelen44 - bat 10 haziran
nurran- bat 18-19 haziran
supersin21 - bat 16 haziran
havvam87- bat 15 haziran
ciddeli- bat 5 haziran
divinty- bat 14 haziran
viole- bat 21 haziran
h_derya- bat 1 haziran
Banu_K- bat 15 haziran
3522- bat 17 haziran
EnginSena- 28 haziran
Eceli54 – 30 haziran
aysem_kas- 5 temmuz
elif_87 - 5 temmuz
38OZLEM38 - 6 haziran
54julye - 31 haziran
Acemiperi -27 haziran
deryaf -26 haziran
oskee - 30 haziran
Juliaa - 23 haziran
senayyilmaz -Beklemede
ebru_1907 - 30 haziran
mulbery - 16 haziran
9ay - 16 haziran
reyyan87 - 15 haziran
scarlet82 - 17 haziran
ayvareceli - 24 haziran
nrkny - 22 haziran
rocka - 18 haziran
nagishe - 12 haziran
sarısın27 - 24 haziran
TEMMUZ LISTEMIZ
Ozgeozal 2 temmuz
Pembemasal 10 temmuz
Opsesiff 3 temmuz
Zuzu19 8 temmuz
Ayvareceli 18 -20 temmuz
Serpil_melis 10 temmuz
Reyyan87 21 temmuz
Beyazkurdela 20 temmuz
Littlebridie 5 temmuz
Juliaa 18 temmuz
Missyaman 1 temmuz
Banu_K 11 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
arkadaşlar herkeze günaydın hepimiz için güzel bir gün olsun inş size bişey sormak istiyorum ben 26 MART 26 NİSAN 24 MAYISTA regli oldum son 3 aydır çok düzenliydi yine 30 günde bir olduğumu düşünürsek 22 HAZİRANDA yani dün regli olmam gerekiyordu 3 gündür karnım ve belim ağrıyor belim sürekli ağrıyo ama ayağa kalkıp gezdiğimde karnım daha çok ağrıyor ve ağrılar sürekli değil aralıkla gelio geçiyo sizce bu neden olur hamile olsam böle olurmu test yapmak istemiyorum yine tek çizgi görmekten korkuyorum sizce ne olablir yada ne yapmalıyım ?miğde bulantım yok başdönmesi yok sadece gögüslerim çok acıyor okadar
zaten sanıldığının aksine zırt diye baş dönmesi mide bulantısı yapmaz onlar 6. haftadan sonra başlar. en önemli belirtisiki ben bunu yabancı sağlık sitelerinden bile okudum gögüs hassasiyeti, ağız kuruluğu bu ikisine dikkat et. bence hamilesin şekerim hayırlı olsun demek isterim
Benimde dün test günüydü idrar testi yaptım negatif çıktı
Adetimi bekleyeceğim simdi. Ama adet belirtisi falan da yok ya. Normal adet gunüm 27 si falan. Ama aşılamada erken geliyor degil mı adet? Yoksa ilaçlar geciktiriyor mu? Bakalım ne zaman gelecek? Hayırlısı artık.
tamam cnm bencede artık gitmem gerekiyo ama perşembe gidebilirim ancak çünkü temiz olmam lazım alttan felan bakar çünkü doktor...
maşallah allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş bende bu hafta içi gidicem in bebegimi görürüm
Slm kızlar dün ikili test için dr a gitmiştim dr cinsiyetini söylememişti ama ben görmüştüm doğru görmüşüm bugün başka dra gittim oğlummmm oluyomuş teyzeleri bitane paşa geliyo bana
günaydın kızlar nasılsınız ben çok yorgunum bide nöbete geldim.kaç gündür misafir vardı offf offf nöbet bitermi
gunaydın tatlıskom gecmıs olsun ya sayılı gun cabuk gecer bı de mısafırler hıc cekılmez farkındayım tatlım ama nobetın bıtınce acısını cıkartırsın gezmenın romantık gecelerın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?