Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

adetin3.günü giyosun ben800 tl ye yaptırdım özelde oldugu için benim ssk karsılamadı aşılama olduktan yaklasın12.15 gün geçicekmiş evet bekleme süreci deli ediyo insanı strese giriyo insan

Kızlaaar dr.dan geldim az önce beta hcg 169 çıktı,dr çok ilgili biri değil hamilesin dikkat et dedi sadece,sonra ablamı aradım o da dr.,riskli bir değer dedi,sevinemedim,şu an korkuyorum sizce nasıl bir değer:18:

Son düzenleme:

bak ağrım var diyordun ama hamileymişsin... gözün aydın ben değerlerden anlamıyorum ama. bence hamileysen hamilesindir :) çok sevindim...

169 cıktıysa kesin gebesin canım benim arkadasımın 46 cıktı ama değerleri sonra yukseldi.değerlerin bidaha baktırdığında düşmemişse problem yoktur merak etme.2 gün sonra tekrar tahlil yaptır istersen için rahat etsin tatlım ..değerinin 2 katına çıkmış olması lazım.

Kızlar bilin bakalım kim hamile ?
cevap:Eltim. Az önce aradı,test pozitif dedi,tebrik ettik ailecek,sonra eşim biz hep beraberdik bunlar ne ara yapmışlar bu bebeği dedi,nedeni ise kayınvalidem hastalandı,apar topar memlekete gitmiştik,1 hafta hastanede ,1 haftada evde kaldık,anlayacağınız çok zor günler geçirdik ama eltimlere pekde zor gelmemiş o günler.Hanımefendi seneye düşünüyordu,eylül,ekim dediler sonrada temmuz,bu ay benim kaldığımı duydular ve hemen icraata başlamışlar.Biz evde karı koca hangi odalarda yattığımızı bilmezken millet yarış halindeymiş,karisli insanlardan sen bizi koru yarabbim.

inanmıyorum maşaallah canım yani hani sen demiştinde bu kadarınıda beklemiyodummmm...

oyyy Allah yardımcın olsun... arkadaşım böyle insanları anlamıyorum hamile olduğunu duyunca yarış eder gibi kııııı maşaallah diyorum Rabbim hemencecik vermiş

Ohoo tatlim daha 9 gun mu var,naptin;-) sen yenisin galibaa;-) daha cookk erken sunu unutma adetini bir gun gecmeden test yapma tatlim saglikli olmaz birazcik sabir cok zor ama... 9 gun onceden kanda bile belli olmaz o kdr erken yanii:-S neyse zaten nickinden de belli acemiperi olduugun... Birde adet belirtisiyle hamislik belirtisi cok benzer bulgular bu yuzden yumurtlama donemini yeni gecmissin ya hamislige hazirlaniyo yada regle birazcik sabredersen cvbin hazir;-) ama belirtilerine cok takilma hayal kirikligi yasamani istemem ben her ay aglama krizine giriyordum bikac ay haric alistim herhalde... Sloganimiz no stress yes bebekk:-D

Arkadaslar haziran 17 de regl olmam gerekiyordu olamadim hala yook goguslerim aciyor ve sis regl sancim var dewamli wc ye gidiyorum ama bisi yok hafifde akintim var sizce test yapsam evde cikarmi noolur yazi

tatlım adetin düzenliyse ve stres ve psikolojik degilse kesin hamissindir. hemen bi idrar testi yap varsa çıkar ama bende geç çıkıyo mesela ama yap sonrada kan ver ok. hadi yarın hayırlı haberlerle don ok. hayırlısı olsun adına...

tebrikler tatlım korkutmasın kımse senı... Sen hamılesınnn dıkkat et kendıne hareketlerıne yemene ıcmene.. Bı hamıs kolay gelmıyo bu gunlere:) tebrıkler...

Allah her kulunu yaratırken farklı özellikler nasip etmiş,benim en sevmediğim yönüm daha doğrusu beni karamsarlıklara iten ve anı bile olumsuz yaşamama neden olan özelliğim aşırı derecede geleceği görmem.Herkes bunu Allah ın bir lütfu olarak değerlendirir tabiki ben de,ama gelin görünki bunun olumsuzluğunu da yaşamıyor değilim.İş yerimizde bundan 6 ay önce resmi gazetede KHK yaralandı.Yandık bittik öldük dedim,mahvolacağız,bu deniz öyle kabaracakki sığınacak liman bulmalıyız,dalgalara karşı gelmek için ya set kurmalıyız ya da sörfü öğrenmeliyiz dedim,millet abartma,herkese ne oluyorsa bize de o olacak dediler ve şuan çoğu gece ıssız ıssız ağlıyorlar,emekliliği gelmişleri sürdüler,bi arkadaş sürgünü kabullenemedi intihar etti,anlatmak istediklerimi şimdi yaşıyorlar.Bana tutunanlar şuan rahat çünkü hem kendimi hem de onları korudum.Gelgelelim eltime.benden 7 yaş küçük,çocuklu çocuktur kendisi.Babası ve eşinin maddi gücünden dolayı çalışmayan,evde canı sıkılan ve diğer gelinlerle yarışan bir arkadaşımız.Eskiden çokkk severdim,herkes eltilerin anlaştığını sizde görmüştük dediler ama nazara geldik demek ki,hayat böyle işte hep acı hep acı.

tuzem sıkma canını bebişin var karnında annişi, sıkıntı stres yok dünyaya mutlu huzurlu bebişler getirelim ok...

Ben de bu akrabalar,böyle müdürler varken az zor benim stresimim olmaması.Kayınvalidem aradı,oğlum amca oluyorsun dedi,kadın mutlu mesut.Haberi yokki biz hastane köşelerinde kırık koltuk üstünde hamile hamile uyumayıp sabah ezanları dinlerken,kendisi acıdan kıvranırken ve gram uyumazken benim elti..... tövbe tövbe düşünmesi bile kötü ressamım.Kadında bi torun daha geliyor diye şen şakrak.Zaten ilk çocuğuda sezaryendi,bu da öyle olacak ve doğum tarihlerimiz çakışacak.İstemiyorum zaten kimsenin gelmesini,oturup baksınlar gelinlerine.Ben 5 yıl nasıl hastalara baktım kendime mi bakamayacağım.Ben eltim ilk çocuğuna doğum yaptığında izin aldım yanına gittim,doğumuna girdim,herşeyini ben yaptım ,hastanede şifayı kaptık,evde ateşler içinde yandık.Sanki ben 10 kere doğuracağımya olsun bunda gelmesin diğerlerinde yanımda olsun yeter diyebilsem kahrolası vicdanım rahatlayacak.

tebrikler tatlım korkutmasın kımse senı... Sen hamılesınnn dıkkat et kendıne hareketlerıne yemene ıcmene.. Bı hamıs kolay gelmıyo bu gunlere:) tebrıkler...
Sağol canım,değer yükselmeden sevinemeyeceğim sanırım:85: isteyen herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini inşallah tez zamanda.

bak ağrım var diyordun ama hamileymişsin... gözün aydın ben değerlerden anlamıyorum ama. bence hamileysen hamilesindir :) çok sevindim...

ağrım hala var rocka,normal midir bilmiyorum,aynı regl ağrısı devam ediyor belli aralıklarla,hiç de hamilelik belirtim yoktu sürpriz oldu cidden.

Öyle yapacağım canım 2 gün sonra tekrar test yaptırmadan içim rahat etmeyecek.inşallah düşmez de her şey yolunda gider,böyle olumlu örnekler de rahatlatıyor sağolun vallahi,inşallah herkese sağlıklı bebekler versin Rabbim.

canım benimmmm doğru söylüyosun zaten insanız elimizde olmadan canımız sıkılıyor. insan bazı şeyleri hazmedemiyor, ama eşin senin yanındaysa üstesinden gelirsin zaten seni görmesemde sözlerinden tanıdığıma göre güçlü birisin... tekrar edicemmmmm ne olurrrr bebiş için takma kafana tatlım... bazı şeyleride duymazdan gel...

Gebeliğin en sevmediğim yanı bu sulu gözlülük,sen de olmasan kim anlayacaktı beni gece gece.İs yerindekilere daha hamileyim diyemedim,kör olası bir düğüm var boğazımda.Ancak size anlatabiliyorum.Aslında eltimede üzülüyorum,eşi hiç yardım etmez,çocuğu sadece sever bu kadar,kadın kendi kendini yakıyor aslında.Aman napim onu düşün bunu düşün.Ressamım sana nasıl teşekkür etsem azdır.Sosyal bir varlık olan şu arkadaşın bugün bunları birilerine aktarmasaydı çatlardı.Çok sağol bidenem.Allah rahatlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…