- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.461
Dmk bende gecen ay 10.79 du ertesi gun adet oldum kimyasaldi dmk,bu ikinci oluyo bana nie tutunamiyorkii neysee dmk ki sonrasinda muradina eriyorsun. Darisi basima ne diyim.
Bana bu konuda yardım edermısın canım bende bu ay aşı yaptırmak ıstıyorum da sorularım başlıyooooo sıkı dur
1)adetın kacıncı gunu gıdılıyor
2)fıyatları ne cıvarda
3)ssk karsılıyormu
4)asılama olduktan sonra kac gun gecmesı gerek
5)bekleme surecı ınsanları delırtıyormu
6)tedavı sonucuböyle oluyormusun
SEVGİLERİMLE....
Kızlaaar dr.dan geldim az önce beta hcg 169 çıktı,dr çok ilgili biri değil hamilesin dikkat et dedi sadece,sonra ablamı aradım o da dr.,riskli bir değer dedi,sevinemedim,şu an korkuyorum sizce nasıl bir değer:18:
Kızlaaar dr.dan geldim az önce beta hcg 169 çıktı,dr çok ilgili biri değil hamilesin dikkat et dedi sadece,sonra ablamı aradım o da dr.,riskli bir değer dedi,sevinemedim,şu an korkuyorum sizce nasıl bir değer:18:
arkadaşlar yarın kan tahlili yaptırıcam dualarınızı bekliyorum
Ben de yaptıracağım,hem de ultrasona gireceğim,Allah yardımcımız olsun
Kızlar bilin bakalım kim hamile ?
cevap:Eltim. Az önce aradı,test pozitif dedi,tebrik ettik ailecek,sonra eşim biz hep beraberdik bunlar ne ara yapmışlar bu bebeği dedi,nedeni ise kayınvalidem hastalandı,apar topar memlekete gitmiştik,1 hafta hastanede ,1 haftada evde kaldık,anlayacağınız çok zor günler geçirdik ama eltimlere pekde zor gelmemiş o günler.Hanımefendi seneye düşünüyordu,eylül,ekim dediler sonrada temmuz,bu ay benim kaldığımı duydular ve hemen icraata başlamışlar.Biz evde karı koca hangi odalarda yattığımızı bilmezken millet yarış halindeymiş,karisli insanlardan sen bizi koru yarabbim.
Adetim gecikmedi daha 9 gün var. Ama akıntım çok, sarımtırak renkte. Karnım da şiş. Afedersin gaz var sanki. Batıyor gibi. Rahatsız ediyor bayağı.
Mantar olma ihtimalinden korkmuştum ben de. Pazar sabah yapmıştım testi şimdi yapsam ne değişir bilemiyorum
Sağolasın cevap için
Arkadaslar haziran 17 de regl olmam gerekiyordu olamadim hala yook goguslerim aciyor ve sis regl sancim var dewamli wc ye gidiyorum ama bisi yok hafifde akintim var sizce test yapsam evde cikarmi noolur yazi
kızlaaar dr.dan geldim az önce beta hcg 169 çıktı,dr çok ilgili biri değil hamilesin dikkat et dedi sadece,sonra ablamı aradım o da dr.,riskli bir değer dedi,sevinemedim,şu an korkuyorum sizce nasıl bir değer:18:
inanmıyorum maşaallah canım yani hani sen demiştinde bu kadarınıda beklemiyodummmm...
oyyy Allah yardımcın olsun... arkadaşım böyle insanları anlamıyorum hamile olduğunu duyunca yarış eder gibikııııı maşaallah diyorum Rabbim hemencecik vermiş
tuzem sıkma canını bebişin var karnında annişi,sıkıntı stres yok dünyaya mutlu huzurlu bebişler getirelim ok...
Sağol canım,değer yükselmeden sevinemeyeceğim sanırım:85: isteyen herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini inşallah tez zamanda.tebrikler tatlım korkutmasın kımse senı... Sen hamılesınnn dıkkat et kendıne hareketlerıne yemene ıcmene.. Bı hamıs kolay gelmıyo bu gunlere:) tebrıkler...
bak ağrım var diyordun ama hamileymişsin... gözün aydın ben değerlerden anlamıyorum ama. bence hamileysen hamilesindir :) çok sevindim...
169 cıktıysa kesin gebesin canım benim arkadasımın 46 cıktı ama değerleri sonra yukseldi.değerlerin bidaha baktırdığında düşmemişse problem yoktur merak etme.2 gün sonra tekrar tahlil yaptır istersen için rahat etsin tatlım ..değerinin 2 katına çıkmış olması lazım.
Ben de bu akrabalar,böyle müdürler varken az zor benim stresimim olmaması.Kayınvalidem aradı,oğlum amca oluyorsun dedi,kadın mutlu mesut.Haberi yokki biz hastane köşelerinde kırık koltuk üstünde hamile hamile uyumayıp sabah ezanları dinlerken,kendisi acıdan kıvranırken ve gram uyumazken benim elti..... tövbe tövbe düşünmesi bile kötü ressamım.Kadında bi torun daha geliyor diye şen şakrak.Zaten ilk çocuğuda sezaryendi,bu da öyle olacak ve doğum tarihlerimiz çakışacak.İstemiyorum zaten kimsenin gelmesini,oturup baksınlar gelinlerine.Ben 5 yıl nasıl hastalara baktım kendime mi bakamayacağım.Ben eltim ilk çocuğuna doğum yaptığında izin aldım yanına gittim,doğumuna girdim,herşeyini ben yaptım ,hastanede şifayı kaptık,evde ateşler içinde yandık.Sanki ben 10 kere doğuracağımya olsun bunda gelmesin diğerlerinde yanımda olsun yeter diyebilsem kahrolası vicdanım rahatlayacak.
canım benimmmm doğru söylüyosun zaten insanız elimizde olmadan canımız sıkılıyor. insan bazı şeyleri hazmedemiyor, ama eşin senin yanındaysa üstesinden gelirsin zaten seni görmesemde sözlerinden tanıdığıma göre güçlü birisin...tekrar edicemmmmm ne olurrrr bebiş için takma kafana tatlım... bazı şeyleride duymazdan gel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?