- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.281
kızlar biliyosunuz sat tarihim belirsiz olduğu için ne zaman yapıcağımı bilemedim ama ablamlarda kaldığım için tüm ısrarlara dayanamayıp dün aldığım testle bu sabah yaptım ve 2 çizgi çıktı...pembişcim hamilelik listemize benide ekleyebilirsin.
Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda bu güzel duyguyu tattırsın.
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorummmm hepinizi öpüyorum . ben 2 aydır bebiş istiyodum ama Rabbim beni bu ay sevindirdi. demek oki Rabbim ne zamanı uygun görüyosa o zaman oluyor... şimdi belirtilerim şöyle oldu diğer aylardan farkı çok acıkıyodum sürekli bişeyler atıştırıyodum göbeğimin en alt kısmında ara ara seyirmeler oluyodu ve bu ay göğüslerim o kadar çok sızlamadı arada hafif hafif hissettim. kasık ağrısı diğer ayda olduğu gibi yaşamadım.
kızlar demiştim ablamla şehir dışındaki ablama gidicem diye şu an ordan yazıyorum. hadi bi test al merak ettik dediler ve sabah yapınca inanamadım ilk saniyede çizgi netleşti ve diğer çizgiye o kadar yakındıki sabah namazı yeğenlerim sesime uyandılar.eşimede telden aradım hayatım 1 temmuz evlilik yıldönümümüzya sana bir hediye aldım dedim ve ne aldın söylesene dedi tekrar baba oluyosun hayatım dedim ses yok ordamısın dedim sesi titreyerek gerçekmi dedi sonra ağladı.. :2:heyecandan herkesi aramış .
biraz uzun oldu ama sizinle paylaşayım istedim.
Rabbim tez zamanda bu duyguyu yaşatsın.
tuzemmmm yettim gariiiii...............
Kızlareşimde sol varikosel varmış pazartesi ameliyat olacak
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorummmm hepinizi öpüyorum . ben 2 aydır bebiş istiyodum ama Rabbim beni bu ay sevindirdi. demek oki Rabbim ne zamanı uygun görüyosa o zaman oluyor... şimdi belirtilerim şöyle oldu diğer aylardan farkı çok acıkıyodum sürekli bişeyler atıştırıyodum göbeğimin en alt kısmında ara ara seyirmeler oluyodu ve bu ay göğüslerim o kadar çok sızlamadı arada hafif hafif hissettim. kasık ağrısı diğer ayda olduğu gibi yaşamadım.
kızlar demiştim ablamla şehir dışındaki ablama gidicem diye şu an ordan yazıyorum. hadi bi test al merak ettik dediler ve sabah yapınca inanamadım ilk saniyede çizgi netleşti ve diğer çizgiye o kadar yakındıki sabah namazı yeğenlerim sesime uyandılar.eşimede telden aradım hayatım 1 temmuz evlilik yıldönümümüzya sana bir hediye aldım dedim ve ne aldın söylesene dedi tekrar baba oluyosun hayatım dedim ses yok ordamısın dedim sesi titreyerek gerçekmi dedi sonra ağladı.. :2:heyecandan herkesi aramış .
biraz uzun oldu ama sizinle paylaşayım istedim.
Rabbim tez zamanda bu duyguyu yaşatsın.
COK sevındım canım Allah bızlere de bu duyguyu yasamayı nasıp etsın dualarını eksık etme Allah kucagına saglıklı hayırlı bıe evlat almayı nasıp ettsın
Benim bat tarihim 17 haziran ama bugün erkeen gebelik testi yaptim ve sonuc yine hüsran
günaydın kızlarrr inşllah bugünde güzel habverlker alırız inşallahhh
Gunaydın canım InsAllah alırız ben artık gelecek aya kaldım moriii kızlar ne yapma
kız hamiş nasılsın bakyımmmm nasıl bir duygu
kızlar biliyosunuz sat tarihim belirsiz olduğu için ne zaman yapıcağımı bilemedim ama ablamlarda kaldığım için tüm ısrarlara dayanamayıp dün aldığım testle bu sabah yaptım ve 2 çizgi çıktı...pembişcim hamilelik listemize benide ekleyebilirsin.
Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda bu güzel duyguyu tattırsın.
günaydın kızlar yeni hamişimiz nasılsın bakalım
canım çok güzel anladımki kafaya takmamak çok önemliymiş bu ay yumurtlama o bu hiç hesap yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?