Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

yok canım daha çatlamadı zaten ama çok kaşınıyo ya bende tırnaklarımla kaşıyorum oda çatlağa neden oluyomuş canım kaşıdıkçada çatlağa neden oluyomuş . yuk kuzum yaa daha hiç karnım yok benim kayınvalidem gülüyo hiç karnım yok diye :) bende bebek yağı alıcam sen hangisini kullanıyosun hayatım ben karar veremedim

daha normal olmaması takma kafana benimde hafif hafif çııkmaya başladı aslında şöyle sabah kalktığımda ayva göbeği gibi birsey var ama gün içinde yedikçe içtikçe büyüyor gece görsen iyice şişiyor , çok enteresan....johnson s baby kullanıyorum ben ama ilerki aylarda kakao yağı denilen şeyden alıucam doktorlar da onu tavsiye ediyorlarmış hep yaz tatilinde bronzlaştırırda sağlıklı birseymiş :):))

aman çok büyük olmasıda iyi değil zaten tatlım kküçük olması iyidir ben hem bebek yağı hemde kullana bilirsem kakao yağı ikisinide kullanmak istiyorum ..

Yavriler nasilsiniz? Ben sizi ozlemisim valla ama cokta ilerlemiyor goruldugu uzre. Ama okumak kolay oluyor boylede benim vucudum kasiniyor sicaklardan ve iki gundur topuklu ayakkabi giydigimdenmi bilmiyorum ama. Ayaklarimin alti yaniyo gecelerii anlamadim gitti esim soguk suyla havlu islatip sardi ayaklarimaa:-o

geç döllenmeyse çıkmayabilir. ama benim de düzenliydi. denemelere başladıktan sonra düzenim bozuldu.

aman çok büyük olmasıda iyi değil zaten tatlım kküçük olması iyidir ben hem bebek yağı hemde kullana bilirsem kakao yağı ikisinide kullanmak istiyorum ..
ewet biz büyümeyelim bebişler büyüsün yeter , önemli olan vucüdün nemli olması ....yağlı pehlivanlar gibi gezmemize gerek yok yani :):)

ben iyiyim seni takip ediyorum tatlım , insan hamileyken daha ateşli oluyor sanki topuklu ayakkabıda tabanlarını yakıyor olabilir banada oluyor çünkü bol bol yıka ayaklarını bende eve gidince balkon yıkıyorum ıslak ıslak sulu sulu basıyorum çok hoşuma gidiyor...

ewet biz büyümeyelim bebişler büyüsün yeter , önemli olan vucüdün nemli olması ....yağlı pehlivanlar gibi gezmemize gerek yok yani :):)

ben iyiyim seni takip ediyorum tatlım , insan hamileyken daha ateşli oluyor sanki topuklu ayakkabıda tabanlarını yakıyor olabilir banada oluyor çünkü bol bol yıka ayaklarını bende eve gidince balkon yıkıyorum ıslak ıslak sulu sulu basıyorum çok hoşuma gidiyor...

nasılsınız bakalım. uzun zamandır giremiyodum siteye, bende hala tık yok desem( çok üzüldüm sinirim bozuldu az önce .ağladım hüngür hüngür.
dün adet olmam gerekiodu olmadım, aman çok sevindim. beklesem mi beklemesem mi bikaç gün daha derken evde bi test vardı yaptım tek çizg(( bazen yanlış sonuç verebiliomuş böle testler ama avuntu işte... yani ööle işte, anne adayları ve bekleyen tüm arkadaşlarımı öpüyorum. dualarımdasınız ve ne olur beni de şu anda alkınızdan geçirip bu dilek için dua edin ne olur...
hoşçakalınnn canlar..
ve göbeğinde minik bir can daha taşıyan tüm dotlar...

selaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm canlarıııııııımmmmmmmmmm..... sizi çok boşladığımın farkındayııımmm ( ama bizim işler çok yoğun olmaya başladıı.. 30 hazirandan sonra daha rahat takılırım sizinle.. arada girer bi selam veririm... yeni hamiş haberleri duymak istiyorumm amaaaaaaaa.... ben olamıyorum bari canım arkadaşlarımdan mutlu haber alayımm iş yerinde bi ablamız varr oğlu 5 yıllık evliydi gelininin prolaktin yani süt hormonu yüksek çıkıyodu bu yüzden bebekleri olmuyodu.. bugün öğle yemeğindeyken haber geldi kız hamileymişşş nasıl sevindik anlatamamm... Rabbim inşallah bizim bebişlerimizide bize sürpriz olarak en kısa zamanda gönderirr......

kızlar ara ara uğrarım yine... hepinizi çooooook seviyorum.. Allah'a emanet olun....

kızlar biliyosunuz sat tarihim belirsiz olduğu için ne zaman yapıcağımı bilemedim ama ablamlarda kaldığım için tüm ısrarlara dayanamayıp dün aldığım testle bu sabah yaptım ve 2 çizgi çıktı... pembişcim hamilelik listemize benide ekleyebilirsin.

Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda bu güzel duyguyu tattırsın.

ayyyy çok sevindim aaaaa hayırlı uğurlu olsunn

ayyyyyyy canım yaaaaaa ne kadar sevindim anlatamam gözün aydınnnnn

Anaaaaaaaaa ne diyecegımı sasırdım gıııı yemin it vala billa di inanamıyorum cok coook coookkk sevindim hadi maşallah allah kalp atıslarınıda duyurmak nasıp etsınguzel annee

Tebrikler canim... Allah güzel bir hamilelik geçirmeni ve hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

ayyyyy canım nasıl sevindim yaa.Allah ım sağlıkla ve hayırla kucağına almanı nasip etsin inşallah canım benim.darısı bizlerin başına inşallah.

Tatlim egzantirigim ressamim benim ayyy ne cok sevindim yaaavvv,masallah masallahh... Hadi bize hamilelik hikayeni anlatt belirtilerin bu yola bas koyma tarihinn haydii sor sor dee;-)

ayyyyyy suuupeeerrrrrrrrrrrrr canım benim hayırlı uğurlu olsun... herşeyi yazzz.. belirtiler, neler hissettin
çooook sevindim. inşallah bu liste böle böle hepimize şanslı gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…