- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
-
adet sancısı için ne yapmalıyım birazdan okula gideceğim ve çok karnım ağrıyor
apranax çok iyi geliyor canım..birde aspirin kanı sulandırdıqı için rahatlatıyor...geçmiş olsun...
merhaba kızlar bnde bebek bekleyenlerdenim daha gelmedi10 aydır düşünüyoruz ama daha bişe yok stresten diyorum hep.. kafaya takmamakta ister isteemz olmuoyor allah isteyen herkese versinn[/QUOTE
gerekli testleri yaptirdinizmi?
bizde 1 senedir korunmuyoruz benim testlerim yapildi bir sonun cikmadi bizde pisikolojik diye dusunuyorduk
daha sonra esimden sperm tahlili istediler. sayi cok az cikti. en bastan yaptirsaymisiz hem bekleyerek fazla yipranmazdik vede bu kadar vakit kaybetmezdik. hayirlisi artik.
bence daha fazla vakit kaybetmeden tum tahlillerinizi yaptirin.
biz bu ay tup bebek tedavisine baslayacagiz.
rabbim isteyen herkese saglikli imanli evlatlar nasib etsin...
merhaba kızlar bnde bebek bekleyenlerdenim daha gelmedi10 aydır düşünüyoruz ama daha bişe yok stresten diyorum hep.. kafaya takmamakta ister isteemz olmuoyor allah isteyen herkese versinn[/QUOTE
gerekli testleri yaptirdinizmi?
bizde 1 senedir korunmuyoruz benim testlerim yapildi bir sonun cikmadi bizde pisikolojik diye dusunuyorduk
daha sonra esimden sperm tahlili istediler. sayi cok az cikti. en bastan yaptirsaymisiz hem bekleyerek fazla yipranmazdik vede bu kadar vakit kaybetmezdik. hayirlisi artik.
bence daha fazla vakit kaybetmeden tum tahlillerinizi yaptirin.
biz bu ay tup bebek tedavisine baslayacagiz.
rabbim isteyen herkese saglikli imanli evlatlar nasib etsin...
canım benim demekki nasip olmamışş ne yapalım bencede herkes muayne olması lazım ama dr 1 yıl olmadan pek birşey yapmak istemiyorlarrr.ama tüp bebek yapğtırıyorsanız eğer allah çifter çifter verir inşallah
Merhaba
Ben de ilk çocuğumu düşünüyorum. Beni de ekler misiniz listeye. BAT 27 haziran
eeee kızlar daha daha nasılsınız bakayımmmm yyy çok çişim geldi yaaaaama çok üşeniyorum üşenenin ç.ocuğu olmazmış en iyi ben kalakayımm
bende çok üşengeçtim ama bak Allahımın izniyle olucakseninde olur
BAkın kızlar ben hep bunu okuyorumm
BEBEK İÇİN DUA:
Ya Rabbim! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam ! Seni vesile ederek. Rabbime yalavarıyorum .Senin hatırın için kabul etmesin istiyorum. Ya Rabbi bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle!
Onun hürmetine duamı kabul et Amin
Lailaheillallahü ente sübaneke inni küntü minezzalimin
Rabbi la tezerin ferden ve ante hayrul varisi
kızlar bunu bı yere not edıp okuyun Allahım dualarımızı kabul etsın bıze katından hayırlı nur yuzlu saglıklı kız ve erkek evlatlar nasıp ettsın Amin
evet canım yaaa onu bende biiyorum sabah daha etkiliymiş
işten neden çıkıyorsun kiii
canım yoruluyorum işim stresli bebeişide zor buldum zaten bide onu üzmeyim diyorum :) bide haziranda atamalar var küçük yerleri yazıcam inşallah atanırsam işten çıkmış olmam iyi olacak pat diye bırakıp gidemem yoksa.
canım yoruluyorum işim stresli bebeişide zor buldum zaten bide onu üzmeyim diyorum :) bide haziranda atamalar var küçük yerleri yazıcam inşallah atanırsam işten çıkmış olmam iyi olacak pat diye bırakıp gidemem yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?