• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

pembemasal

Ya nasip de RABBİNE bırak
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
2.071
1
106
- Yurtdışı
Merhaba kızlar umarım bu hazıran ayı sız mayısta adet gorenler ıcın umut olur tabı gun gun adetı beklıyen bana da polısıklık ovel tedavısı goruorum ama bu durumde hamıle kalma sansım da varmıs hadı hayırlısı Allah hepımızın yuzunu guldururu ınsAllah Amin:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

merhaba yeni topiğiniz hayırlı olsun bende polikistik over hastasıyım ve bebek için tedavi görüyorum..şubat ayında ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı haziranda kısmet olursa 2.aşılamamı yaptırıcam..inşallah istediğimiz bebeklere kavuşuruz..

yeni topik hayırlı olsun pembişim. Allahım isteyen herkesin bu ay göbüşlerini doldursun inş(amin)

merhaba kızlar bnde bebek bekleyenlerdenim daha gelmedi :( 10 aydır düşünüyoruz ama daha bişe yok stresten diyorum hep.. kafaya takmamakta ister isteemz olmuoyor :( allah isteyen herkese versinn

yeni topigimiz hayirli olsun arkadaslar insallh haziran ayi tum bebek isteyenlere ugurlu gelirr

merhaba yeni topiğiniz hayırlı olsun bende polikistik over hastasıyım ve bebek için tedavi görüyorum..şubat ayında ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı haziranda kısmet olursa 2.aşılamamı yaptırıcam..inşallah istediğimiz bebeklere kavuşuruz..

Bende polikistik overliyim. daha denemelere başlamadım. cesaretim kırılmazsa haziran veya temmuzda denemeye başlıycam. umarım çok stres olmadan altından kalkabilirim. gittiğim dr. hamile kalabilirsin dedi. sanırım 1 sene tedaviye gerek olmadan deneme yapmak gerekiyormuş. olmazsa tekrar danışmak gerekiyormuş. sizinde öyle mi oldu? endişeliyim. çabuk stres oluyorum. bide 40 günde adet görüyorum.

Bende polikistik overliyim. daha denemelere başlamadım. cesaretim kırılmazsa haziran veya temmuzda denemeye başlıycam. umarım çok stres olmadan altından kalkabilirim. gittiğim dr. hamile kalabilirsin dedi. sanırım 1 sene tedaviye gerek olmadan deneme yapmak gerekiyormuş. olmazsa tekrar danışmak gerekiyormuş. sizinde öyle mi oldu? endişeliyim. çabuk stres oluyorum. bide 40 günde adet görüyorum.

cnm nasıl bır tedavı goruyorsun sen bana basta ıgne sonra da ılac verdı adetın 5 cı gununde baslıyıcam ıcmeye sonra gel gorusuruz dedı ama genelde arastırdım bu tedavıyı uygulayanlarda yuzde 90 larda olumluymus sonuc

sizi buldummmm... haziran ayı bizim için hayırlı olur inşaallah....

benimde bat 15 haziran canım... bakalım bu ay nasipse Rabbim bebişlerimizi yola çıkarır... Allahım tez zamanda nasip et YaRabbim tüm bebiş isteyenlere...

öncelikle teşekkür ederim..inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz bebeklerimize..benim doktorum polikistik overli olduğum için 6 ay kendi halimize bıraktı bizi fakat olmadı..ondan sonra doktora gittiğimde klomenle başladık tedaviye..2-3 ay benim yumurtalar çatlayacak kadar büyümediği için çatlatma iğnesi vurulamadım..daha sonrada rahim filmi istedi benden tüplerin açık olup olmadığını görmek için ikiside açık şükürki..rahim filminden sonra 1-2 ay kendiliğinden hamile kalma şansı artıyomuş bekledik yine olmayınca son çare aşılamaya başladık..yine sizin 40 günde bir adet olmanız güzel..benim 2-3 ayda bir olurdu..endişelenecek hiçbirşey yok stres yapmayın yeter..sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yanıtlarım..

Son düzenleme:
öncelikle teşekkür ederim..inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz bebeklerimize..benim doktorum polikistik overli olduğum için 6 ay kendi halimize bıraktı bizi fakat olmadı..ondan sonra doktora gittiğimde klomenle başladık tedaviye..2-3 ay benim yumurtalar çatlayacak kadar büyümediği için çatlatma iğnesi vurulamadım..daha sonrada rahim filmi istedi benden tüplerin açık olup olmadığını görmek için ikiside açık şükürki..rahim filminden sonra 1-2 ay kendiliğinden hamile kalma şansı artıyomuş bekledik yine olmayınca son çare aşılamaya başladık..yine sizin 40 günde bir adet olmanız güzel..benim 2-3 ayda bir olurdu..endişelenecek hiçbirşey yok stres yapmayın yeter..sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yanıtlarım..

pekı canım arastırdım doktor tedavıye yzude 90 olumlu cvp alınır dıyor o kadar uzuyormu kı bunun tedavısı ben sogan kurunu de uygulamayı dusunuyorum gecen aynı buyuk kıstımden onun sayesınde kurtuldum

mayıstan hazirana transfer olduk=)benim bat henüz yok çünkü hala regl bekliyorum ama testler negatif.yani hep birlikte umutlar hazirana...

pekı canım arastırdım doktor tedavıye yzude 90 olumlu cvp alınır dıyor o kadar uzuyormu kı bunun tedavısı ben sogan kurunu de uygulamayı dusunuyorum gecen aynı buyuk kıstımden onun sayesınde kurtuldum

her insanda farklı oluyo cnm bu durum bünye,kistlerin durumu,eşlerdeki sperm falan değişiyo ya o yüzden..

Bende geldim burdayım mayıs ayı olması malesef:( Amaaaaaaaaaaa umutlar tabii kırılmadı; istemek herşeyden önemli belki allah tarafından sınanıyorum sabır denemesi pes etmemeliyiz arkadaşlar... Biliyorum ve istiyorum ki hepimizin bebişleri olucak... Sadece hayırlı zaman bekleniyor:) Sizleri çok seviyorum can arkadaşlarım. 8.ayıma girdim hala bişi yok ve sadece siz biliosunuz bunu:( Kimseye söleyemedik anneler arkadaşlarda strest olmasın die millet bizim daha bebek istemediğimiizi fln sanıyor:))) hihihih çaktırmayın;)

SLMLARR

bende 13 aylık evliyim ve hiç korunmadık ama olmuyor esımde morfolojı bozuklugu var dr proxeed plus verdı ayrıca 3 aydan fazladır kecıboynuzu kurunu uyguluyoruz bende 1 aydır sogan kurunu uyguluyordum bıraktım 2 gundur ıncır kurune basladım bu ay ınsallah olur :(

Back