Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
benimde nişanım temmuz 3 te kızlar her şeyimiz tamamlandı çok şükür eksik bir şey kalmadı, nişan tepsimle makasımda tam istediğim gibi oldu nişandan sonra resimleri yüklerim, Allah hepimizi mutlu etsin, çok güzel heyecanlar, çok güzel telaşlar

Bende 23 temmuzda nişanlanıyorummm :)
ama henüz bohçe falan alınmadı sadece yer tuttuk elbise siparişi verildi. davetiyeler hazırlanıyor....
Bohçayı nasıl yapacaksınızzzzz

benimde 22 temmuzda kızlar benimde bohçam yokk ama en kısa zamanda hazırlıcaz inşallahyeri tuttum nişanlığımıda sldım davetiyeleride bastırdım bir tek o kaldı sizin hazırlıklar nasıl gidiyor??

merhaba kızlar ben aranızda yeniyim benimde nişanım 5 temmuzda olucak fakat hiçbirşey yapmadım henüz evde sade bir tören olucak ama örf ve adetleri hiç bilmiyorum birde bu mendil olayı nedir ? kız tarafı olarak yapmamız gerekenler neler ? yardımcı olursanız çok sevinirim

ben bu cumartesii nişanlanıyorum.. nerdeyse tüm hazırlıklar bitti bi bakım hazırlıklarım kaldı.. ama heyecan dorukta
:26:

benimde 5 haziranda nişanım oldu yaşamış biri olarak tavsiyelerim olsun ailenizle fotoğraf çektirmeyi unutmayın biz unuttuk. Kuaföre nişan başı demeyin yakınımın düğünü felan deyin nişan deyince fiyat 2 kayına çıkıyor. Birde efe püfe bahişiş alıyorlar hazırlıklı olun ve en önemlisi tadını çıkarın oynayın o gün sizin gününüz

Son düzenleme:
Kızlar bizimde daha tam tarih belli deil ama aksılık olmazsa temmuz 20 gıbı yapmayı dusunuyoruz.Ev ıcınde aile arasında olacak küçük bişey...Fikriniz olursa paylaşabilirsiniz.

Benim aklımda yüzüklerin kondugu nısan tepsısı oluyor yaa onun yerıne nısan yastığı düşünüyorum.Hiç denk geldinizmi bilmiyorum ama.Kulanan varsa fıkır yazabılırmı acaba ???

Eki Görüntüle 214931

Şunun gibi mesela

Selam kızlar, böyle bir konu açmakla ne büyük bir iyilik etmişsiniz bir bilseniz. Benim nişanım da 23 Temmuz'da olacak, aile, yakın akraba, yakın arkadaş arasında düşündük ama eve sığmadığımız için bir çay bahçesi tuttuk. Bir bölümünü bizim için kapatacaklar. Ancak orada neler yapacağız hiç bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz? Misafirler geldikten sonra mı çıkacağız, çıkıp dans mı edeceğiz? Düğün gibi oluyor böyle..... Kafam çok karışık((

kızlar bugün bitanemin bohçaları serildi baltanemin cicileri isimli konuda dileyen arkadaşlar buradan bakabilirler

kızlar 25 haziranda nişanımız oldu her şey sorunsuz gitti içimize sindi çok şükür. yalnız toplu iğne ayarlamayı unutmuşuz :) kimsenin takı ve para takacağını öngörmemiştik. siz siz olun, elbiseniz mahvolmasın diye biraz iğneyle biraz kurdela bulundurun, iyi şanslar :)

selam ezberbozan,
23 Temmuz'da bir çay bahçesinde aile ve yakın akraba arasında nişanım var. Ama neler yapacağız hiç bilmiyorum. Düğün gibi mi olacak? Çıkacağız, dans edeceğiz, yüzük, pasta vb??? Bana yardımcı olabilir misin?

canım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. Nişan evde mi oldu yoksa bir mekanda mı? Sırasıyla neler yaptınız peki? Benim de 23 Temmuz'da olacak nişanım ama neler yapacağımızı hiç bilmiyorum

internette çok güzel tüllü modeller var ben de araştırma içindeyim şimdi 23 temmuzda da benim nişanmım var. ben nikah şekeri yaptıran yerlere rica edicem en azından fikir verirler ve malzemelerini oradan alıcam.incilerle süsle çok şık duruyor.
şimdiden hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)

Benim de bu pazar salon da nişanım var, ve bir kaç gündür inanılmaz gerginim sizler de aynı hissediyormusunuz, uyuyabiliyormusunuz :) her şey de bir kararsızlığım var, saçım elbisem pek emin değilim sanki off off ne zormuş

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. Nişan evde mi oldu yoksa bir mekanda mı? Sırasıyla neler yaptınız peki? Benim de 23 Temmuz'da olacak nişanım ama neler yapacağımızı hiç bilmiyorum

çok teşekkürler öncelikle :) şimdi şunu unutmamalısın bugün senin günün :) böyle günlerde terslikler olabilir ama ne olursa olsun yüzümüz asılmamalı :) yorgunluktan dahi olsa:)

bizim neler yaptığımıza gelince,

nişanımız evde oldu ve isteme söz nişan hepsi birlikte oldu, yaklaşık 50 kişi geldi, salon ve teras kullanıldı genelde. zaten bazı kişiler sürekli servise koşuyor mutfakta da oturuluyor vs. erkek tarafı uzak yoldan geldiği için onlara yemek hazırladık öncelikle, bizim de uzaktan gelen akrabalarımız çoktu yaklaşık 25-30 kişi yemek yedi. mercimek çorbası, çiftlik kebabı, bulgur pilavı, zeytinyağlı taze fasülye, salata ve ardından da ev baklavası ikram ettik. sonra sofralar toplandı bu sırada sohbet edildi biraz. sonra herkesi salona buyur ettik erkek tarafı mesajı aldı tabi :), isteme gerçekleşti ardından hemen kahveler içildi ve getirdikleri çikolata ikram edildi. (kahveleri ben tuttum çikolatayı bir arkadaşım peşinden de birisi suları getirdi pratik oldu o şekilde) bunlar öğlenden sonra oldu bitti hep. sonra ben üzerimi değiştirdim, erkek tarafından da bazıları üstlerini değiştirdiler akşam 7 civarı tekrar toplanıldı, bu sefer nişan için. diğer misafirlerimiz de geldi, biz akşam için bir daha ikramlıklar hazırladık ama bu sefer sofra kurulmadı self servis oldu bir masa salona bir masa terasa kuruldu herkes istediğinden alıp yedi, tabi büyüklere yine biz servis ettik. akşamın menüsünde ev yapımı su böreği, zeytinyağlı sarma, peynirli poğaça, tuzlu kurabiye, tatlı kurabiye, otlu peynirli tepsi böreği, özel olarak yaptırdığımız kalpli kurabiyeler vardı üzerlerinde farklı desenlerde hamur kaplı, cips, çerez vardı. meşrubatlar, çay, kahve vardı tabi. yenildi içildi yine sonra yüzük faslına geçildi, fotoğraf çekildi bolca, yüzükten sonra takı oldu, sonrası da sohbet muhabbet 00.30 gibi de erkek tarafı gitti biz evde eğlenmeye devam ettik. bohçamı açtık kızlarla annemle falan :)

biz bohça işini de abartmadık, birbirimize aldık ve yalnızca kullanacağımız şeyler alındı. mesela nişanlıma röbdöşambr alınmadı ya da deri terlik. bana da tüylü terlik almadık. ben sandık da bohça da istemedim, birer valiz aldık onları tüllerle kurdelelerle süsledik. sanırım bu kadar :) başka sorunuz olursa yanıtlarım yine :) bol şans :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…