- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
- 323
- Konu Sahibi Ezberbozan
-
bende 2 temmuzda nişanlanıyorum nişandaş oldukk yanii bizde bugün tuttuk yeri
Merhaba kızlar. Ben gibi yaza haziran veya Temmuz ayında nişanlanacak olan arkadaşlar var mı ? neler yapıyorsunuz. Ne gibi hazırlıklarınız var? Çeyizlere başladınız mı ? Neler yapmamız nelerden kaçınmamız gerekiyor ? hep beraber bilgilerimizi bildiklerimizi paylaşıp birbirimile fikir alışverişinde bulunalım. Son durumlarımızı paylaşalım. Birbirimize , dertlerimize , sevinçlerimize destek olalım. Var mısınız
kızlar 25 haziranda nişanımız oldu her şey sorunsuz gitti içimize sindi çok şükür. yalnız toplu iğne ayarlamayı unutmuşuz :) kimsenin takı ve para takacağını öngörmemiştik. siz siz olun, elbiseniz mahvolmasın diye biraz iğneyle biraz kurdela bulundurun, iyi şanslar :)
Kızlar bizimde daha tam tarih belli deil ama aksılık olmazsa temmuz 20 gıbı yapmayı dusunuyoruz.Ev ıcınde aile arasında olacak küçük bişey...Fikriniz olursa paylaşabilirsiniz.
Benim aklımda yüzüklerin kondugu nısan tepsısı oluyor yaa onun yerıne nısan yastığı düşünüyorum.Hiç denk geldinizmi bilmiyorum ama.Kulanan varsa fıkır yazabılırmı acaba ???
Eki Görüntüle 214931
Şunun gibi mesela
canım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. Nişan evde mi oldu yoksa bir mekanda mı? Sırasıyla neler yaptınız peki? Benim de 23 Temmuz'da olacak nişanım ama neler yapacağımızı hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?