- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.061
Bencede canim imkan varsa git .Valla benim doktorum alltan bir kere muayne etti bir ay önceki muaynemdeydi bu sefer bakmadi alttan suyu falan iyi diyo sadce ama ben bu baski hissini hep yasadim baslarda idrar enfeksiyonundan simdide asagi baskisindan ayakta kalmamaya dikkat ediyorum sadece yemek yapiyorum zaten o zamn bile biraz ayakta kalinca aşağı baski hissediyorum hemen oturuyorum bayramdan sonra annemlere gidicem yine yemek dr olsa uğraşmak istemiyorum
Tesekkur ederim canim insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimiziAy masallah size.her şey güzel görünüyor artık dogsada sorunsuz olur gibidarısı başıma inşallah.cumartesi de beni çağırdı doktorum.cati muayene si nasıl bazıları çok zor diye yazmış ama biz tüp bebekliler için zor olmaz diye düşünüyorum doğru mu dusuncem
Aminn insallah canimYaa kilosu falan gayet güzel sağlıkla gelsin inşallah miniş
Aynen benim doktorda risk almayalım dedi ilki kolay doğuyomuş ama ilkinin plesantası ikinciye zarar verebiliyormuş hiç gerek yok sağlıkla doğsunlarda tek olsa isterdim normal doğurmayıMaşallah canımbizde bugun bunu konuştuk. İkiside baş aşağı olsa normal doğum mu düşüneceksiniz dedim. Hayır dedi ben o riske girmem . Eskiden yapıyordum ama şuan her türlü ameliyat olacaksın dedi. Doğum anında aşağıdaki bebeği aldıyorduk hop diğeri dönüyordu hiç risk almaya gerek yok dedi. Bende zaten iki bebekle istemiyorum normal dedim. Bu kilo ile sakat kalırım vallahi ne gerek var
İnşallah canım sağ sağlim Allah onları bizi bizide onlara bağışlasınMinnaklarimm B beklenenmucize gözünüz aydın maşallah subhanallah selametle hepimiz kavuşalım inşallah
Ay ne güzel bugün herkes kontrole gitmiş demek kiBende kurban bayramından önce doğuruyorum kısmetsebugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda 1176 ve 1267 gram çıktı yavrular. Eğer herşey yolunda giderse temmuz sonu bayramdan önce doğum olur dedi. İkiside baş aşağı ama normal doğum için aksiyon aramayalım zaten zor sahip olmuşsunuz dedi tamam dedim bende sağlıklı olsunlarda sezeryan normal önemli değil. İnşallah 37 haftayı görürüz
Bizimkilerde kafa kafaya vermiş öndeki görünüyo arkadaki hiç yokOyy maşallah aynen sen rahatla artık 2 kilo oldularsa doğana kadar 3 bulurlardarısı bizimkilere benimkiler dip dibe idi artık yüzlerinı de göremiyoruz engel oluyorlar birbirlerine 8 haziran ayında kadar benimkiler de birazı daha toparlanırlar inşallah.
26. Haftada 857 950 gr lardı canım 24 de gitmedim sanırım şeker yüklemem 26 haftalıkken yapıldı çok şükür bişey çıkmadı. Diyetisyen yemen gerekenleri söylemiştir sanırımAy ne güzel bugün herkes kontrole gitmiş demek kiben de 24+2'yim, kontrolüm vardı bugün. Biri 690, diğeri 675 çıktı bebelerin. Bir ay sonra seninkiler kadar olurlar herhalde ya da seninkiler 24. haftada kaç kiloydu? Bana fazla gibi geldi biraz, bilemedim
Bi de şeker yüklemesi yaptırdım bugün, açlık 108, 1. saat 236, 2. saat 163 çıktı. Dün biraz fazla tatlı yedim ondan olabilir dedi diyetisyen ama doktorum gebelik şekerin var dedi. Biraz o canımı sıktı. Var mı şekeri çıkan acaba? Naptınız neye dikkat ettiniz? Ben çok bi şey yiyemiyorum zaten bebeler sıkıştırıyor.
Ayy ben unuttım ciğer gelitiriciyi 1 haziranda randevum var o zaman sorayımMinnaklarimm Angelnursee B beklenenmucize
bugun guzel haberler dolmus tasmis cok sevindim kizlar. Artik Haziran'a yaklastik ve dogumlar baslayacak ☺ Bende yarin kontrolum var insallah hersey yolunda ise calisabilir rapor almayi dusunuyorum. NSTye girer miyim , ciger gelistirice vuracak mi deli sorularEl parmaklarimda ve ayaklarimda sisme var bir tek spor ayakkabimi giyibilyorum uzum suyu icmeye basladim bugun bakalim ise yaracakmi.
evet cnm bende ancak evden calisabilirim patronum kabul etti hayirlisi bakalim 4-5 hafta daha evden idare etsem hemen hemen doguma girmis olcazAyy ben unuttım ciğer gelitiriciyi 1 haziranda randevum var o zaman sorayımbende 4 haziranda alcam rapor evden devam edebilirsem işe gidemezmişim onu anladım bugün
Kac gramlik yapti cnm? 50,75,100 seklinde varmis. Benim drum bana 75 yapti ve sonucu burda.Ay ne güzel bugün herkes kontrole gitmiş demek kiben de 24+2'yim, kontrolüm vardı bugün. Biri 690, diğeri 675 çıktı bebelerin. Bir ay sonra seninkiler kadar olurlar herhalde ya da seninkiler 24. haftada kaç kiloydu? Bana fazla gibi geldi biraz, bilemedim
Bi de şeker yüklemesi yaptırdım bugün, açlık 108, 1. saat 236, 2. saat 163 çıktı. Dün biraz fazla tatlı yedim ondan olabilir dedi diyetisyen ama doktorum gebelik şekerin var dedi. Biraz o canımı sıktı. Var mı şekeri çıkan acaba? Naptınız neye dikkat ettiniz? Ben çok bi şey yiyemiyorum zaten bebeler sıkıştırıyor.
Hımm kiloları normal o zaman26. Haftada 857 950 gr lardı canım 24 de gitmedim sanırım şeker yüklemem 26 haftalıkken yapıldı çok şükür bişey çıkmadı. Diyetisyen yemen gerekenleri söylemiştir sanırım
Canm benden doktorum seker yuklemesi istememisti bende kontrolde sordum aclik sekerin iyi geldigi icin istemedim dedi bide tokluqa baksak yeter dedi aclik sekerim hep 78 ,79 cıktı benim tokluga baktirmadim ama kontroldu sorulardi unuttumAy ne güzel bugün herkes kontrole gitmiş demek kiben de 24+2'yim, kontrolüm vardı bugün. Biri 690, diğeri 675 çıktı bebelerin. Bir ay sonra seninkiler kadar olurlar herhalde ya da seninkiler 24. haftada kaç kiloydu? Bana fazla gibi geldi biraz, bilemedim
Benimki de 75 yaptı canım. Ama referansları farklı. Açlıkta 100, 1. saatte 140, 2. saatte 120den az olmalı dedi. Muhtemelen kilom fazla olduğu için bu değerleri geçmesin dedi bana. Bi de benim bugüne kadar aldığım kilo 800-900 gram, hadi 100 de benden 1 kiloKac gramlik yapti cnm? 50,75,100 seklinde varmis. Benim drum bana 75 yapti ve sonucu burda.
1. saat 180den az , 2.saat 153den az olmaliyimis.
Ama alk dedigi sinirdan bir tik fazla cikti drum sorun degil dedi. Merak etme dogru diyet ile cozulen bir durummus gebelil sekeri.
Maşallah ne güzel çıkmış ♥ benim kilom çok, bi de açlık şekeri sınırda olunca yükleme yapalım dedi doktor. Bana şeker ölçüm cihazı alıp takip et dedi, inşallah insülinlik duruma gelmem.Canm benden doktorum seker yuklemesi istememisti bende kontrolde sordum aclik sekerin iyi geldigi icin istemedim dedi bide tokluqa baksak yeter dedi aclik sekerim hep 78 ,79 cıktı benim tokluga baktirmadim ama kontroldu sorulardi unuttum
Beni Nts ye sokmadıMinnaklarimm Angelnursee B beklenenmucize
bugun guzel haberler dolmus tasmis cok sevindim kizlar. Artik Haziran'a yaklastik ve dogumlar baslayacak ☺ Bende yarin kontrolum var insallah hersey yolunda ise calisabilir rapor almayi dusunuyorum. NSTye girer miyim , ciger gelistirice vuracak mi deli sorularEl parmaklarimda ve ayaklarimda sisme var bir tek spor ayakkabimi giyibilyorum uzum suyu icmeye basladim bugun bakalim ise yaracakmi.
Senin hareket ayırman zor oluyordur. Yan yana olunca. Benim biri sağ gögüs altımda diğeri sol göbek üstünde. Büyürler canım merak etme. Benim kız kardeşine göre bir hafta gerideydi bak yetişti çok şükürOyy maşallah aynen sen rahatla artık 2 kilo oldularsa doğana kadar 3 bulurlardarısı bizimkilere benimkiler dip dibe idi artık yüzlerinı de göremiyoruz engel oluyorlar birbirlerine 8 haziran ayında kadar benimkiler de birazı daha toparlanırlar inşallah.
Yine orada iyi Konya da gelin iki yıl önce 5000 e doğum yaptı. Ben 5 bin falan gözden çıkarmıştım. Canım burda doğum oranı çok yüksek yılda milyon çocuk doğuyor öyle yüksek fiyat diyemezlerFiyatlar supermis gercekten bizim hastane normal dogum 3100 sezeryan 3600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?