Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bencede canim imkan varsa git .

Tesekkur ederim canim insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi yok canim hic canim acimadi kendini kasma rahat birak

Aynen benim doktorda risk almayalım dedi ilki kolay doğuyomuş ama ilkinin plesantası ikinciye zarar verebiliyormuş hiç gerek yok sağlıkla doğsunlarda tek olsa isterdim normal doğurmayı

Ay ne güzel bugün herkes kontrole gitmiş demek ki ben de 24+2'yim, kontrolüm vardı bugün. Biri 690, diğeri 675 çıktı bebelerin. Bir ay sonra seninkiler kadar olurlar herhalde ya da seninkiler 24. haftada kaç kiloydu? Bana fazla gibi geldi biraz, bilemedim
Bi de şeker yüklemesi yaptırdım bugün, açlık 108, 1. saat 236, 2. saat 163 çıktı. Dün biraz fazla tatlı yedim ondan olabilir dedi diyetisyen ama doktorum gebelik şekerin var dedi. Biraz o canımı sıktı. Var mı şekeri çıkan acaba? Naptınız neye dikkat ettiniz? Ben çok bi şey yiyemiyorum zaten bebeler sıkıştırıyor.

Bizimkilerde kafa kafaya vermiş öndeki görünüyo arkadaki hiç yok kesin nr yaramazlık yapsak diye plan yapıyolardır

Minnaklarimm Angelnursee B beklenenmucize
bugun guzel haberler dolmus tasmis cok sevindim kizlar. Artik Haziran'a yaklastik ve dogumlar baslayacak ☺ Bende yarin kontrolum var insallah hersey yolunda ise calisabilir rapor almayi dusunuyorum. NSTye girer miyim , ciger gelistirice vuracak mi deli sorular El parmaklarimda ve ayaklarimda sisme var bir tek spor ayakkabimi giyibilyorum uzum suyu icmeye basladim bugun bakalim ise yaracakmi.

26. Haftada 857 950 gr lardı canım 24 de gitmedim sanırım şeker yüklemem 26 haftalıkken yapıldı çok şükür bişey çıkmadı. Diyetisyen yemen gerekenleri söylemiştir sanırım

Ayy ben unuttım ciğer gelitiriciyi 1 haziranda randevum var o zaman sorayım bende 4 haziranda alcam rapor evden devam edebilirsem işe gidemezmişim onu anladım bugün

Ayy ben unuttım ciğer gelitiriciyi 1 haziranda randevum var o zaman sorayım bende 4 haziranda alcam rapor evden devam edebilirsem işe gidemezmişim onu anladım bugün
evet cnm bende ancak evden calisabilirim patronum kabul etti hayirlisi bakalim 4-5 hafta daha evden idare etsem hemen hemen doguma girmis olcaz

Kac gramlik yapti cnm? 50,75,100 seklinde varmis. Benim drum bana 75 yapti ve sonucu burda.
1. saat 180den az , 2.saat 153den az olmaliyimis.
Ama alk dedigi sinirdan bir tik fazla cikti drum sorun degil dedi. Merak etme dogru diyet ile cozulen bir durummus gebelil sekeri.

Eklentiler

• 20200520_220953.png
    201,8 KB · Görüntüleme: 24
26. Haftada 857 950 gr lardı canım 24 de gitmedim sanırım şeker yüklemem 26 haftalıkken yapıldı çok şükür bişey çıkmadı. Diyetisyen yemen gerekenleri söylemiştir sanırım
Hımm kiloları normal o zaman ya şeker konusunda diyetisyen sadece tatlıyı yasakladı çünkü dediğim gibi gün içinde zaten verdiği şeylerin anca yarısını yiyebiliyorum. Bebeklere bi şey olmasın da uzak dururum tatlıdan dert değil

Canm benden doktorum seker yuklemesi istememisti bende kontrolde sordum aclik sekerin iyi geldigi icin istemedim dedi bide tokluqa baksak yeter dedi aclik sekerim hep 78 ,79 cıktı benim tokluga baktirmadim ama kontroldu sorulardi unuttum

Benimki de 75 yaptı canım. Ama referansları farklı. Açlıkta 100, 1. saatte 140, 2. saatte 120den az olmalı dedi. Muhtemelen kilom fazla olduğu için bu değerleri geçmesin dedi bana. Bi de benim bugüne kadar aldığım kilo 800-900 gram, hadi 100 de benden 1 kilo fazla kiloyla başladığım için diyetisyen takibindeyim zaten ve verdiği listeleri hiç yiyemiyorum çabuk tıkandığım için. Ki o da dedi dün tatlıyı fazla yediğin için yüksek çıkmıştır diye, bana da öyle geliyor ama doğumu ve bebekleri etkiliyor ya tırstım biraz. Daha çok dikkat edicem, inşallah düşer ♥

Canm benden doktorum seker yuklemesi istememisti bende kontrolde sordum aclik sekerin iyi geldigi icin istemedim dedi bide tokluqa baksak yeter dedi aclik sekerim hep 78 ,79 cıktı benim tokluga baktirmadim ama kontroldu sorulardi unuttum
Maşallah ne güzel çıkmış ♥ benim kilom çok, bi de açlık şekeri sınırda olunca yükleme yapalım dedi doktor. Bana şeker ölçüm cihazı alıp takip et dedi, inşallah insülinlik duruma gelmem.

Beni Nts ye sokmadı doğuma nasipse gireceğim üç hafta sonra çağırdı zaten 35. Hafta oluyor ne anladım şiş bende de başladı Allah yardımcımız olsun

Senin hareket ayırman zor oluyordur. Yan yana olunca. Benim biri sağ gögüs altımda diğeri sol göbek üstünde. Büyürler canım merak etme. Benim kız kardeşine göre bir hafta gerideydi bak yetişti çok şükür

Fiyatlar supermis gercekten bizim hastane normal dogum 3100 sezeryan 3600
Yine orada iyi Konya da gelin iki yıl önce 5000 e doğum yaptı. Ben 5 bin falan gözden çıkarmıştım. Canım burda doğum oranı çok yüksek yılda milyon çocuk doğuyor öyle yüksek fiyat diyemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…