- 9 Mart 2019
- 1.596
- 1.665
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.801
Evet canım sağolasın Allah razı olsun Rabbim sana da gönlüne göre doğum nasip etsinMaşallah ya büyümüşGözün aydinn canım artık geleceği zaman belli
Hayirli olsun o zamn canimSağolasın canım. Bana hemen gelmedi. Ben de bugün gittiğimde sezeryan tarihî verir diye düşünüyordumgenellikle 36. Haftada veriyorlar diye biliyorum.
Amiin inşallahEvet canım sağolasın Allah razı olsun Rabbim sana da gönlüne göre doğum nasip etsin
Maşallah canım ya pıtırcık sağlıkla gelsin sayılı günler çabuk geçer artıkKızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Mutluyum şükürler olsun bebeğimin her şeyi normal çıktı. Hem endokrin polikliniğine hem kadın doğuma gittim. İkisinde de değerler normla çıktı. Veeeeee doğum tarihi belli oldu. 4 Haziran'da sezeryan olacağım arkadaşlar. Yani 38+5 de bebişim gelecekResmen sona yaklaştım çok heyecanlıyım. Nst ye girdim ona normal dedi. Bebeğin kilosu 3.060 çıktı çok şaşırdım doktor da çok şaşırdı. Dedi senin bebeğin iri olacak sana göre. Senden beklemezdik böyle iri çocuk. Tabi Küçük bir bayan olduğumdan dolayı ama ben de şaşırdım. Çok da mutlu oldum. Sağlıklı beslennemin karşılığını aldım şükürler olsun. Boyu 49,14 çıktı Fl değerinden hesaplayinca. Bundan sonra her hafta geleceksin dedi.
Evet ben de öyle tahmin ediyorum kuzum protein kacagindandir, inşallah doğduktan sonra sağlıklı sıhhatli bir şekilde kilo alır ve büyürAmiin inşallahBenimki ufak tefek minnoş olacak olacakmış tontiş değil.yediklerime dikkat etsemde protein kacagindan olduğunu düşünüyorum.Saglikla gelsinler inşallah
Sağolasın kuzum benimMaşallah canım ya pıtırcık sağlıkla gelsin sayılı günler çabuk geçer artık❤
Evet bende öyle okudum yanlış pozisyondanmış ama sen ve bebek öğrenene kadar maalesef olan oluyorNesir hayırla, sağlıkla kucağına al bebişini ♥ çok heyecanlı
Doğumdan önce hepinize Tomris'in emzirme notlarını okumanızı ŞİDDETLE tavsiye ediyorum. Bizim için şu an her şey bir bilinmez. İkizleri doyuramam derken okudukça farklı düşünmeye başladım. Bir de meme ucu yaralarının sebebinin yanlış emzirme pozisyonu olduğunu söylüyor, belki de o kremlere kalkanlara hiç gerek olmayacak dediği gibiyse. Kısacası, mutlaka okuyun
Ayy canım inşallah henüz doğum değildir haber ver bizedeKızlar hastanedeyim ben. Güzel dualarınıza ihtiyacım var. Dünden beri karnım sertleşiyordu bebişin de hareketleri azalınca geldık. Sancım cıktı ciger gelıstırıcı yapıldı tekrar muayene olucam
Duam seninle cnm insallah birsey olmaz. Bir tanidigim da 32.hafta sanci cikmisti ama 36 kadar bekletebildi kuveze flan da girmedi. Icini ferah tutKızlar hastanedeyim ben. Güzel dualarınıza ihtiyacım var. Dünden beri karnım sertleşiyordu bebişin de hareketleri azalınca geldık. Sancım cıktı ciger gelıstırıcı yapıldı tekrar muayene olucam
stres yapmamaya çalış canım yaşam sınırını çoktan geçti zaten bebiş. inşallah zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini.Kızlar hastanedeyim ben. Güzel dualarınıza ihtiyacım var. Dünden beri karnım sertleşiyordu bebişin de hareketleri azalınca geldık. Sancım cıktı ciger gelıstırıcı yapıldı tekrar muayene olucam
İnşallah cok saol canım hayırlısıyla bi 34 ü görsek küveze de girmez Allahın izniylestres yapmamaya çalış canım yaşam sınırını çoktan geçti zaten bebiş. inşallah zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini.
Canimm dualarim seninle stres yapma hic bak acilman filn var mi?Kızlar hastanedeyim ben. Güzel dualarınıza ihtiyacım var. Dünden beri karnım sertleşiyordu bebişin de hareketleri azalınca geldık. Sancım cıktı ciger gelıstırıcı yapıldı tekrar muayene olucam
Cok sukur canim bol bol dinlen hic stres ypma bak bana 29 dan 35 e kdr geldim sukur sende 38 leri goreceksin insallahhhAçılmam yokmuş cok şükür kızlar. Yarın tekrar ciğer geliştirici yapılacak. Hareketlerini takip edicem bakalım hayırlısı olsun. 100 lerdeydi sancı ama karnımın sertleşmesi dışında agrı sancı hissetmedim
Öyle canım ya inşCok sukur canim bol bol dinlen hic stres ypma bak bana 29 dan 35 e kdr geldim sukur sende 38 leri goreceksin insallahhh
Canım benim ya bugün hiç giremedim evi temizledik şimdi gördüm. Merak etme 33. İçindeyiz sancın çok bile olsa 5 hafta ilaç ile durdururlar. Haftası geride olanların bile önüne geçiliyor. Tostos oğlan duracak daha zamanı var. Çok dua edeceğim senin içinKızlar hastanedeyim ben. Güzel dualarınıza ihtiyacım var. Dünden beri karnım sertleşiyordu bebişin de hareketleri azalınca geldık. Sancım cıktı ciger gelıstırıcı yapıldı tekrar muayene olucam
Evet aklıma sen geldin şimdi çok daha erken çıktı ama çok şükür 35 i gördünüz.Cok sukur canim bol bol dinlen hic stres ypma bak bana 29 dan 35 e kdr geldim sukur sende 38 leri goreceksin insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?