- 19 Nisan 2024
- 1.062
- 1.180
Ay bunları dikkate almayın lütfençocuk yapmayı bir kenara koyalım cinsellik sadece bu amaç için olmaz ki zaten, sağlığımız yerinde olduğu sürece eşlerimizle bu anı paylaşmak her zaman çok güzel bir şey hem psikolojik hem fizyolojik olarak
Sizin gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallah dim
Canım almak istemiyorum da çıban gibi heryerden çıkıp kulağına fisildiyorlar sanki.Ay bunları dikkate almayın lütfençocuk yapmayı bir kenara koyalım cinsellik sadece bu amaç için olmaz ki zaten, sağlığımız yerinde olduğu sürece eşlerimizle bu anı paylaşmak her zaman çok güzel bir şey hem psikolojik hem fizyolojik olarak
Sizin gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallah
kıyamam ona ya rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinAmin canım amin.sukur iyi bir özel egitimle%80 yasitlarini yakaladık yorucu ve stresli bir surecti ama şükür bugünlere geldik.aslinda oğlumla ilgilenemem aksatirim eğitimini maddi manevi olarak diye hep erteledim ama bu sene oğlum çok istiyor kardeşim olsun diye secdeye durmuş dua ediyor kuzum.ben altını temizlerim mamasini veririm sen yemek yaparsın işleri yaparsin anne diyorah kuzum çocuk bir şekilde buyur manevi doyumu saglamak lazım.Rabbim gönlümüzdeki mi hayırlı ve kolay eylesin.cumlemize inşallah.
Amin canım.insallah bu ay hepimiz hayırlı güzel kalbimizde olan haberleri alirizkıyamam ona ya rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Benimde tam öyle.evett ya 25 ya 26 da olucam hadi bakalım. ama sıfır belirti
Aaa niye oyle dusunuyosunuz ki. Icinizdeki annelik duygusu emin olun herseyle bas etmeye yeter yeterki rabbim can sagligi versin.inanin cevremdeki herkes kirkli yaslarinda herkes teknoloji bilen bu caga ayak uydur8n anneler. Eminimki sizde oylesinizdir. Hem kirk yas gec bi yaş da degil.Kizlar bir çok forum okudum k kendimden birşeyler bulabilmek için kimi yorumlar karamsarlığa itti kimi yorumlar cesaretlendirdi.benim oğlum var Allah canıni sağ etsin 10 yaşında calisma hayatı oğlumun dehb ve disleksi oluşu eğitimi vs derken treni kaçırdık biraz.geldik 40 yaşına.samimi olarak cewap vermenizi istiyorum bu yaşta bebek istemek oğluma kardeş istemek gelecek çocuğa haksızlık mı? İleriki yaşlarında kuşak farkı sağlık sorunları vs.problemler.yapmamak oğluma haksızlık mı? Çok arada kaldım .yaşlı bir annem var derse.ona son demlerim kalirsa gibi.kafam o kadar karışık ki çok istiyorum bir yandan bir yandan da yüreğim korkuyla doluyor.
Ah sonda yazdığın gel gitleri çok iyi anlıyorum. Uzun süre 2. çocuk istemedim kızım 1 yıldan fazladır her gün kardeş istiyor en sonunda dayanamadık. Bazen kardeşi olmasa çok üzülür mü acaba, ya da olsa aynı özenle bakabilir miyim acaba vs vs düşünceler gelip gidiyor. Nasibi varsa elbette gelecek bir bebek daha. Çok düşünmekle de elimize bir şey geçmiyor sadece stres oluyor. 40 yaş konusuna gelirsek asla geç değil, benim 40 yaşında ilk çocuğunu doğuran da 3.çocuğunu doğuran da çok arkadaşım var. Hatta ilk çalıştığım ilde 40 yaşta çocuk doğurmak vücudu yeniler filan derlerdi arkadaşlar :) Oradaki arkadaşlardan 35 altı doğum yapan yoktu:)Kizlar bir çok forum okudum k kendimden birşeyler bulabilmek için kimi yorumlar karamsarlığa itti kimi yorumlar cesaretlendirdi.benim oğlum var Allah canıni sağ etsin 10 yaşında calisma hayatı oğlumun dehb ve disleksi oluşu eğitimi vs derken treni kaçırdık biraz.geldik 40 yaşına.samimi olarak cewap vermenizi istiyorum bu yaşta bebek istemek oğluma kardeş istemek gelecek çocuğa haksızlık mı? İleriki yaşlarında kuşak farkı sağlık sorunları vs.problemler.yapmamak oğluma haksızlık mı? Çok arada kaldım .yaşlı bir annem var derse.ona son demlerim kalirsa gibi.kafam o kadar karışık ki çok istiyorum bir yandan bir yandan da yüreğim korkuyla doluyor.
Evet az önce gördüm testini neden kontrol çizgisi de silik hiç anlamadımYa kizlar birde ovulasyon testi yapıyorum 3 gündür testmi bozuk.anlamadim tamam yumurtlama çizgisi silik ama digeride öle kanlı canlı bir kırmızı değil bikactane yaptım hepsi aynı normalde kırımızı olması gerekmiyor mu?bir gebenin günlüğünden almistim
Ya bide oglumdan ekstra deneyimliyim özel bir çocuk. belki 5 kat fazla bilgi ile donaniyorsun psikolojik anlamda. Gittiğin eğitimler okuduğun kitaplar hepsi sende yeni bir bakış açısı geliştiriyor.ben hatta kendimi şanslı hissediyorum çok rafine zevkleri olan çok farklı olağandışı bir çocukla yaşıyorum.evet Cok hızlı bir hayat yaşatıyor bize zorlukları yok mu tabiki var ama verene şükürler olsunAaa niye oyle dusunuyosunuz ki. Icinizdeki annelik duygusu emin olun herseyle bas etmeye yeter yeterki rabbim can sagligi versin.inanin cevremdeki herkes kirkli yaslarinda herkes teknoloji bilen bu caga ayak uydur8n anneler. Eminimki sizde oylesinizdir. Hem kirk yas gec bi yaş da degil.
Benim testte hiç bir hareketlilik yokkkBirlikte bekleyelim bakalımsizinde yarın mı bat
Hayırlısı olsun bir sonraki ay olur umarımBenim testte hiç bir hareketlilik yokkk
Umarım canımHayırlısı olsun bir sonraki ay olur umarım
Canım var mı sende belirtiAh sonda yazdığın gel gitleri çok iyi anlıyorum. Uzun süre 2. çocuk istemedim kızım 1 yıldan fazladır her gün kardeş istiyor en sonunda dayanamadık. Bazen kardeşi olmasa çok üzülür mü acaba, ya da olsa aynı özenle bakabilir miyim acaba vs vs düşünceler gelip gidiyor. Nasibi varsa elbette gelecek bir bebek daha. Çok düşünmekle de elimize bir şey geçmiyor sadece stres oluyor. 40 yaş konusuna gelirsek asla geç değil, benim 40 yaşında ilk çocuğunu doğuran da 3.çocuğunu doğuran da çok arkadaşım var. Hatta ilk çalıştığım ilde 40 yaşta çocuk doğurmak vücudu yeniler filan derlerdi arkadaşlar :) Oradaki arkadaşlardan 35 altı doğum yapan yoktu:)
Bu arada insan en çok da sağlık için endişeleniyor içten içe özellikle sağlıkla sınanınca çok iyi anlıyorum ve o risk her yaş için var. Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah
Offf sorma vicdan yapıyorum. haksızlık diyorum yanliz bırakmak bencillik diyorum.sonra ya korktuğum şeyler olursa diyorum. Ya yetemezsem çocuğuma ya eksik kalırsam ya benden razı olmazsa diye.sonra diyorum saçmalama rabbim bunu her yaşta yasatabilir 20 yaşında da olsa sağlıkla sinanabilirsin. Benim çok yakın arkadaşımın babası vefat etti kardeş gibiyiz o kadar yakın oğlum elinde büyüdü beraber büyüttük can yoldaşım.o sırada biz sehirdisindaydik oğlum duydu anne hemen gidelim orda ağlıyordur dedi.yanliz orda teyzem korkar dedi.arkadasimda memlekentiydi zaten.yok annecim o memleketinde zaten abisi ablası annesi yanında dedim .düşünceye daldı aradan 10 dak geçti anne siz olduğunuz zaman benim yanımda kim olucak dedi.kuzenlerim kacgun kalır ki yanımda dedi.an beynimden vurulmusa döndüm.biryeri düzeltirken biryerlerdeb eksik bırakmışım çocuğumu can yoldaşı lazım hem ona hem bize dedim korunmayi bıraktım. 3 ay sonra hamile kaldım ama malesef kürtaj oldum.en azından oluyor onu gördük.Ah sonda yazdığın gel gitleri çok iyi anlıyorum. Uzun süre 2. çocuk istemedim kızım 1 yıldan fazladır her gün kardeş istiyor en sonunda dayanamadık. Bazen kardeşi olmasa çok üzülür mü acaba, ya da olsa aynı özenle bakabilir miyim acaba vs vs düşünceler gelip gidiyor. Nasibi varsa elbette gelecek bir bebek daha. Çok düşünmekle de elimize bir şey geçmiyor sadece stres oluyor. 40 yaş konusuna gelirsek asla geç değil, benim 40 yaşında ilk çocuğunu doğuran da 3.çocuğunu doğuran da çok arkadaşım var. Hatta ilk çalıştığım ilde 40 yaşta çocuk doğurmak vücudu yeniler filan derlerdi arkadaşlar :) Oradaki arkadaşlardan 35 altı doğum yapan yoktu:)
Bu arada insan en çok da sağlık için endişeleniyor içten içe özellikle sağlıkla sınanınca çok iyi anlıyorum ve o risk her yaş için var. Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah
Yani siz siz okumayın öyle şeyler yapmayın allah aşkına devir degişti bu devirde okulu bitir mesleği eline al 28-29 evlen 30 evlilik oturacak insanlar aynı eve girince değişiyor evliliğe yeni düzene birbirine alıs derken yok çocuk oldu olmadı dertleri yaş 35 oluyor zaten ilk çocukta hemde siz ikinci çocuğunuzu düşünüyorsunuz birde. Bırakın bu geri görüşlü insanların laflarını siz kendinize eşinize evladınıza bakın siz istediniz mi geri kalan kendine baksın.Bir forum okudum Allah sizi inandirsin dedim ki bizim Torun yaşımız gelmiş gibi davraniyorsunuz ama öyle bir yazmışlar ki ayıp olacak ama bu yaşta bırakın çocuğu cinsellik bile yaşamayın yuhh demeye getirmişler.insan ister istemez yanlış mı yapıyorum diye düşünüyor.
Kızlar merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz? Nereye yazacağımı kimden yardım isteyeceğimi şaşırdım.venöz yetmezlik teşhisi konuldu 2.bebeği planlıyordum ama tehlikeli dediler pıhtı atabilirmiş bana ya da bebeğe bir şey olabilirmiş venöz yetmezlik yaşayıp bir hamilelik geçiren varsa aranızda lütfen yardımcı olabilir misinizMerhaba kızlar Nisan Mayıs Ayı planlarımız grubu birçok arkadaşımıza aşırı uğurlu geldi belki bu başlıkta birçoğumuza uğur getirir ben nisan mayıs tablosunda bat'ı haziran ve mayıs sonu olanları ekliyorum listede adını göremeyenler beni etiketleyerek sat bat yazabilir...
İSİM SAT BAT @senosderler 25 Nisan 22 Mayıs @amyjegga 28 Nisan 24 Mayıs Pamlok 30 Nisan 25 Mayıs @duruasya 28 Nisan 25 Mayıs @gardenya21 24 Nisan 26 Mayıs @nazemaydin 30 Nisan 26 Mayıs @Crpe 26 Nisan 26 Mayıs bzcxa 27 Nisan 26 Mayıs @zlmtnz 29 Nisan 26 Mayıs @burrrr1331 27 Nisan 27 Mayıs @Bahar esinti 29 Nisan 27 Mayıs @kendihalince 29 Nisan 27 Mayıs @cookiep 2 Mayıs 28 Mayıs halolita 28 Nisan 28 Mayıs @bef45 30 Nisan 28 Mayıs aalesya 3 Mayıs 28 Mayıs @bestemilka 25 Nisan 30 Mayıs @Umutlubiri12 27 Nisan 31 Mayıs duskapani 5 Mayıs 31 Mayıs @kanguruf 7 Mayıs 3 Haziran @prensesannesi32 9 Mayıs 3 Haziran @Childdevelopment 10 Mayıs 4 Haziran @Benoower 6 Mayıs 4 Haziran @dripbade 9 Mayıs 4 Haziran @Evelynn 9 Mayıs 5 Haziran @sonsuzlugunyanks 4 Mayıs 5 Haziran @muendizleydiniz 9 Mayıs 6 Haziran @CerkesMaria 13 Mayıs 6 Haziran @elay89 13 Mayıs 7 Haziran @annelik yolunda 7 Mayıs 7 Haziran @Burcinouz 11 Mayıs 7 Haziran @eliflevent 7 Mayıs 7 Haziran @merve0001 11 Mayıs 8 Haziran @defne95 9 Mayıs 8 Haziran @nisan97 12 Mayıs 8 Haziran @laylsari 9 Mayıs 9 Haziran @semocann 15 Mayıs 10 Haziran @Mehtap777 14 Mayıs 11 Haziran Cemile hatun 15 Mayıs 11 Haziran @vanilya85 12 Mayıs 12 Haziran @tosbalak 16 Mayıs 13 Haziran @Ozlenenhanim 13 Mayıs 14 Haziran @Fatoss06 19 Mayıs 14 Haziran @Mercan24 16 Mayıs 14 Haziran @ecutos 16 Mayıs 15 Haziran @Sadeizm 18 Mayıs 16 Haziran @aysesngul 20 Mayıs 19 Haziran @Candy7777 20 Mayıs 20 Haziran @beray1 23 Mayıs 21 Haziran @Ozlac 21 Mayıs 21 Haziran @Hah61 20 Mayıs 21 Haziran @aceleciaycicegi 21 Mayıs 22 Haziran @beyazmanolya66 22 Mayıs 22 Haziran
Çok sağol canım benim moral verdiniz bana hepiniz .dediğiniz gibi takmamaya calisiyorum elimden geldigince ama bazen o girdaba düşüyoruz malesef.Rabbim Ol derse olur.ben niyetimi istegimi duamı gönderdim huzuruna ona hicbirsey zor değil.duasi kabul olanlardan eylesin hepimizi.Ama bir Hz Meryem değilim ki adam devirdi yattı .kaldım sap gibi ortada.Yani siz siz okumayın öyle şeyler yapmayın allah aşkına devir degişti bu devirde okulu bitir mesleği eline al 28-29 evlen 30 evlilik oturacak insanlar aynı eve girince değişiyor evliliğe yeni düzene birbirine alıs derken yok çocuk oldu olmadı dertleri yaş 35 oluyor zaten ilk çocukta hemde siz ikinci çocuğunuzu düşünüyorsunuz birde. Bırakın bu geri görüşlü insanların laflarını siz kendinize eşinize evladınıza bakın siz istediniz mi geri kalan kendine baksın.
Canımcok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin inşallah.Hicbir bilgim yok.doktorin tavsiyesinden çıkma riske atma kendini.tedavini ol sonra yine olur inşallah.once kendi sağlığın birtane evladın var olana kalabilmek için önce tedavi sonra rabbim nasip eder inşallah ikinci çocuğu.dualarim seninle.Kızlar merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz? Nereye yazacağımı kimden yardım isteyeceğimi şaşırdım.venöz yetmezlik teşhisi konuldu 2.bebeği planlıyordum ama tehlikeli dediler pıhtı atabilirmiş bana ya da bebeğe bir şey olabilirmiş venöz yetmezlik yaşayıp bir hamilelik geçiren varsa aranızda lütfen yardımcı olabilir misiniz
Canımcok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin inşallah.Hicbir bilgim yok.doktorin tavsiyesinden çıkma riske atma kendini.tedavini ol sonra yine olur inşallah.once kendi sağlığın birtane evladın var olana kalabilmek için önce tedavi sonra rabbim nasip eder inşallah ikinci çocuğu.dualarim seninle