- 25 Şubat 2024
- 556
- 822
Aa seninle doğum günlerimiz yakınmış, Boğa burcu kardeşliği doğum günün kutlu olsun, gönlünden geçen dilekler gerçekleşsin29 yaşım 30 dan gün aldım 5 gün önce ama hala 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa seninle doğum günlerimiz yakınmış, Boğa burcu kardeşliği doğum günün kutlu olsun, gönlünden geçen dilekler gerçekleşsin29 yaşım 30 dan gün aldım 5 gün önce ama hala 29
Sabaha kadar değişme varsa testte vardır bir şeyler yoksa da kısmet bir daha ki aya artıkCanım bekleyelim bakalım pembe çizgi çıkacak mı hemen umudunu yitir mi aslında 20 dakikada baz alınabilir bazı testlerde
Bekledikten sonra da çıkıyor demişsin bebişim bir kaç saate tekrar bak bakalımEkledim kızlar
Bu sorudan hiç utanmayın lütfen, gayet normal fizyolojik şeyler bunlar. Erkekler için orgazm olmak nasıl normalse kadınlar için de normal. Hepimiz her zaman orgazm olamıyoruz, bazen zihnimiz dolu oluyor odaklanamıyoruz, bazen harika bir birliktelik yaşıyoruz. Hepsi normal.Kızlar afedersiniz bişey sormak istiyorum utanarak.hamile kalmak için kadınında orgazmı sart mı? Biz denediğimizden beri acıkcası bendeki göreve dönüştü ben zevk mevk kısmına hiç bakmıyorum yani ondan mı tutmuyor acaba ?
Elimde bir tane test kaldı artık pazar ya da pazartesi günü yaparım diye düşünüyorumBence sabah ilk idrarla tekrar yapın test halolita
Evettt boğa burcu kardeşliğiii çok teşekkür ederim senin de doğum günün kutlu olsun yeni yaşımız da karnımıza kelebeklerimiz konsun inşallahAa seninle doğum günlerimiz yakınmış, Boğa burcu kardeşliği doğum günün kutlu olsun, gönlünden geçen dilekler gerçekleşsin
Evet kuzum sanki gölge görüyor gibiyim ama kendimi kandırmak da istemiyorum çünkü gözlerim öyle görmek istiyorBekledikten sonra da çıkıyor demişsin bebişim bir kaç saate tekrar bak bakalım
Ya ben tek çizgi olduğunda hiç bir zaman gölge bile görmedim testlerde o kadar net belli oluyor ki görüyorsan vardır benceEvet kuzum sanki gölge görüyor gibiyim ama kendimi kandırmak da istemiyorum çünkü gözlerim öyle görmek istiyor
Bakalım bekleyelim ne olacaksa hayırlısı olsun artıkYa ben tek çizgi olduğunda hiç bir zaman gölge bile görmedim testlerde o kadar net belli oluyor ki görüyorsan vardır bence
Yaaa çok teşekkür ederim seninde yeni yaşın hayallerinden bile güzel olsun boğa kadını olmak ❤Aa seninle doğum günlerimiz yakınmış, Boğa burcu kardeşliği doğum günün kutlu olsun, gönlünden geçen dilekler gerçekleşsin
İnşallah vardır canım bana belirtilerin hamilelik belirtisi gibi geldi heyecanlandımBakalım bekleyelim ne olacaksa hayırlısı olsun artık
Baya inceledim ama göremedim gibi ben şimdilik. bat’a kaç vardı? arada konuşmaları kaçırmış olabilirim. Belki birkaç gün sonra tekrarlasanız farklı sonuç görürüzEkledim kızlar
Ay canım bilmiyorum ben ümidimi kaybettim gibi ama allahtan ümit de kesilmez tabi ki bakalım bir kaç güne netleşir zatenİnşallah vardır canım bana belirtilerin hamilelik belirtisi gibi geldi heyecanlandım
Bat tarihim 29,26 gösteriyor farklı uygulamalarda bir arkadaş da yumurtlamadan 14 gün sonra ekleyince regl tarih oluyor dedi onu yapınca da yarın oluyor kafam karıştı iyiceBaya inceledim ama göremedim gibi ben şimdilik. bat’a kaç vardı? arada konuşmaları kaçırmış olabilirim. Belki birkaç gün sonra tekrarlasanız farklı sonuç görürüz
Döngüyü tam anlamak için bazal ısı ve testle takip yapmak şart kişiden kişiye hatta herkesin aylık olarak bile değişebiliyor ama kaba bir tahmin yapmak gerekirse 32-14=18.gün 5 gün önce 2 gün sonra alsanız 13.ila 20.gün arasını gün aşırı değerlendirmek uygun olur.bir soruda benden :) mart ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmaz zorunda kaldım şimdi döngüm 32 gün oldu hangi günleri değerlendirmem lazım kafam allak bullak oldu
O zaman 29’una kadar umut var demektir her ne kadar herkesin belirtileri farklı olsa da sendeki belirtiler hamilelik belirtisine çok benziyorBat tarihim 29,26 gösteriyor farklı uygulamalarda bir arkadaş da yumurtlamadan 14 gün sonra ekleyince regl tarih oluyor dedi onu yapınca da yarın oluyor kafam karıştı iyice
Ben zaten regl dönemlerimi de biraz zor atlatıyorum pms desen var ağrı sancı desen var o yüzden çok da ümitlenmek istemiyorum ama ümitleniyor insan ister istemez pazartesi ya da Salı günü tekrar test yaparım belkiO zaman 29’una kadar umut var demektir her ne kadar herkesin belirtileri farklı olsa da sendeki belirtiler hamilelik belirtisine çok benziyor
Ay ben bu mesajı neden üstüme alındım ki bi an okuyunca valla bana yazdın sandım sanki kk da ki tek boğa burcu benmişim gibi kusuruma bakmayın vallaEvettt boğa burcu kardeşliğiii çok teşekkür ederim senin de doğum günün kutlu olsun yeni yaşımız da karnımıza kelebeklerimiz konsun inşallah