2 aylık evliyken hamile kaldım canım ben. Orgazmın o sunu bile bilmiyordum o zamanlarKızlar afedersiniz bişey sormak istiyorum utanarak.hamile kalmak için kadınında orgazmı sart mı? Biz denediğimizden beri acıkcası bendeki göreve dönüştü ben zevk mevk kısmına hiç bakmıyorum yani ondan mı tutmuyor acaba ?
Kalbim duracak gibi oluyorAy insallah aminnnnn hayırlısı ile hayırlı evlat bu haziran nasip olur bize, benim testlere göre Suan pik catlar insallah bugün pik oldu bakalım nasip.. 7 Haziran insallahhhhhh hepimiz müjdeyi alırız amin hayırlısı ile
Bu ay hayırlısıyla sağlıkla insallah olurelay89 Reed Flowers neredeyse aynı tarihlerde yumurtlamışız 3ümüz ben de bugün piki ucundan yakaladım bat 7 haziran inşallah hepimiz aynı anda müjdeyi alırız
merhaba. tüplerin durumu malese ultrason ile görüntülenemiyor. biz de ztn cocugumuz var ama 1 yıl denemeyi geçince şüphelendik dr istedi. üni hastahanesinde özel prof a yaptırdım. hiçbir şekilde acı sancı vs olmadı. sadece sıvı tüplerden karın boşluğuna geçiyormuş o aşamaya gelince kasıklarımda soğukluk hissettim. rahim ve tüplerde hiçbir sıkıntı çıkmadı. sadece alışık olmadığımız bi uygulama. alttan muayenenin farklı formu. çok çekinerek ve korkarak gittim ama hem iyi geçti hem de sonuçlarım iyi gelince mutlu olduk. yaptıracaksanız eğer öncesi ve sonrası ile ilgili atlanmaması gereken bazı detaylar var uzatmayayım diye onlara girmedim ama yardımcı olmak adına haber ederseniz yazarım.Anladım canım teşekkürler. Ben bir kaç ay deneme ile hamile kalamazsam dr.dan bunu ısteyebilirim değil mi. Gecenlerde takıldı aklıma tamam yumurtlama oluyor ama tüpler açık mı kapalı mı bılemezmişiz. İnşallah gerek kalmaz da bakayım
yok canım önceki tecrübemden biliyorum biz de aynı durumu yaşıyoruz. ama söyle bi durum var diğer arkadaşımızın da dediği gibi verimli günlerdeki akıntı ortamın asit baz dengesini değitirdiği için sprem hareketi kolaylaşıyormuş.Kızlar afedersiniz bişey sormak istiyorum utanarak.hamile kalmak için kadınında orgazmı sart mı? Biz denediğimizden beri acıkcası bendeki göreve dönüştü ben zevk mevk kısmına hiç bakmıyorum yani ondan mı tutmuyor acaba ?
Günaydın Çok teşekkür ederim umarım gerek kalmaz Yani tamamen izlediğim bir video yüzünden aklıma takıldı acaba tüp kapalıyken ne gibi sorunlar oluyor belirti veriyor mu biliyor musunuzmerhaba. tüplerin durumu malese ultrason ile görüntülenemiyor. biz de ztn cocugumuz var ama 1 yıl denemeyi geçince şüphelendik dr istedi. üni hastahanesinde özel prof a yaptırdım. hiçbir şekilde acı sancı vs olmadı. sadece sıvı tüplerden karın boşluğuna geçiyormuş o aşamaya gelince kasıklarımda soğukluk hissettim. rahim ve tüplerde hiçbir sıkıntı çıkmadı. sadece alışık olmadığımız bi uygulama. alttan muayenenin farklı formu. çok çekinerek ve korkarak gittim ama hem iyi geçti hem de sonuçlarım iyi gelince mutlu olduk. yaptıracaksanız eğer öncesi ve sonrası ile ilgili atlanmaması gereken bazı detaylar var uzatmayayım diye onlara girmedim ama yardımcı olmak adına haber ederseniz yazarım.
Tabi hoşgeldinizBeni de eklermisiniz sat 9 Mayıs bat 9 Haziran
Çok geçmiş olsun şimdiden, güzel haberler almak dileğiyleHerhangi bir tıkanıklık ya da şekil bozukluğu çıkmadı. Bir tane 3 mm boyutunda polip var doktorum gebe kalmakta sorun çıkartmaz ama büyümeye devam edebilir ve düşük ihtimalini arttırır alma taraftarıyım dedi. Önümüzdeki ay onu aldıracağım.
Tabi hoşgeldiniz
Çok geçmiş olsun, güzel haberler gelsiiiinnnnBende 6 gün önce çekildim doktorum günlük hayata hemen gönebileceğimi ilişkinin yasak olmadığını söyledi. Umarım bu ay güzel haberler alırız.
Olsun hayırlısı sağlıklısıyla olsun haziran ayinda insallah..Sabah bi sevinçle kalkıp test yapacaktım3 gün vardı reglime ama olmuşum
E yükselir insallahhhhh 0 çıkmamış ki ay insallah hayırlısıylaMerhaba kızlar, benim bat Mayıs 26 sı, dün yani adete 3 gün kala dayanamadım kan testi verdim 0,39, bir miktar üzdü. Yine de adeti bekleyeceğim, Allah hepimizin kucağını hayırlı ve sağlıklı bir şekilde doldursun inşallah
canım benim açıkmış ama kapalı olsa da sadece yumurta sperm ilerleyemez bunlar hissedebileceğimiz şeyler değil. anlamak için tek çözüm hsgGünaydın Çok teşekkür ederim umarım gerek kalmaz Yani tamamen izlediğim bir video yüzünden aklıma takıldı acaba tüp kapalıyken ne gibi sorunlar oluyor belirti veriyor mu biliyor musunuz