HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

2 aylık evliyken hamile kaldım canım ben. Orgazmın o sunu bile bilmiyordum o zamanlar yani bence alakası yok

K
elay89 Reed Flowers neredeyse aynı tarihlerde yumurtlamışız 3ümüz ben de bugün piki ucundan yakaladım bat 7 haziran inşallah hepimiz aynı anda müjdeyi alırız
Bu ay hayırlısıyla sağlıkla insallah olur gecen ay takmadan yumurtlama döneminde bi kere yaptım günler kaçtı ay şevkle yorgunluk yapmayalım dedim.. Regli olunca anneler gününde çok ağladım diye eşim es geçmiyor ama duymuş bi yerden gün aşırı olsun diyor daha önceki düşen gebeliğimde 3 gün üst üste değerlendirmiştik olmuştu diye üst üste diyorum bende ama naz tuz çeken yapım azdir idare ediyorum

merhaba. tüplerin durumu malese ultrason ile görüntülenemiyor. biz de ztn cocugumuz var ama 1 yıl denemeyi geçince şüphelendik dr istedi. üni hastahanesinde özel prof a yaptırdım. hiçbir şekilde acı sancı vs olmadı. sadece sıvı tüplerden karın boşluğuna geçiyormuş o aşamaya gelince kasıklarımda soğukluk hissettim. rahim ve tüplerde hiçbir sıkıntı çıkmadı. sadece alışık olmadığımız bi uygulama. alttan muayenenin farklı formu. çok çekinerek ve korkarak gittim ama hem iyi geçti hem de sonuçlarım iyi gelince mutlu olduk. yaptıracaksanız eğer öncesi ve sonrası ile ilgili atlanmaması gereken bazı detaylar var uzatmayayım diye onlara girmedim ama yardımcı olmak adına haber ederseniz yazarım.

yok canım önceki tecrübemden biliyorum biz de aynı durumu yaşıyoruz. ama söyle bi durum var diğer arkadaşımızın da dediği gibi verimli günlerdeki akıntı ortamın asit baz dengesini değitirdiği için sprem hareketi kolaylaşıyormuş.

Günaydın Çok teşekkür ederim umarım gerek kalmaz Yani tamamen izlediğim bir video yüzünden aklıma takıldı acaba tüp kapalıyken ne gibi sorunlar oluyor belirti veriyor mu biliyor musunuz

Merhaba kızlar, benim bat Mayıs 26 sı, dün yani adete 3 gün kala dayanamadım kan testi verdim 0,39, bir miktar üzdü. Yine de adeti bekleyeceğim, Allah hepimizin kucağını hayırlı ve sağlıklı bir şekilde doldursun inşallah

Çok geçmiş olsun şimdiden, güzel haberler almak dileğiyle

Bende 6 gün önce çekildim doktorum günlük hayata hemen gönebileceğimi ilişkinin yasak olmadığını söyledi. Umarım bu ay güzel haberler alırız .
Çok geçmiş olsun, güzel haberler gelsiiiinnnn aynen benimki de hsg sonrası 2 gün ilişki olmasın sonra korunmadan devam edebilirsiniz dedi

Benim dünden beri akıntım var kızlar krem gb bembeyaz unutmuşum gerçekten 10 gun kala başlar mıydı gebelik oluşursa. Hiç hatırlamıyorum. Böyle olan var mı acaba. Normalde kuruma gördükten sonra adete 2 gün kala falan akıntım başlardı aslında.

E yükselir insallahhhhh 0 çıkmamış ki ay insallah hayırlısıyla

Günaydın Çok teşekkür ederim umarım gerek kalmaz Yani tamamen izlediğim bir video yüzünden aklıma takıldı acaba tüp kapalıyken ne gibi sorunlar oluyor belirti veriyor mu biliyor musunuz
canım benim açıkmış ama kapalı olsa da sadece yumurta sperm ilerleyemez bunlar hissedebileceğimiz şeyler değil. anlamak için tek çözüm hsg

Kızlar benden de bir soruuu şimdi benim doktorum 10 gün gecikme olursa test yap negatifse dulhaston başla döngünün 3. Günü gel yumurta takibi yapacagız demişti geçen ay yapamadık bayramdan dolayı bi önceki ayda yumurta takıbınde yumurtlama olmadı pcostan dolayı bu ayda ben ilk kez testte yumurtlama gördüm fakat geç bir yumurtlamaydı döngü başlamayımca duphaston basladım test negatif olunca duphaston bittikten 3. Günü benim dongum baslardı bugün 4. Gün biteli hala başlamadı pazartesiye kadar başlamazsa doktoruma gideceğim ama neden başlamaz ki gerçi 1-7 gün arası diyor ama benim hep 3. Günü başlardı????

bir soruda benden :) mart ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmaz zorunda kaldım şimdi döngüm 32 gün oldu hangi günleri değerlendirmem lazım kafam allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…