Yaa gerçektenmi dünde yapmıştım aslında ama pek bir şey görememiştim ama bugünküde gördüm gibi olduAy bende gölge gördüm sankiii
Canm trendroldan aldım innovita diye geçiyorHangi marka buarada ben de strip test alacagım ama bu Alman markası sanrm
Valla mı bir tek ben görüyorum sandım. Net çizgi görmeden kan vermek istemiyorum doğrusu. Kanda negatif görmek daha çok üzer çünküBen görüyorum valla şimdi sırada kan mı var köy ulaşmak takibi mı
Evet canım 6 haziranda pik gördüm 7 si yaptığım teste çatlamıştı tam 10 gün olduYumurtlamadan sonra bu kadar vakit geçtiyse aslında testte belli olması gerekirdi tabi yumurtlamadan eminseniz
Çok bariz varyumurtlama ne zamandı biliyor musunuz
Ayyy gerçekten mii????Günaydın canımm ya ben de görüyorum ben deçıplak gözle daha da güzel görünür hatta. Belirtin var mı
Canım bende Hafiften görüyorum sankiKızlar nasılsınız
Bugünki test benden. Ben gölge görüyorum ama sizinde şahin gözlerinize ihtiyacım var. Hemen çıktı en fazla 10 dakika. Bat 20si
@kartanesi8892
Aynısını dün yaşadım ben de histi sonra gözle görür gibi oldum buraya attımYaa gerçektenmi dünde yapmıştım aslında ama pek bir şey görememiştim ama bugünküde gördüm gibi oldu
Ayy inşallah aslında yarın yapmıycaktım 2-3 gün beklemeyi düşünmüştüm ama heyecanlandırdınız beni yapıcam yarındaCanım bende Hafiften görüyorum sankiayy hadi inşallah yarın tekrarla bakalım inşallah dahada netleşir
ay canim valla var hem de bariz var tebrik ederiiim insallah mis gibi artsin, hangi gunler deneme yapmistin paylasir misiin?Kızlar bata 3 gün var test yaptım dayanamadım varmı sizce
canim evet 20sinde de olabilirsin yani illa 14 gun degil 14-15-16-17 diye gider eger baska kosullardan etkilendiysen bazen gecikme yapabilirBirşey sorucam kızlar. İla yumurtlamadan 14 gün sonramı adet olunur. Yoksa yumurtlama mesela 1 inde adet 20 sinde olurmu öyle
Yumurtlama takip etmedim canım uygulama 20sini gösteriyor bat ay inşallah vardır aminAynısını dün yaşadım ben de histi sonra gözle görür gibi oldum buraya attımyumurtlamanın üstünden ne kadar geçti canım inşallah sağlıkla ilerler
İnşallah rabbim sevincini daim etsin canimAyy inşallah aslında yarın yapmıycaktım 2-3 gün beklemeyi düşünmüştüm ama heyecanlandırdınız beni yapıcam yarında
Amin inşallah hepimiz sevinelimİnşallah rabbim sevincini daim etsin canimb
Benim silik değil de gölgeli çıktı aynı böyle işte az önce yaptım yine gölgeli çıktı çok yeni olduğu için yani inşallah hamileyizdirYumurtlama takip etmedim canım uygulama 20sini gösteriyor bat ay inşallah vardır amin
Sen tekrar yaptın mı bugün seninkide silik çıkmıştı galiba
Fotosu varsa atsana merak ettim. Senin bat ne zaman? Ay inşallah hamileyizdirBenim silik değil de gölgeli çıktı aynı böyle işte az önce yaptım yine gölgeli çıktı çok yeni olduğu için yani inşallah hamileyizdir
Bu dünkü. Benim bat 2 Temmuz da o yanlış. Yumurtlamaya göre 24,25 gösteriyorFotosu varsa atsana merak ettim. Senin bat ne zaman? Ay inşallah hamileyizdir
Neden kiOf bugün aksi lanet ve Nemrut uyandım. Hiç modum yerin de değil.
Baya erken çıkmış ozaman senin hadi inşallah gerçek pozitifdirBu dünkü. Benim bat 2 Temmuz da o yanlış. Yumurtlamaya göre 24,25 gösteriyor
Evet çok çok erken o yüzden beklemeyeyim canım. Olmayadabilir. Senin 3 varmış bu yaptığın erken gebelik mi kaset miBaya erken çıkmış ozaman senin hadi inşallah gerçek pozitifdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?