Aynen öle canimm.sagliklisini diledik zaten sagliksizmis ve olmadı.duamiz kabul oldu diyelim.Benim de akşam sızladı ucuna çekilme oldu sanki. Sızladı. Meğer adet olmuşum. Değişik başladı benim de varsa da tutunmamistir aman kan pıhtısı zaten çok da bişey oluşmaz. Rabbim şifa versin canim kimyasal gebeliği hiç duymamistim sizden öğrenmiş oldum. Tuhaf bişey. Benim de ağrım çok var umarım ağır geçmez. Çok iş yaptım bugün olan da tutunmasi zordu bence bu kadar işten sonra. Hiç de takamam valla. Vardır bir hayır. Biz olsun deyince değil Allah ol deyince oluyor. Sanki bize verilen cevap bu gibi.
Gerçekten öyle. Sizin hayır gördüğünüz şeylerde şer, şer gördüğünüz şeylerde mutlaka hayır gizlidir.Aynen öle canimm.sagliklisini diledik zaten sagliksizmis ve olmadı.duamiz kabul oldu diyelim.
Hayırlı olsun kuzumArkadaşlar battan 4 gün önce başlayıp yaptığım tüm testlerde hep pozitif çıktı testim,bugünde kan verdim 1800 lerde falan hcg.galiba hamileyim ama ne doktora gidebiliyorum ne muayene olabiliyorum bayrama denk gelmesi kötü oldu. 2gün sonra kan testini de tekrarlayacak yarın eşimin köyüne gideceğizsıkıştım kaldım bayramdan sonrasına kalsa bişey olmaz demi napacagımı bilemedim. Ya ters bişey olursa geç kalırsak diye korkuyorum
Aynen öyle canım.Bizler bilemeyiz. O yüzden duam odur ki Allah'ım bizi sağlıklı ,sıhhatli, imanli ve ahlaklı evlatlarla mujdelesin.Gerçekten öyle. Sizin hayır gördüğünüz şeylerde şer, şer gördüğünüz şeylerde mutlaka hayır gizlidir.
Testide öyle zor yaptırdım ki,sağlık kabininde yaptırdım en son bulamadım başka yerHayırlı olsun kuzumGozunaydin vallahi bilemiyorum ki kuzum ben olsam napardim testi illaki tekrarlar öyle giderdim.Tabi şartlari bilmiyorum canım ama riske atma derim
Senin kanaman başladımı canım baktım ama yazdığını göremedimHayırlı olsun kuzumGozunaydin vallahi bilemiyorum ki kuzum ben olsam napardim testi illaki tekrarlar öyle giderdim.Tabi şartlari bilmiyorum canım ama riske atma derim
Allah'a emanet canım. İnşallah birşey olmaz içini ferah tut.Testide öyle zor yaptırdım ki,sağlık kabininde yaptırdım en son bulamadım başka yerbakalım yarın babalar gününde sürpriz yapacağım,köye mecburen gideceğiz sonrasında da tatil var. Bilsem ilk aydan tutacak hiç plan yazmazdım evde geçirirdim bayramı
Canim kese var mı kalp atışı var mı.? Hani dış gebelik muhabbeti var başıma gelmedi ama çok duyuyoruz. İstersen ya geç gidin köye,ya da erken dönecek şekilde ayarlayın. Eşine durumu anlatırsın kese-kalp atışı- dış gebelik gibi durumları açıklarsan bence ona göre kendini ayarlayabilir.Arkadaşlar battan 4 gün önce başlayıp yaptığım tüm testlerde hep pozitif çıktı testim,bugünde kan verdim 1800 lerde falan hcg.galiba hamileyim ama ne doktora gidebiliyorum ne muayene olabiliyorum bayrama denk gelmesi kötü oldu. 2gün sonra kan testini de tekrarlayacak yarın eşimin köyüne gideceğizsıkıştım kaldım bayramdan sonrasına kalsa bişey olmaz demi napacagımı bilemedim. Ya ters bişey olursa geç kalırsak diye korkuyorum
Başladı canım bugün doyasıya kaniyorumSenin kanaman başladımı canım baktım ama yazdığını göremedim
Amiiinn cümlemize. Gönlü temiz olan herkes için , amiinnAynen öyle canım.Bizler bilemeyiz. O yüzden duam odur ki Allah'ım bizi sağlıklı ,sıhhatli, imanli ve ahlaklı evlatlarla mujdelesin.
Hep kötüyü düşünüyorum zaten bu huyuma çok kızıyorum ama elde değil,Allah razı olsun hepsinin inşaşhAllah'a emanet canım. İnşallah birşey olmaz içini ferah tut.
Olsun relax ol tatilini yap Rabbim ağız tadıyla geçirmenizi nasip etsin. Sağ salim kucağına alırsın aminTestide öyle zor yaptırdım ki,sağlık kabininde yaptırdım en son bulamadım başka yerbakalım yarın babalar gününde sürpriz yapacağım,köye mecburen gideceğiz sonrasında da tatil var. Bilsem ilk aydan tutacak hiç plan yazmazdım evde geçirirdim bayramı
Erken dönmeye bak sen yine .Tedbir bizden Takdir Allah tan.Hep kötüyü düşünüyorum zaten bu huyuma çok kızıyorum ama elde değil,Allah razı olsun hepsinin inşaşh
Amin canim hayırlı bayramlar hayırlı gecelerKizlar hepinize iyi geceler.Hayirli Bayramlar.sonuc bekleyenlere çifte bayram olsun inşallah.
Bunların hiç biri yok canım bugün alçkşam üstü öğrendim daha kan testiyle,hastanelerde de bir tek acil bölümü açık oda zaten bakmaz.3 günü açılırmı acaba hastaneler içim rahat olsun bari tatile öyle giderimCanim kese var mı kalp atışı var mı.? Hani dış gebelik muhabbeti var başıma gelmedi ama çok duyuyoruz. İstersen ya geç gidin köye,ya da erken dönecek şekilde ayarlayın. Eşine durumu anlatırsın kese-kalp atışı- dış gebelik gibi durumları açıklarsan bence ona göre kendini ayarlayabilir.
tekrarı olmaz inşallah elden bişey gelmiyor maalesef,insanın korkugu hep başına geliyor resmen çağırıyoruz.bende bu sefer kendimi biraz frenliyorum pozitif olayım diye zorluyorumBaşladı canım bugün doyasıya kaniyorum
Canim acil bakmazsa başka yer bilmiyorum. Genel bayram tatili 9gune çıktı mecburen bayram sonrasına tatile gittiğiniz yerde devlet Hastanesi'ne gider baktırirsin bence sıkıntı olmaz diye düşünüyorum 10 günden. Sen bilirsin. Dikkat et yine de. Su an HCG degeri 5-6 haftalık sanırım Google'dan baktım. 7de kalp atışı oluyor. Hem bu arada o haftayı da geçirmiş olursun. Stres yapma mecburen bayram tatili sonrası gitmen lazım.Bunların hiç biri yok canım bugün alçkşam üstü öğrendim daha kan testiyle,hastanelerde de bir tek acil bölümü açık oda zaten bakmaz.3 günü açılırmı acaba hastaneler içim rahat olsun bari tatile öyle giderim
Aynen inşallah döndüğümüzde kalp atışınız duyarız,oğlumda da öyle yapmıştım zaten gittiğimde 30000 lerde idi Jcb direk kalp atışı duydukCanim acil bakmazsa başka yer bilmiyorum. Genel bayram tatili 9gune çıktı mecburen bayram sonrasına tatile gittiğiniz yerde devlet Hastanesi'ne gider baktırirsin bence sıkıntı olmaz diye düşünüyorum 10 günden. Sen bilirsin. Dikkat et yine de. Su an HCG degeri 5-6 haftalık sanırım Google'dan baktım. 7de kalp atışı oluyor. Hem bu arada o haftayı da geçirmiş olursun. Stres yapma mecburen bayram tatili sonrası gitmen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?